Jump to content

Locked Los Santos karneval.

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime:  Nikola_Francuski

0.2 Učesnici: Svako ko je zeljan da rpa.

0.3 Naziv RP Eventa: Los Santos karneval.

0.4 OOC informacije: Pocinjem sa blagim eventom cisto da pokrenem neki rp I razmenu rp-a izmedju rpera I rp fakcija. Event ce se odrzati u sredu 22.1 u vecernjim casovima, oko 21:00h.   Mesto gde ce se odrzati  I gde mozete doci i rpati  svi kolektivno (slike)816a1c9ead0ba84f939f2e49cab3b45f.thumb.jpg.29befbe53d464ceba95074e869c52025.jpg2.png.44496c844c4f042e575882ec39e338bf.png

Da jos jednom razjasnim,cilj eventa je da se malo promrda rp na serveru,da razmenimo rp znanje jedni sa drugima tako sto cemo se svi koji su u mogucnosti okupiti i zajedno rpati.Takodje da dam par ideja vi koji rpate dilere ic mozete da dilujete takodje tamo,law fakcije takodje mogu da hapse…
Nadam se da ce rpe-tim biti tu da isprati ovaj event I omoguci uslove da se odrzi (jaila,dm troll) I da sam ucestvuje u eventu.Takodje bih zamolio da na eventu svi koji se odazovu logicno gledaju da sto manje oocaju I ako neko nesto pogresi da ne prave svadju I neku pobunu,nego da koliko mogu precute I udovolje pa posle eventa da rese sta imaju. 
Tagovi:

@Aven
@Djukanovic_Luka
@Xeon

Interesantna ideja, samo loš termin i dole na plaži će biti dosta nonrpera i dmera. Tu sam da ispratim sve.

Just now, Richard Kennedy said:

Interesantna ideja, samo loš termin i dole na plaži će biti dosta nonrpera i dmera. Tu sam da ispratim sve.

Znam,ovo je samo jedan od evenata bice jos tako da relex namerno sam izabrao radni dan. ;)

2 minutes ago, Nikola_Francuski said:

Znam,ovo je samo jedan od evenata bice jos tako da relex namerno sam izabrao radni dan. ;)

Meni lično odgovara radni dan tako da ono eh, tu sam da ispratim. Dobra namera, samo istraj u RP eventima.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...