Jump to content

Locked Zahtev za CK [Arsen Sokolov] - [ODBIJENO]

Recommended Posts

Ja i Pinki se icly znamo dugo dugo godina,poslje tog ja izlijecem sa parkinga nakon cega mene Pinki udera u kombi,ja ga pristizem zatim mu blokiram put i izlazim iz kombia te se dernjam.

Isao sam na /ame pamti facu. Jer ko sam zna da li on rpa tog karaktera ili nekog novog.Kasnije dok sam mu priso bas bas skontao facu te skontao ko je.

Naravno da cu posumnjat na nekog ko me zna dugi niz godina i zna cime se bavim.Mozda je ljubomoran pa mi zeli to sve smaknut.Ja sam sumnjo na njega i zavrsio sam sa njim time sto smo ga CKali,ja cu icly snosit posljedice ako ikako uspiju pronac Pinkia jer je bacen u rupu bez iceg u dzepovima te nakong tog poliven krecom i zakopan.

A ovo sto je govorio Pinki "kako ste uspjeli da iskopate 3 metra za tako malo vrijeme"

1.Trojica njih su kopali rupu.

2.Pises na /b da mi pozurimo jer ides sutra na poso.Mi smo te tu samo ispostovali jer si morao da ides.

1 hour ago, Invictus said:

Prije svega Ja i @Pinki smo se icly znali od prije i takodjer sam sumnjo na njega na paljevinu mog hangara jer me zna od prije..

Oglasicu se posto sam clan VVZa. 

Prvo tvoje sumnje ne mogu biti dovoljne da ubijes covjeka,ako se rpate da se znate sa fakulteta,kako to imas sumnju bas na njega? 

1 hour ago, Profez said:

Drugo,nije bilo MG-a nego si cak i ti sam rpao da poznajes Invictus-a a i sam znas da si bio u hangaru i da znas za njega od ranije icly.Tako da nemoj molim te sada da upetljavamo lazi u ovo,dogovorili smo se da cemo biti fer i korektni.

To sto je on bio u hangaru dok se palio ne znaci da vi imate razlog za otmicu random lika na sred ulice to jest Pinkijal.Daj jedan icly dokaz koji svodi bilo kakvu sumnju na Pinkija,u dokaze se ne mogu racunati to sto ces ti napisati vec slika.

1 hour ago, Profez said:

Burazeru,da li ti mislis da bi jedan GodFather bio tako smiren kad bi ga neko udario autom na raskrsnici.On bi prvo pomislio da je to isplanirano i da tako zele da mu odvuku paznju i ubiju ga.

A zapravo ti si verovatno i planirao da ga udaris.A sad cu ti objasniti i kako sam to zakljucio,pogledaj ovu sliku : http://prntscr.com/pthv07 , zaokruzio sam ti tebe na toj slici kako stojis sultanom,cekas da invictus krene kako bi ga udario od nazad.

Zaokruzio si ga na slici na kojoj se niti vidi njego nick niti nista,ovo vise izgleda kao da si slikao @Nesko Malonekoji demonstrira svoju silu.

1 hour ago, Profez said:
1 hour ago, Profez said:

Odlicno,to nam je razlog za kidnapovanje,jos bolje.

Logicno je da ce GodFather kidnapovati lika koji ga prati ili ce ga ubiti,pogotovo sto su ovo kasni vecernji sati,a Pinki je solo,tako da je lako.

Necu se oglasavati vise,cekamo nadlezne.

Normalno ti je da na sred prometnog puta pored Jefferson motela izlece ekipa iz kombija i zbog udesa covjeka otmu.Prvo mogli ste naci bolju lokaciju za  otmicu,jer evo sad gledajmo ovako Jefferson motel bi kao vecina motela trebao imati kamere,a ja kolko vidim niste rpali nikakve maske.Prvo ako bi radnici motela premotali kamere vi bi vjerovatno bili u kadru,radnici pozovu PD i PD preko kamera ima previse dokaza koje ste ostavili u pokusaju ovog cka.

Vjerovatno bi bili snimljeni,a niste rpali maske,imate tablice na autima i po vasoj prici Invictus fizicki nasrce na Pinkija,sto znaci da je makar Invictus snimljen jer po vasoj prici i rpu ste se zadrzali dovoljno da vam kamere jasno snime lica kod Jeffersona.

To je to od mene,ako je mjesanje zabranjeno warnujte me.

• • Los Santos Police Department •
  • 2 hours ago, Nemanja Lekovik. said:

Oglasicu se posto sam clan VVZa. 

Prvo tvoje sumnje ne mogu biti dovoljne da ubijes covjeka,ako se rpate da se znate sa fakulteta,kako to imas sumnju bas na njega? 

To sto je on bio u hangaru dok se palio ne znaci da vi imate razlog za otmicu random lika na sred ulice to jest Pinkijal.Daj jedan icly dokaz koji svodi bilo kakvu sumnju na Pinkija,u dokaze se ne mogu racunati to sto ces ti napisati vec slika.

Zaokruzio si ga na slici na kojoj se niti vidi njego nick niti nista,ovo vise izgleda kao da si slikao @Nesko Malonekoji demonstrira svoju silu.

