Jump to content

Locked Opening a new bar in Los Santos "F-13"

Guest Sedlarevic

Recommended Posts

Guest Sedlarevic

0.1 Ime_Prezime: Sedlarevic - Harry_Edwards @Harry_Edwards

0.2 Učesnici: Tag dole, svi ostali clanovi zajednice mogu doci i RPati.

0.3 Naziv RP Eventa:  Opening a new bar in Los Santos "F-13"

0.4 OOC informacije: Pocetak eventa je u 20:00h, 25.12.2019 [Sreda]

Event-1

0.5 IC priča: Dobro Dosli, na web stranicu, datuma 25.12, dogodice se otvaranje Los Santos Bara "F-13" na adresi 823, svaki stanovnik San Andreasa  je dobro dosao na zurci u 20:00h kako bi se zabavili na istoj, zurka ce se desavati do 3:00h ujutru, zabava u baru je organizovana samo za starije od 18 godina.

Kako bi jos vise bilo zanimljivo, imate pravo na 3 pića, koje dobijate za 0$, nakon toga, ostala pića koja uzimate se plaćaju, popusti na svako uzeto piće je 30% popusta, zbog tek otvorenog Lokala, na zabavi je strogo zabranjeno oružije, to će regulisati obezebedjenje kome ćete plaćati vašu kartu!

Stanje pića, cenovnik, rezervacije:

Rezervacija separea se vrši na broj 500-004, uz plaćen separe  dobijate paket sa pićem:

1. V.I.P [Separe] 200$ V.I.P Paket pića [Hennesy 1L, Crown Royal Whisky 2L , Jack Daniels 2.5L, Beer 35x [staklena flaša] , Juices 8x [Limenka], Nargila x10 [užarene kocke] 

2. High [Separe] 150$, High Paket pića [Jack Daniels 2L, Crown Royal Whisky 1L, Beer 20x [staklena flaša], Juices 5x [Limenka] Nargila  8x [užarene kocke]

3. Normal [Separe] 100$, Normal Paket pića [Jack Daniels 2L, Beer 15x [staklena flaša] Juices 5x [ Limenka] Nargila 5x [Užarene kocke]

4. Classic [Separe] 60$, Normal Paket pica [ Beer 15x [ staklena flasa] Juices 6x [Limenka] Nagrila 3x [Užarene kocke]

VIP Separe 7 osoba, High Separe 6 osoba, Normal separe, 5 osoba, Classic Separe 5 osoba.

Pića su namenjena za gore navedeni broj osoba, ukoliko imate jos prijatelja, piće se povecava, za to se javite na broj 500-004

Takodje postoji rezervacija karata, koje se mogu unapred uzeti, ukoliko se dogodi da nestane karata, javite se na broj 500-004,

Muska karta je 4$ dok je za zenske osobe 2$, karte su veoma po niskoj ceni, radi prvog otvaranja, u koliko izgubite kartu na zurci, i zelite izaci, mozete platiti novu kako bi opet usli u istu.

Cene pića će pisati na plakatu u samom baru, za sve ostalo se javite radnicima lokala.

[OOC]TAGOVI:

@Blayze_Dviar @Wright @Beha_Torquez @Peter_Rogers @Jefta_Salvatore @Jokic @Johnny_Hillson. @Emil_Popov @Vuleq^ @Dzukela^ @Atlas @Peskir @Cruz. @John_Rodrigez @Gangula^ @Scout @Stefan_Casteelo @Veljko_Bosancic. @Marko_Rasinac @Asper @Felix_Wolf @Keyz @Lazar_Cirkovic @Scott Mitchel @Balsa @Dough_Johnson. @Patrik @Dawkins 

Bilo bi dobro da pristusvujete ovakom cinu eventa, bio bih vam zahvalan, samo bez trolla i DMa vidimo se, SREDA 20H <3 

FIRMA ID: 823!

Edited by Sedlarevic
2 hours ago, Blayze_Dviar said:

Bice ispraceno od strane RPE tima

tako je, trebamo ih zvat XAXAXAXAX

dolazim bro

Edited by Asper
Guest Sedlarevic

Status rezervacija 500-004:

V.I.P Separe - ZAUZETO! [Djuradj_Stevandic ((Vagos)) x Kieran_Bennet ((GSF)) x CRIPS ]

High Separe - Ostalo jos 1 [Scott_Michael x ---]

Normal Separe - Ostalo jos 2 [ FREE]

Classic Separe  - Ostalo jos 1 [FREE]

Edited by Sedlarevic
6 minutes ago, Sedlarevic said:

@Wright Lockaj ovo 

Sherifi su pokvarili event...

