Jump to content

Locked [SASD] Press Conference featuring Los Santos Police Department

Guest Sheriff's Department

Recommended Posts

Guest Sheriff's Department

organizatori:  @Vuleq_Smith  @Sheriff's Department @Mateja_Ivic [Public Affairs]

San Andreas Sheriffs Department vas poziva!

Da učestvujete i postavite pitanja komandi LAW agencija. Na ovoj press konferenciji ce Sheriff Smith pricati o stanju Los Santosa i otvaranju Department of Correctiona. Razne teme cete i vi sami moći da započnete i pitate. Ovo će biti jako kratak event koji ce trajati možda samo čitavih sat vremena. Tako da dođite i iskoristite priliku da saznate sve sto vas zanima. Press Konferencija ce biti prenošena uživo na program LSIN, samim tim ako ste sprečeni doći postoji način da saslusate novosti u Los Santosu. Event se održava u 17 časova ispred Vlade u nedelju. Očekujemo vas.

OOC: Event će početi u 17h ispred Vlade (( opstina )) u nedelju.

tagovi:  @Jefta_Salvatore @Peter_Rogers @Jokic. @Johnny_Hillson. @Sarcevic.. @Montana™ @Mateja_Ivic @Dzukela^ @Michael_Houston @Hamza_Cakic @Cruz. @John_Rodrigez @Atlas @Peskir @Tommy_Vercettii @Ajdin_Babic @Stefan_Casteelo @Felix_Wolf @Keyz @Asper @Dawkins @Jimmy_Coonan @Scott Mitchel [Bez trola ovog puta za tebe micele] @Amko_Escobar. @Soprano. @Naser. @Nemanja_Radic @Andrew_Garrett @Hans @Ogi_Gajic @Danilo Bojcetic @Saiyan @Pinki @Profez @Dwayne_Jordan @Lukas_Davorija @Tvrtko_Rimac @Aven @Beha_Torquez @Balsa @Dough_Johnson. @Christopher_Owens @Blayze_Dviar .

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • 1 minute ago, Jake. said:

Event kao Event je lepo prošao dok crnački RPeri nisu počeli da glume kolonijalno doba Afrike za vrijeme Britanskog Carstva, i da glume pajsere kako ih mučimo, samim time da IC uništavaju event, nekim bojkotom. Pohvala na @Stefan_Casteelo zbog mirnog ponašanja njegovih članova, i @Tvrtko_Rimac ne moram govoriti, sam će se pronaći.

Upravo ovo.

@Aven sam odaziv RPE clanova je mal i ne mogu pazit na ovakve evente.

Event prosao fino,ali sta da se radi.

Umesto da se svi ujedinimo protiv Cartela vi ste bas suprotno pa stitite se sami.

Slicice: https://imgur.com/a/jn9vlfj

Organizacija je dobra bila.

LSPD se nije pojavio sto sam i ocekivao.

Ometanja je bilo puno, a ja sam jedini od RPEova nadgledao event tako da sam kaznio koliko sam stigao.

Gangovi su jedini dosli pa su i napravili neke mini autisticne prosvjede tokom eventa, ali dobro.

Sve u svemu, okej ajde.

Pohvale za VLA sto su jedini u kompletu bili normalni tokom eventa.

1 minute ago, Michael_Houston said:

Iskreno ne vidim poentu dolaska gang fakcija na ovaj event jer zasto bi u rl neka grupa crnaca dosla da slusa nesto u zgradi vlade ili u ovom slucaju sudnice. Nemam nista protiv eventa, odlican je sta vise, ali je nasa funkcija tu na zadnjem mjestu.

bilo je potrebe

cartel je pravio problem i gangu brt

19 minutes ago, Michael_Houston said:

Iskreno ne vidim poentu dolaska gang fakcija na ovaj event jer zasto bi u rl neka grupa crnaca dosla da slusa nesto u zgradi vlade ili u ovom slucaju sudnice. Nemam nista protiv eventa, odlican je sta vise, ali je nasa funkcija tu na zadnjem mjestu.

zato i nisam dosao

31 minutes ago, Michael_Houston said:

Pa jest, ali ako ćemo već radit nesto protiv njih neću sa policijom suradjivat, lol. 

pa onda kukaju kako nista ne radimo i kako su u opasnosti

xd

4 hours ago, Michael_Houston said:

Pa jest, ali ako ćemo već radit nesto protiv njih neću sa policijom suradjivat, lol. 

Pa sta ako si u ganu,pa imas ti i ljude koji su zesci kriminalci pa idu na javne skupove,proteste itd?

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...