Normalno ti je da na sred prometnog puta pored Jefferson motela izlece ekipa iz kombija i zbog udesa covjeka otmu.Prvo mogli ste naci bolju lokaciju za  otmicu,jer evo sad gledajmo ovako Jefferson motel bi kao vecina motela trebao imati kamere,a ja kolko vidim niste rpali nikakve maske.Prvo ako bi radnici motela premotali kamere vi bi vjerovatno bili u kadru,radnici pozovu PD i PD preko kamera ima previse dokaza koje ste ostavili u pokusaju ovog cka.

Vjerovatno bi bili snimljeni,a niste rpali maske,imate tablice na autima i po vasoj prici Invictus fizicki nasrce na Pinkija,sto znaci da je makar Invictus snimljen jer po vasoj prici i rpu ste se zadrzali dovoljno da vam kamere jasno snime lica kod Jeffersona.

To je to od mene,ako je mjesanje zabranjeno warnujte me.

Normalno je da kidnapuješ lika na sred

ulice jer je to kraj u kom nema mnogo ljudi noću.

A i nemoj da zaboraviš da su npr. Pink Panteri pljačkali stvari i koje su u centru grada i dok je oko njih bilo preko 1000 prolaznika,pa čak i pored žandarmerije,tako da je sve moguce.

Posto sam umesan u celu pricu, na kratko da se oglasim.

Malo je glupo samo na osnovu sumnje svakoga ubijati, u svetu kriminala na mnoge moze da se sumnja, uvek ima vise opcija ko je sta uradio. Trebate da se posavetujete, trazite dokaze, a ako ne mozete da ih nadjete, odredite tacno na koga najvecu sumnju imate na osnovu situacija, odredite svoju najbolju procenu i napadate odredjenog coveka/grupu ljudi. Ovde se bukvalno samo desilo da sretnete Pinkija i bez nekog velikog razmisljanja i predhodnog RPa ga ubijate, skroz neorganizovano za jednu mafiju. Takodje ste mnogo dokaza ostavili iza sebe. Ja bih ovo sve mnogo lepse i organizovanije ponovio. 

Neka nadležni odluce, nije na meni svakako

Edited by Zero
    32 minutes ago, Ivan_Xandi said:

Rpate jednom u sto godina sudar i to odmah rpate kad ste videli ime Pinki iskreno..

Da udarim Gujdic_Kobasicni i s njim da rpam sudar?Ma daj koga zajebajes.

Odbijani su i ckovi sa mnogo vise dokaza i sa mnogo boljim icly razlogom. 

@Profez je meni rekao dq on sumnja na VvZ citiram "ja sumnjam na tebe i tvoje ljudr iz VvZ" Isprati mi dvlp org i videces da vvz ne postoji, to je klasicna firma i Antonio zna o cemu se ta firma bavi. Opet kazem Invictus je na mene izleteo ko raketa i onda kao "ti si njega udario" Za mnogo stvari nemate dokaze nzm

E sad. Posto me vec pravite debilom, @Invictus prelistaj svoju galeriju pa mi nadji dokaz gde si ti meni pokazao hangar. Kada mi to dostavite ja odma prihvatam ck jer baronjate, realno

Ja en znam jel @Aven reko da se ne svodi sve na usrani develop.

Ti si i sam prizno da se znamo jos od fakulteta isto kao sto si ti meni.spalio hangar isto tako ja mogu imat sumnju na tebe jer se znamo od fakulteta i znas vec sve o meni.

A to za hangar otkud mi develop?Trebam da developam ja svaki korak svoj?Vadis se na gluposti.

Edited by Invictus
    Just now, Invictus said:

Ja en znam jel @Aven reko da se ne svodi sve na usrani develop.

Ti si i sam prizno da se znamo jos od fakulteta isto kao sto si ti meni.spalio hangar isto tako ja mogu imat sumnju na tebe jer se znamo od fakulteta i znas vec sve o meni.

ALI NEMOJ DA RP2WINAS JER ZNAD DA MI ICLI NISI POKAZAO HANGAR

Da bi ckao neciji karakter moras da imas dokaz za sve sto kazes. Pogotovo ako se radi o lideru, a i razlog je "sumnja" sto se ne prihvata

Just now, Pinki said:

ALI NEMOJ DA RP2WINAS JER ZNAD DA MI ICLI NISI POKAZAO HANGAR

Dobro ja sam tu pogrijesio,mi smo te svakako icly ubili i  zakopali,ali mislim da te ne mogu pronac jer si bacen u rupu i poliven krecom koji ti izgrize tijelo.

Just now, Invictus said:

Dobro ja sam tu pogrijesio,mi smo te svakako icly ubili i  zakopali,ali mislim da te ne mogu pronac jer si bacen u rupu i poliven krecom koji ti izgrize tijelo.

okej znaci ti si tu pogresio

Ako stvarno Pinkiju niste pokazali gde je hangar onda se sumnja na njega znatno ublažava i gotovo da nemate razlog apsolutno nikakav za njegovo ubistvo. To da se znate od fakulteta nije nikakav razlog iskreno. Imate petsto stvari prvo da istrazite i dokazete, pa tek onda da dejstvujete u ovom smislu. Necu sad da vam govorim na sta mislim jer cete to iskoristiti IC, samo razmislite dobro sta vam je najbolje raditi i sam ce vam doci odgovor. 

Slabo je ovo iskreno za CK

I nema razloga za svadju, obe strane spustite loptu malo sve je ovo sprdnja nece vam glava otpasti

Edited by Zero
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...