Jump to content

Locked MC Mongols *Moto Party*

Recommended Posts

x0BlAa4.png

IC:Bill Clark kao predsjednik MC Monogls Los Santos Chapetera organizuje Moto Party povodom njihovog povratka u Los Santos.

OOC: Event ce se odrzati u firmi ID: 751

@Atlas @Peskir @kasapovic @Tvrtko_Rimac @Dawkins @Profez @Cruz. @Michael_Houston @John_Rodrigez @Hamza_Cakic  @Aloysius @Harry_Edwards @Stefan_Casteelo @Ajdin_Babic @Tommy_Vercettii @Asper @Pinki @Ogi_Gajic 

@Peter_Rogers @Jokic. @Johnny_Hillson. @Mateja_Ivic @Vuleq_Smith @Dzukela^ @Richard_Kennedy @Hans @Andrew_Garrett

(Vi dodjite off duty ako budete ikako dolazili)

Edited by Invictus
Pomjereno vrijeme u 20H
  • 𝙂𝙧𝙖𝙥𝙝𝙞𝙘 𝘿𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣𝙚𝙧
  • SD dolazi

Edited by Dzukela^
    Just now, Michael_Houston said:

@Invictus pomjeris uveče oko 20-21h jer ja sam u sk do 19h?

U Nedilju brate je event..

21 minutes ago, Michael_Houston said:

Moja greška, mislio sam da je danas. Mada je tad event i od Hrusheva, promijeni svakako vrijeme. 

Pomjereno u 20H

22 minutes ago, Tweeak said:

Untitled-1.png

Smaras milovanovicu idi placi Berkezu

@Christopher_Owens bato.moj pobrisi ovo od Tweeka i Berkeza

On 11/15/2019 at 1:55 AM, Invictus said:

x0BlAa4.png

IC:Bill Clark kao predsjednik MC Monogls Los Santos Chapetera organizuje Moto Party povodom njihovog povratka u Los Santos.

OOC: Event ce se odrzati u firmi ID: 751

@Atlas @Peskir @kasapovic @Tvrtko_Rimac @Dawkins @Profez @Cruz. @Michael_Houston @John_Rodrigez @Hamza_Cakic  @Aloysius @Harry_Edwards @Stefan_Casteelo @Ajdin_Babic @Tommy_Vercettii @Asper @Pinki @Ogi_Gajic 

@Peter_Rogers @Jokic. @Johnny_Hillson. @Mateja_Ivic @Vuleq_Smith @Dzukela^ @Richard_Kennedy @Hans @Andrew_Garrett

(Vi dodjite off duty ako budete ikako dolazili)

Nazalost braco moja iskrsli su mi neki planovi,event ce odrzati  @Aleksa Statham

LSPD nije sjebao event vec je trazio odredjene osobe za koje se ispostavilo da se nalaze u baru na zurci. Sto niste nastavili event posle?

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...