Jump to content

Locked SHERIFF - Palomino Creek Marathon!

Guest Sheriff's Department

Recommended Posts

Screenshot_30.png

organizator : San Andreas Sheriff's Department Public Affairs 

Palomino Creek Marathon održaće se prve nadolazeće nedelje 3.11.2019 sa početkom u 16:00 po lokalnom vremenu (ETC+/-02).Predviđeni završetak maratona planiran je za 17:00.Pod okrivljem San Andreas Sheriffs Department Public Affairsa.

Početna tačka maratona biće Palomino Creek Sheriff stanice na adresi PC North '27301'.Predviđenjo trajanje maratona jeste 20 minuta i cilj maratona će biti Montgomery Park na adresi SA '815371'.Putanja je unapred obeležena i dodatne informacije ćete dobiti od dežurnih Deputija Sheriff's Departmenta pre početka samog maratona,na kraju maratona čeka vas osveženje nešto za popiti i pojesti.Simpatizeri ovog događaja se mogu pronaći kao donori pre i posle maratona na već obeleženom štandu ovlašćenog da prikuplja donacije.Sve donacije će ići u humanitarne svrhe,odnosno u Montgomery hospital kao dobrotvorni prilog pojedinaca i Sheriff's Departmenta.Dodatne informacije možete dobiti lično obraćanjem deputiju za osiguranje pre i tokom maratona.Prijave za maraton se vrše neposredno pre početka istog.

(( OOC: Svi su pozvani,početak eventa je 26.10 u 16h,završetak u 17h.Sve informacije oko rute možete videti u gornjem IC delu,ukoliko imate dodatno pitanje,tražite dodatnu informaciju,osećajte se slobodno da pošaljete privatnu poruku nama,i mi ćemo vam odgovoriti!  @Sheriff's Department  ))

Svi ljudi su dobrodošli,potrebno je poneti kondiciju i dobru volju! 

San Andreas Sheriff's Department - ' A tradition of service! '

Palomino Creek North 27301 - Office 201 PA/Public Affairs.

Dial 637-184 for Public Informations about this event,ask for PAB member.In case of emergency,call 911.

~Harris Smith , Sheriff ~

RIvlfiQ.png?1 Major Mateja Ivić , Sheriff's Spokesman ~

((Tags: @Peter_Rogers @Jefta_Salvatore @Johnny_Hillson. @Lean @Dough_Johnson. @Atlas @Aleksa Statham @Stefan_Casteelo @Pinki @Tommy_Vercettii @Invictus @Hans_Landa @Andrew_Garrett ))

Edited by Sheriff's Department
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • Postao i SD humanitaran, drago mi je.

Čini mi se da nisam tu, ili imam neko suđenje, tako da će @Hans_Landa preuzeti.

Slike sa eventa: https://imgur.com/a/YBXwr2f @Mateja_Ivic evo za PR

Donacije:https://imgur.com/a/PlI6pKV

Sve prejako proslo!

@Dwayne_Jordan lok.

Edited by Vuleq_Smith
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...