Jump to content

Locked Zahtev za CK [Arsen Sokolov] - [ODBIJENO]

Recommended Posts

• • Los Santos Police Department •
  • Učesnici: (Vaše ime, ili ukoliko je CK napravljen u društvu, imena svih počinioca): Giovanni Santora [ @Profez ] , Antonio Santora [ @Invictus ] , Arturo Santora [ @Marek_Simeunovic ] , Robert Howard [ @Zecevic ] ,  Giovanni Santora [ @Aleksa Statham ]

Meta: (Ime karaktera igrača kojeg ste ubili): Arsen Sokolov [ @Pinki ]

Objašnjenje: (Objasnite jasno i precizno; šta, kako i zbog čega): Ovako,vozili smo se po Jeffersonu,Invictus je isao prvi,iza njega je bio jedan crni sultan,a iza crnog sultana smo bili mi koji smo saucesnici ovog CK-a.Ispostavilo se da je u tom crnom sultanu koji je bio ispred nas,a iza Invictus-a ustvari Pinki.Pinki je udario sultanom Invictus-a u njegovo auto,te je tu nastala frka.Invictus je izasao normalno,onako kako bi svako izasao da resi situaciju pri sudaru,i onda su njih dvojica RP-ali kako prepoznaju jedan drugog jer se vec znaju ICly od ranije.Zatim Invictus naredjuje Pinkiju da napusti vozilo i udara ga pesnicom u bradu i tu nastaje nekakvo koskanje (tuca).Pinki pada na pod,a mi izlecemo iz kombija,vadimo glockove jer smo videli da se ispred nas desava neka frka.Nakon toga Invictus naredjuje da se Pinki ubaci u kombi i da se odveze na tajnu lokaciju gde ce biti ispitivan navodno radi neke sumnje.Kada smo ga odveli na tu lokaciju,stavili smo ga na stolicu i tu je mucen kako bi smo ga naterali da prizna da je on umesan u paljenje Hangara.Terali smo ga da prizna prosto kako bi mi imali koga da okrivimo,a on je bio jedan od onih na koga smo sumnjali,jer je znao lokaciju Hangara,poznavao je Invictusa i mogao je to uraditi.On je konstantno odbijao da prizna,te smo nastavili da ga mucimo intenzivno raznim metodama.Priznao je da poznaje Invictusa od osnovne / srednje skole,te nas je preklinjao da prestanemo.Nakon visecasovnog mucenja,odbijao je da prizna,pa smo odlucili da moramo da ga ubijemo jer kad bi ga pustili,on bi mogao da to upotrebi protiv nas i prijavi nas policiji ili da pokusa da nam se osveti na neki nacin.Odveli smo ga u obliznju sumu,te smo nastavili da ga ispitujemo da li mozda nesto zna o paljenju hangara,on je rekao da zna,ali preko vesti,gledao je TV kao.Mi smo blefirali,govorili smo kako smo sto posto sigurni da je on umesan u to,a zapravo smo bili skepticni IC.Nakon visecasovnog ubijanja,Pinki biva ubijen na surov nacin,tako sto je izboden,posut zivim krecom,zatim zakopan u rupi dubine 3m i prekriven zemljom.Na mestu groba mu je ostavljenja jedna Crvena ruza u znak porodice Santora.Realno smo imali razloga za ovo,jer je do problema doslo spontano tokom jednog obicnog sudara,ali zatim je taj problem prerastao u fizicki obracun,jer su se on i Invictus pobili.Mi smo to iskoristili da pokusavmo da svalimo krivicu na njega ali je on to odbijao,zato je ubijen jer je znao vec previse a  i mogao nas je drukati,to je cela sustina ukratko.

Dokazi: (Ukoliko su vam dokazi slike, poželjno je da date kraći opis pored slika kako se mi koji čitamo ne bi pogubili, slike ni u kom slučaju ne smeju biti editovane na bilo koji način već originalne sa servera): https://imgur.com/a/mmSBwFN ( Gore sam sve detaljno objasnio,slike su prikazane fino,ako nesto nije jasno,pitajte,mada sam ja sve objasnio gore )

Edited by Profez
    https://www.sarp.gg/forum/topic/526704-zahtev-za-ck-arsen-sokolov-odbijeno/

Prije svega Ja i @Pinki smo se icly znali od prije i takodjer sam sumnjo na njega na paljevinu mog hangara jer me zna od prije..

Okej. 

1. Nismo se pobili, rpao sam kako se hvatam za bradu kako bi nastavio sa RPom

2. Vi ste meni na ts rekli da ste tu dosli da kidnapujete nekog drugog i da sam ja tu dosao kao kec na deset, tim recima. 

