Jump to content

Locked "Trump is visiting State of San Andreas!"

Recommended Posts

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • 2031093092_trumpusanfierru1.png.f21d6777adfd437046a62681ab25bfec.png2137688072_trumpusanfierru2.png.95ba424f252662dc8db492edfc68f4be.png

12.1.2020. - 19h

0.1 Ime_Prezime: Andrew_Garrett

0.2 Učesnici: Svi željni dolaska, apsolutno svi.

@Peter_Rogers @Jefta_Salvatore @Luka_Eskobar @Vuleq^ @Mateja_Ivic @Dzukela^ @Rista. @Atlas @Peskir @kasapovic @Ivan_Xandi @Vajic @Domy_Thralldo @Aloysius @Cvejic @Gangula^ @Scout @Vujic^ @Ampe @Boban_Rajovic @Vasilije_Simic @Veljko_Bosancic. @Aleksa Statham @Lazar_Cirkovic @Kosta @Nikola_Slavkovic - Lideri

@El Padre @John_Rodrigez @Mili_Bassivity @Dzenan_Mulavdic. @Witcher. @Raynold_Santos @Dwayne_Jordan @Ogi_Gajic - Fakcije

@Tarik_Mahmutovic @Scout @Malia Kane @Jokic. @Danilo Bojcetic @Vergilije_Onjegin @Cruz. @Zakhaev. @Nemanja_Radic @Bryson Lewis @Johny Jackson @Zivac_Zivanovic @Ivan_Xandi @Stefan_Casteelo @Mahrez @Xeon @Peskir @kasapovic @Andrew_Garrett @Michael_Houston - RPE

@Toque

0.3 Naziv RP Eventa: "Trump is visiting State of San Andreas!"

0.4 OOC informacije: Roleplayamo State, stoga dolazi u San Fierro, jer ne želimo imati probleme sa igračima u Los Santosu i mislim da će biti ljepše ovo održati u San Fierru. Uglavnom, svi ćemo se okupiti ispred City Halla u San Fierru gdje će Donald Trump održati svoj govor i svoje mišljenje o State of San Andreasu. Nakon toga, Donalda Trumpa će vodstvo State of San Andreasa provesti gradom, ovaj dio neće biti dio eventa. Trump će prije toga sletjeti na San Fierro Airport i krenuti u osiguranoj koloni do San Fierro City Halla.

0.5 IC priča:  Donald Trump je odlučio dogovoriti posjetu State of San Andreasu. Ponudila mu se prilika za odlaskom u San Fierro i on je prihvaća kako bi mu to pomoglo u njegovoj političkoj kampanji. Trump će u svojem govoru ispred mnoštva ljudi predstaviti neke svoje nove ideje i reći njegovo mišljenje o trenutnom stanju u Americi i State of San Andreasu. Trump će svojim dolaskom doprinjeti dolasku mnoštva turista širom svijeta, i svi će nahrupiti u San Fierro.

Edited by Andrew_Garrett

Ja cu doci sa clanovima, naravno cekam odgovor od @Gangula^'e i @Scout'a, mada ja dolazim sigurno.

• 12 minutes ago, Nikola_Slavkovic said:

Deluje zanimljivo, dolazim sa članovima

11 minutes ago, Michael_Houston said:

SEB ce biti zastita precjedniku.

10 minutes ago, Mahrez said:

Čini mi se zanimljivim,povešću verovatno Vagos MC ili cu doći sam.

Svakako dolazim da podrzim mog brata.

9 minutes ago, Vujic^ said:

Ja cu doci sa clanovima, naravno cekam odgovor od @Gangula^'e i @Scout'a, mada ja dolazim sigurno.

6 minutes ago, kasapovic said:

Tu smo

6 minutes ago, Cvejic said:

Dolaze Cripsi

5 minutes ago, Vajic said:

Ckajmo predsednika

2 minutes ago, Xeon said:

napokon nesto zanimljivo,moram doci

Oh da, zaboravih na RPE sastanak u subotu u 21h.

PREBACUJEMO NA NEDJELJU 19H

• 1 minute ago, Tvrtko_Rimac said:

odmah najavljujem da cu zatvarati svakog tko se bude ponasao autisticno na eventu

To volim čuti Tvrle!

• veliki zlatni resiver Ferid
  • 4 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

odmah najavljujem da cu zatvarati svakog tko se bude ponasao autisticno na eventu

To ne volim čuti Tvrle!

Mnogo jako izgleda, zasebno dolazim vjv. Ako lideri ne budu mogli povest cu i clanove VLA.

Edited by Kimo_Kudryavtsev
    Edit
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...