Jump to content

Locked Protests over massive massacres.

Guest

Recommended Posts

Formular: 

0.1 Ime_Prezime: Andrija_Delorean.

0.2 Učesnici:SVI!

0.3 Naziv RP Eventa:Protests over massive massacres.

0.4 OOC informacije:Protesti ce biti odrzani u NEDELJU 02.02.2020. U 16H! Lokacija skupljanja je iza LSPD stanice.

Tu ce se skupiti svi koji budu hteli protestovati protiv LSPD/SASDa zbog masakra kartela. NAP0MENA: Ne zelim prskanje topom od strane LSPD-a ili SASD-a, i napominjem da GSF i Ballas ne nose gunove.

0.5 IC priča:Jedan od bogatijih ljudi u los santosu putem njegovih laznih profila na drustvenim mrezama siri glasine o sutrasnjim protestima koji ce se desiti ispred LSPD stanice.

@Andrew_Garrett @Richard Kennedy @Michael_Houston @Stefan_Casteelo @Pinki @Xeon @Vuleq^ @Tvrtko_Rimac @Aca_Stokovic @El Padre @Paja_Peric @Demarcus_Clayton @Luka_Eskobar @Peter_Rogers eto nekih ljudi sad koga nisam tagovao izvinite , ne secam se jednostavno.

Edited by Guest
2 minutes ago, Avalanche said:

Formular: 

0.1 Ime_Prezime: Andrija_Delorean.

0.2 Učesnici:SVI!

0.3 Naziv RP Eventa:Protests over massive massacres.

0.4 OOC informacije:Protesti ce biti odrzani u NEDELJU 02.02.2020. U 15H! Lokacija skupljanja je iza LSPD stanice.

Tu ce se skupiti svi koji budu hteli protestovati protiv LSPD/SASDa zbog masakra kartela. NAP0MENA: Ne zelim prskanje topom od strane LSPD-a ili SASD-a, i napominjem da GSF i Ballas ne nose gunove.

0.5 IC priča:Jedan od bogatijih ljudi u los santosu putem njegovih laznih profila na drustvenim mrezama siri glasine o sutrasnjim protestima koji ce se desiti ispred LSPD stanice.

@Andrew_Garrett @Richard Kennedy @Michael_Houston @Stefan_Casteelo @Pinki @Xeon @Vuleq^ @Tvrtko_Rimac @Aca_Stokovic @El Padre @Paja_Peric @Demarcus_Clayton eto nekih ljudi sad koga nisam tagovao izvinite , ne secam se jednostavno.

Ljudi shvatili nasu opasnost svaka cast. 

Sta znas mozda se i kartel memberi pojave na tome hihihihih

• 𝑫𝒊𝒓𝒆𝒄𝒕𝒐𝒓 𝒐𝒇 𝒕𝒉𝒆 𝑭𝑩𝑰
  • veliki zlatni resiver Ferid
  • 11 minutes ago, Lamar said:

ako ja dođem, event je propa.

ovo je klasika isto ko šta su radile buste iz gengtuna 

ok...

Edited by Raynold_Santos
    2 hours ago, Vuleq^ said:

ukrade mi ideju :(

bukvalno sam to planirao sinoc xd

dolaze novinari

Bukvalno sam i ja to planirao ali jebiga on je prvi objavio

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...