3. Nemate nikakav dokaz da znam za hangar a sumnja na to vam je da se ja invictus znamo od faksa (sto smp to i rpali). 

4. Rpali ste kako kopate rupu duboku 3 metra sto je nemoguce za tako kratak period

5. Vi dok ste to radili izleteli ste na mene tj Invictus je mene udario s preda i vi ste vec potrcali za mnom. 

6. Invictus kad me je navatao prvo rpa kako pamti moju facu a zatim rpa kako se vec znamo. Tu si se invictuse posluzio RP2Winom i MGom jer cim ste videli moj nick odma ste batalili tog Ballas Membera. 

Niko ne moze da mi kaze da niste MGali

Posto sam clan VvZ-a hteo bih da vas pitam kako je on to sumnjiv ako zna lokaciju hangara?Pa na LS dokovima bi IC radio veliki broj ljudi i manje vise bi svako znao gde se sta nalazi IC(ne govorim za unutrasnjost hangara).Jos ako se odavno poznajete resili bi ste ,,konflikte’’ odavno(ako ih je i bilo),a ostalo je Pinki rekao.

Edited by Martin_White
    1 minute ago, Martin_White said:

Posto sam clan VvZ-a hteo bih da vas pitam kako je on to sumnjiv ako zna lokaciju hangara?Pa na LS dokovima bi IC radio veliki broj ljudi i manje vise bi svako znao gde se sta nalazi IC(ne govorim za unutrasnjost hangara).

Ma nije to nego oni rpaju kako ja znam za hangar jer se ja i invictus znamo od ranije pa mi je eto madjijom vinksa pokazao hangar

• 1 minute ago, Pinki said:

Okej. 

1. Nismo se pobili, rpao sam kako se hvatam za bradu kako bi nastavio sa RPom

2. Vi ste meni na ts rekli da ste tu dosli da kidnapujete nekog drugog i da sam ja tu dosao kao kec na deset, tim recima. 

3. Nemate nikakav dokaz da znam za hangar a sumnja na to vam je da se ja invictus znamo od faksa (sto smp to i rpali). 

4. Rpali ste kako kopate rupu duboku 3 metra sto je nemoguce za tako kratak period

5. Vi dok ste to radili izleteli ste na mene tj Invictus je mene udario s preda i vi ste vec potrcali za mnom. 

6. Invictus kad me je navatao prvo rpa kako pamti moju facu a zatim rpa kako se vec znamo. Tu si se invictuse posluzio RP2Winom i MGom jer cim ste videli moj nick odma ste batalili tog Ballas Membera. 

Niko ne moze da mi kaze da niste MGali

Prvo,ne kapiram kako ti mislis da mi rpamo kako kopamo rupu od 3 metra dugo vremena kad je ovo igrica.Rupu smo kopali nas trojica,tako da smo mogli da je iskopamo.

Drugo,nije bilo MG-a nego si cak i ti sam rpao da poznajes Invictus-a a i sam znas da si bio u hangaru i da znas za njega od ranije icly.Tako da nemoj molim te sada da upetljavamo lazi u ovo,dogovorili smo se da cemo biti fer i korektni.

• 2 minutes ago, Martin_White said:

Posto sam clan VvZ-a hteo bih da vas pitam kako je on to sumnjiv ako zna lokaciju hangara?Pa na LS dokovima bi IC radio veliki broj ljudi i manje vise bi svako znao gde se sta nalazi IC(ne govorim za unutrasnjost hangara).

Prvo,ne znam zasto se mesas,a drugo IC na dokovima ne radi niko.Trebalo bi da radi,ali ne radi jer niko to ne RP-a,to je bukvalno napustena lokacija.

Logicno je da ces posumnjati na sve ljude koji su znali za hangar i koji te poznaju.Mi smo cak rpali sumnju i jedni na druge medjusobno,samo svi cutimo...

I pored toga, ako vec rpamo to drugarstvo i to da sam ja tebe udario, svako bi rekao sledece

"lagano ajmo na pice, resicemo jebo ogrebotinu" Ali posto se moj char snosi na to da sam ja ziveo u Montgomeryju i da za Los Santos nisam ni planirao i da sam se ove godine doselio. Ja i Invictus smo rpali kako me on poziva nakon 15-20 god i da je u fazonu "eee nismo se videli brda ajmo na pice" 

2 minutes ago, Profez said:

Prvo,ne kapiram kako ti mislis da mi rpamo kako kopamo rupu od 3 metra dugo vremena kad je ovo igrica.Rupu smo kopali nas trojica,tako da smo mogli da je iskopamo.

Drugo,nije bilo MG-a nego si cak i ti sam rpao da poznajes Invictus-a a i sam znas da si bio u hangaru i da znas za njega od ranije icly.Tako da nemoj molim te sada da upetljavamo lazi u ovo,dogovorili smo se da cemo biti fer i korektni.

