Jump to content

Locked STAR S CLUB - OPENING 26.01.2020.[NEDELJA 18H]

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime:  Richard Kennedy i @A.Vasiliev

0.2 Učesnici: Svi koji imaju želju da dođu.   @Mateja_Ivic @Andrew_Garrett @Luka_Eskobar  @Addison_Montgomery @Tvrtko_Rimac @Michael_Houston, mrzi me tag ostale.

0.3 Naziv RP Eventa: STAR S CLUB OPENING

0.4 OOC informacije: Otvaranje noćnog kluba, na adresi 678. Pokrećem zbog povećanja RPa u lokalima.

0.5 IC priča:

ugq207v.jpg

Richard Kennedy i njegov prijatelj Aleksander Vasiliev su uštedeli novac i iznajmili prostor na Star Streetu. Od iznajmljenog lokala su napravili Night Club i pošto završavaju radove 22.01.2020. rešili su postaviti termin za otvaranje istoga. Oni su nalepili plakate po Los Santosu. 

Traži se DJ (( neko ko će puštati muziku preko boomboxa )), kontakt telefon. (800) 477-1477.

Edited by Richard Kennedy

Pomeren event za sutra (26.01.2019.), zato sto me DJ ispalio a i @A.Vasiliev je bolestan nesto opasno, pa nije mogao da dodje. Takodje, nisam imao pristup forumu da vas tagujen sve i napomenem. 

naravno, dolazi kao security kao i svaki event do sada mislim da cu imati posla, sto se placanja tice pare na sunce, i zovi me na zvonimir mobilni jedan sat prije da dodjem, valjda mi nece biti prazna baterija.

15 hours ago, Richard Kennedy said:

Pomeren event za sutra (26.01.2019.), zato sto me DJ ispalio a i @A.Vasiliev je bolestan nesto opasno, pa nije mogao da dodje. Takodje, nisam imao pristup forumu da vas tagujen sve i napomenem. 

isto vreme?

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...