Jump to content

Locked Alhambra Party.

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime : @Invictus 

0.2 Učesnici:  @Atlas @Patrik @Stefan_Casteelo @Sladjan_Saavic @Lean @Dawkins @Richard_Corleone  @Dough_Johnson. @Lamar @Dzenan_Morelli @Aleksa Statham  (SVI LIDERI RP ORGANIZACIJA SA SVOJIM CLANOVIMA)

0.3 Naziv RP Eventa :  Alhamrba Party

0.4 OOC Informacije : Event ce se odrzati  20.10.2019 u 19H u FIRMI ID 733.

0.5 IC priča : Lorenzo dolazi na vlast Santore,želi proslaviti svoj dolazak na vlast jednim partyom koji održava sa svojim jako dobrim prijateljom.Oni imaju zajednički Noćni Klub "Alhambra".Lorenzo se nalazi sa Wardonom te sklaplja dogovor sa njim.

@Cigla

Edited by Invictus
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • Možda si mogao postaviti neko drugo vrijeme, u 21h je moj RP event, ako možeš ikako ranije ili u subotu.

Doći ću vjerojatno ako bude ranije, samo mogao si nešto unikatnije izmisliti, partyiji su mi dojadili, svatko ih može zamisliti, i mogao si neki poster napraviti ;)

3 minutes ago, Andrew_Garrett said:

Možda si mogao postaviti neko drugo vrijeme, u 21h je moj RP event, ako možeš ikako ranije ili u subotu.

Doći ću vjerojatno ako bude ranije, samo mogao si nešto unikatnije izmisliti, partyiji su mi dojadili, svatko ih može zamisliti, i mogao si neki poster napraviti ;)

^

Najbolje bi bilo oko 19h ili 14h, moze li tada?

@Invictus

Edited by Lean
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • 53 minutes ago, Invictus said:

Pomjereno za 19H!

Hvala puno! :)

• • Los Santos Police Department •
  • 2 minutes ago, Michael_Houston said:

Tesko da cu doci jer imam zakazano tad nesto, al' cu se potrudit. @Peter_Rogers @Jefta_Salvatore @Jokic. @Profez Ako bude od vas neko mogao neka povede clanove.

Ja cu moci tad,tako da cu ja povesti clanove tad. :D

EVENT ZAVRSEN !!! 

HVALA SVIMA KOJI SU BILI TU.

SLIKE: https://imgur.com/a/37BgRCq

@Aven   @Dwayne_Jordan @Tvrtko_Rimac

Edited by Invictus
  • Gospodin u dusi i kad nema nista i kad ima sve.
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...