Znam ja da sam bio u hangaru ali mgate jer vi icly ne mozete da znate

Just now, Profez said:

Prvo,ne znam zasto se mesas,a drugo IC na dokovima ne radi niko.Trebalo bi da radi,ali ne radi jer niko to ne RP-a,to je bukvalno napustena lokacija.

Logicno je da ces posumnjati na sve ljude koji su znali za hangar i koji te poznaju.Mi smo cak rpali sumnju i jedni na druge medjusobno,samo svi cutimo...

Jer sam clan VvZa i upucen sam u IC situaciju,sumnja ti nije dovoljan razlog da nekoga kidnapujes,pogotivo ako nisi proverio sve lepo.A i kako sam kazes bilo ih je vise na koje si sumnjao tako da ne mozes kao grom iz vedra neba doneti odluku koja ti donekle moze veoma naskoditi.

• Just now, Pinki said:

I pored toga, ako vec rpamo to drugarstvo i to da sam ja tebe udario, svako bi rekao sledece

"lagano ajmo na pice, resicemo jebo ogrebotinu" Ali posto se moj char snosi na to da sam ja ziveo u Montgomeryju i da za Los Santos nisam ni planirao i da sam se ove godine doselio. Ja i Invictus smo rpali kako me on poziva nakon 15-20 god i da je u fazonu "eee nismo se videli brda ajmo na pice" 

Burazeru,da li ti mislis da bi jedan GodFather bio tako smiren kad bi ga neko udario autom na raskrsnici.On bi prvo pomislio da je to isplanirano i da tako zele da mu odvuku paznju i ubiju ga.

A zapravo ti si verovatno i planirao da ga udaris.A sad cu ti objasniti i kako sam to zakljucio,pogledaj ovu sliku : http://prntscr.com/pthv07 , zaokruzio sam ti tebe na toj slici kako stojis sultanom,cekas da invictus krene kako bi ga udario od nazad.

• 1 minute ago, Pinki said:

Znam ja da sam bio u hangaru ali mgate jer vi icly ne mozete da znate

Mozemo,jer te je Invictus licno vodio u Hangar ranije,tako da znas lokaciju Hangara.

Valjda on zna koga je vodio,wtf..

Okej, sad vec lazete. Invictus je mene zaobisao, zagradio i krenuo da urla da izadjem iz auta sto sam ja Rpao, ne oglasavam se vise cekam da se resi

Just now, Profez said:

Burazeru,da li ti mislis da bi jedan GodFather bio tako smiren kad bi ga neko udario autom na raskrsnici.On bi prvo pomislio da je to isplanirano i da tako zele da mu odvuku paznju i ubiju ga.

A zapravo ti si verovatno i planirao da ga udaris.A sad cu ti objasniti i kako sam to zakljucio,pogledaj ovu sliku : http://prntscr.com/pthv07 , zaokruzio sam ti tebe na toj slici kako stojis sultanom,cekas da invictus krene kako bi ga udario od nazad.

Meni ovo vise izgleda kao da je Pinki hteo da vas prati pa ste namerno zakocili da bi vas udario kako bi ste imali razlog za takozvanu ,,svadju’’ IC.

• 2 minutes ago, Martin_White said:

Jer sam clan VvZa i upucen sam u IC situaciju,sumnja ti nije dovoljan razlog da nekoga kidnapujes,pogotivo ako nisi proverio sve lepo.A i kako sam kazes bilo ih je vise na koje si sumnjao tako da ne mozes kao grom iz vedra neba doneti odluku koja ti donekle moze veoma naskoditi.

Razlog kidnapovanja nije sumnja,nego ta situacija koja je nastala na raskrsnici,a sumnja je samo pojacala nasu zelju da ga kidnapujemo i proverimo da li je on taj za koga mi mislimo da je ucinio to paljenje.

• Just now, Martin_White said:

Meni ovo vise izgleda kao da je Pinki hteo da vas prati pa ste namerno zakocili da bi vas udario kako bi ste imali razlog za takozvanu ,,svadju’’ IC.

Odlicno,to nam je razlog za kidnapovanje,jos bolje.

Logicno je da ce GodFather kidnapovati lika koji ga prati ili ce ga ubiti,pogotovo sto su ovo kasni vecernji sati,a Pinki je solo,tako da je lako.

Necu se oglasavati vise,cekamo nadlezne.

Just now, Profez said:

Razlog kidnapovanja nije sumnja,nego ta situacija koja je nastala na raskrsnici,a sumnja je samo pojacala nasu zelju da ga kidnapujemo i proverimo da li je on taj za koga mi mislimo da je ucinio to paljenje.

Nije dovoljan razlog da nekoga kidnapujes jer te cuknuo autom.

Just now, Profez said:

Mozemo,jer te je Invictus licno vodio u Hangar ranije,tako da znas lokaciju Hangara.

