Jump to content

Locked [RP Event]A basketball tournament in the Jefferson

Recommended Posts

Kosarkaski Turnir u Jeffersonu

p1DOhQJ.jpg

yBmj3pd.jpg

IC Prica : Momak po imenu Tommy je odlucio da organizuje Turnir(kosarkaski)u svom rodnom mestu Jeffersonu.Te poziva ekipe da igraju , organizuje , trazi sudije I ostalo , Turnir je odlucio da napravi zbog toga jer je jos kao klinac ucestvovao u mnogim I to ga je zanimalo.

OOC : Bilo ko da je zainteresovan da bude "sudija" neka Replaya. Odrzace se za ovaj vikend sto ide (Subota 19:00h) 

Pravila Turnira su sledeca (IC): Ekipa se mora pojaviti malo pre pocetka turnira,mora imati kapitena svoje ekipe tacnije predstavnika.Igra se fer, pobednik osvaja Trofej koji odnosi jedan od igraca, dobijaju se medalje za igraca utakmice. PUBLIKA MOZE BITI KO GOD POZELI !

Pozvani su: @Aloysius@Harry_Edwards@Atlas@Peskir@Cruz.@Asper@Dzukela^@Vuleq^@Profez@Invictus@Tommy_Vercetti@Stefan_Casteelo (Svi RP Gang Org lideri I LSPD I SASD lideri I njihovi clanovi , takodje pozvani svi RP Enforceri)

Dodatne informacije: Turnir ce biti obezbedjen policijom te nece nastupiti problemi.Bez prozivanja I slicnih uvreda dal rasistickih ili slicnih!

Mesto odrzavanja Turnira: https://imgur.com/a/hagnxEg

OOC : Ako moze neko od lidera da mi pomogne oko eventa bio bih zahvalan,a I posto sam iz nekih org tago samo jednog lidera dodajte I druge :D Ne znm dal' je originalno ili nije al stacu :D ne zamerite na ne urednosti , ali stv nemam iskustva sa kacenjem I uredjivanjem topica

NAPOMENA: Ako nesto dodam u skorije vreme napisacu u Replay , ako vas zanima pratite :D

Formular za pravljenje Ekipe :

Ime Ekipe koja se takmici : 

Kapiten :

Da li ekipa dolazi sa navijacima ? :

Igraci :

Izmene (Nisu obavezne) :

Edited by Djacic.
Just now, Vuleq^ said:

docicemo

ima li prijava za ekipu?

Naravno , mozes mi ekipu prijaviti odmah , mozes samo doci sa njom , a ako zelite mozete biti kao ZANDARI :D 

Just now, Djacic. said:

Naravno , mozes mi ekipu prijaviti odmah , mozes samo doci sa njom , a ako zelite mozete biti kao ZANDARI :D 

napravi prijave gore u topicu

tj formular

• • Los Santos Police Department •
  • 1 minute ago, Djacic. said:

Oke :D Ako je zbog lose organizacije reci :D a ako imas preca posla neka neka R5 Povede ;D 

To pitaj @Keyz @Felix_Wolf da povedu, mene nema u to vrijeme.

Just now, Profez said:

Ne garantujem da li cu doci,imam nekih obaveza.

Ako zelite pomericu Vreme samo recite :D zelim da bude sto vise ljudi, svakako Hvala.

• • Los Santos Police Department •
  • 1 minute ago, Djacic. said:

Ako zelite pomericu Vreme samo recite :D zelim da bude sto vise ljudi, svakako Hvala.

Javicu vam se par sati ranije,kad uskladimo svi vreme,svakako hvala na pozivu.

Just now, Profez said:

Javicu vam se par sati ranije,kad uskladimo svi vreme,svakako hvala na pozivu.

Nista,ako se nadje neko ko zeli da povede od tvoih neka povede , samo mi ga taguj , hvala :D 

Just now, Aleksa Statham said:

@Djacic. napravi formular za prijave, i Cripsi ce biti tu najverovatnije.

@Aloysius @Harry_Edwards

Ima formular.

Neko od RP Enforcera zainteresovan da bude sudija ?

@Dough_Johnson.@Beha_Torquez@Wright@Blayze_Dviar / Bilo ko?

Edited by Djacic.
    6 minutes ago, Andrija_Delorean said:

A kako je moguce drzati RP event ovako kosarkaski kada je nemoguce po skripti. /attempt me posvuda ne verujem da ce biti dobro

To sam I ja pomislio al probacemo tu nesto , bitna je zabava I kvalitetan RP , ako oces dodji .

51 minutes ago, Keyz said:

Vjerovatno cemo doci, ako budem imao vremena a ako ne, reci cu nekom vece rankiranom clanu da dovede clanove.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...