@Vuleq^ Pisam ti se na SASD. pobili nas kao pse na eventu

ahahahahahahahah

druze sheriffi nisu ni trebali doci na event

koji ti k pricas?

sta ce seriff na otvaranju neke rupe?

koji k

a pritom pripazi na jezik kad pricas

Edited by Vuleq^

raspitao sam se

@Lukas_Davorija i @Scott Mitchel su prijavili da ste im pretili moji su tada dosli i onda je nastao shots

sram te moze biti

vi ste poceli i onda pisas po nekom

od SDa vise necete imati podrsku nikad.

Guest Sedlarevic
11 minutes ago, Vuleq^ said:

raspitao sam se

@Lukas_Davorija i @Scott Mitchel su prijavili da ste im pretili moji su tada dosli i onda je nastao shots

sram te moze biti

vi ste poceli i onda pisas po nekom

od SDa vise necete imati podrsku nikad.

MOLIM ???????????????????

UPALI STE NAM SA BULLETIMA I DZON SINAMA, ROKALI STE NAS, I POBILI KAO KEROVE, MRS BRE

Nisu Sheriffi krivi, jer je konobar jebenom flasom udario mog clana u glavu pa smo se tu malo pogurali.

Onda smo izasli svi, gde mi je Harry govorio nakon sto sam mu rekao da cu zvati policiju govorio u fazonu sta je, ajde ponovi Psujem jer sam kidara ti materina ne secam se iskreno.

Sladjan Savic je slucajno naisao, gdje mu je @Lukas_Davorija rekao da su nas napali, tako nesto nisam bio bas blizu, udaljen 10-15 metara.

Sladjan je prisao i ovi su ga oterali, jesu li zapucali ili sta vec ne znam, Sladjan je valjda sazvao famozni Code 0 ili kako se to vec zove.

Onda je tu nastao dernek i DManje.

Vama hormoni ne daju da održite jedan event bez nasilja ali realno.

Odma izbio problem prvih 10 minuta ovaj spuca Novinara flašom u glavu.

Jebo taj RP ako je nasilje na prvom mjestu a sve ostalo iza.

Edited by Dzenan_Morelli
1 minute ago, Scott Mitchel said:

Nisu Sheriffi krivi, jer je konobar jebenom flasom udario mog clana u glavu pa smo se tu malo pogurali.

Onda smo izasli svi, gde mi je Harry govorio nakon sto sam mu rekao da cu zvati policiju govorio u fazonu sta je, ajde ponovi Psujem jer sam kidara ti materina ne secam se iskreno.

Sladjan Savic je slucajno naisao, gdje mu je @Lukas_Davorija rekao da su nas napali, tako nesto nisam bio bas blizu, udaljen 10-15 metara.

Sladjan je prisao i ovi su ga oterali, jesu li zapucali ili sta vec ne znam, Sladjan je valjda sazvao famozni Code 0 ili kako se to vec zove.

Onda je tu nastao dernek i DManje.

Niko te nije od nasih udario,nego je dosao neki levi lik iz dm org i napao tvog kolko sam razumeo,ili se tvoj napio i ovaj ga namestio.Ti si onda krenuo ispred lokala da nam pretis itd i onda sam ja reagovao.Dosao sam lepo i pitao u cemu je problem,ti si tu opet nastavljao da pretis i sam ja to rekao ali sve je kroz ic bilo logicno i onda ste vi otisli.Posle toga se vracate sa sasd gde krece pucnjava itd tu se zavrsava sve. Evo neke slike sa eventa: https://imgur.com/a/aLm7gid

Just now, Harry_Edwards said:

Niko te nije od nasih udario,nego je dosao neki levi lik iz dm org i napao tvog kolko sam razumeo,ili se tvoj napio i ovaj ga namestio.Ti si onda krenuo ispred lokala da nam pretis itd i onda sam ja reagovao.Dosao sam lepo i pitao u cemu je problem,ti si tu opet nastavljao da pretis i sam ja to rekao ali sve je kroz ic bilo logicno i onda ste vi otisli.Posle toga se vracate sa sasd gde krece pucnjava itd tu se zavrsava sve. Evo neke slike sa eventa: https://imgur.com/a/aLm7gid

Zvati policiju zbog vasih konobara koji flasama udaraju goste u glavu je pretnja? okej

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...