Valjda on zna koga je vodio,wtf..

Bukvalno nije, nemate dokaz za to. Meni je on rekao ovako CITIRAM bio je @Ogi_Gajic u kanalu "Sam si rekao da smo drugari sa fakulteta, kako da ne xnas sve o meni?" I onda mi kazes kako on ne moze da udari brigu na veselje za jednu ogrebotinu, pride lazete al aj

Zzz

2 minutes ago, Profez said:

Odlicno,to nam je razlog za kidnapovanje,jos bolje.

Logicno je da ce GodFather kidnapovati lika koji ga prati ili ce ga ubiti,pogotovo sto su ovo kasni vecernji sati,a Pinki je solo,tako da je lako.

Necu se oglasavati vise,cekamo nadlezne.

Pa kako ti mozes da ya tek tako kidnapujes bez provere ko je u vozilu?Nego odmah izlecete preteci,sta da se nalazio neki savezni ili DEA agent u vozilu?Jos ako ga kao prijatelja zna dugi niz godina onda bi sumnja bila manja.Jefferson je takodje jako prometan,sto od RPera sto od DMera tako da ste napravili RPS samim tim kidnapovanjem na otvorenom/prometnom mestu i na sred ulice.

Edited by Martin_White
  • Just now, Martin_White said:

Pa kako ti mozes da ya tek tako kidnapujes bez provere ko je u vozilu?Nego odmah izlecete preteci,sta da se nalazio neki savezni ili DEA agent u vozilu?Jos ako ga zna dugi niz godina onda bi sumnja bila manja..

Druze,ne mesaj se ako si ogranicenih shvatanja i mogucnosti,objasnio sam da ga nismo tek tako kidnapovali nego da su se on i Invictus popickali.Nisu bili onako kako je Pinki hteo kao u fazonu da odu na pice,nego su poceli tu da se prepiru,izasli su iz vozila i tu je nastala svadja.Mi smo izasli da branimo GodFather-a,i onda je on naredio da ga kidnapujemo jer su se oni pobili.

Ja molim nadlezne da WARN-aju ili na bilo koji nacin kazen Martina,jer krsi pravila ovog foruma.Ne smes da se mesas ako nisi ucestvovao... http://prntscr.com/pthxk1

2 minutes ago, Martin_White said:

Pa kako ti mozes da ya tek tako kidnapujes bez provere ko je u vozilu?Nego odmah izlecete preteci,sta da se nalazio neki savezni ili DEA agent u vozilu?Jos ako ga kao prijatelja zna dugi niz godina onda bi sumnja bila manja.Jefferson je takodje jako prometan,sto od RPera sto od DMera tako da ste napravili RPS samim tim kidnapovanjem na otvorenom/prometnom mestu i na sred ulice.

i za to im je argument "ti mislis da godfadera boli kurac za ciu fiu dbspsiiu?" 

I drugo, sam si rekao kako su sitni sati, dopisivao sam se sa @Nemanja_Lekovik na /f i iskreno nisam ni obracao paznju, ooc i blejacki fazon jer sam cekao da Ogi okaci snimak RPa i tjt

Just now, Profez said:

Druze,ne mesaj se ako si ogranicenih shvatanja i mogucnosti,objasnio sam da ga nismo tek tako kidnapovali nego da su se on i Invictus popickali.Nisu bili onako kako je Pinki hteo kao u fazonu da odu na pice,nego su poceli tu da se prepiru,izasli su iz vozila i tu je nastala svadja.Mi smo izasli da branimo GodFather-a,i onda je on naredio da ga kidnapujemo jer su se oni pobili.

Ja molim nadlezne da WARN-aju ili na bilo koji nacin kazen Martina,jer krsi pravila ovog foruma.Ne smes da se mesas ako nisi ucestvovao... http://prntscr.com/pthxk1

Bilo vas je vise i mogli ste ga pretuci,zna bukvalno kakvom moci raspolazete tako da ne verujem da bi to prijavio policiji,plus sto je izmedju vas i PD I VvZ saradnja nikakva.To da sam ja organicenih shvatanja i mogucnosti si pogresio,samo izvlacis reci iz konteksta.A sto se tice warnova ne smeta mi,samo ne razumem sto cmizdris za takve sitnice?

3 minutes ago, Martin_White said:

Bilo vas je vise i mogli ste ga pretuci,zna bukvalno kakvom moci raspolazete tako da ne verujem da bi to prijavio policiji,plus sto je izmedju vas i PD I VvZ saradnja nikakva.To da sam ja organicenih shvatanja i mogucnosti si pogresio,samo izvlacis reci iz konteksta.A sto se tice warnova ne smeta mi,samo ne razumem sto cmizdris za takve sitnice?

Elem,tuca nije dovoljan razlog da nekoga kidnapujes pa da ga mucis.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...