Jump to content

Locked TS3 EVENT EDUKACIJA.

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Nikola Francuski

0.2 Učesnici: Svako ko se odazove I ko zeli da ucestvuje.

0.3 Naziv RP Eventa: TS3 EDUKACIJA. 

0.4 OOC informacije: Event koji cu ponavljati vise puta,jer kao sto mozete da primetite (stariji I iskusniji rperi) RP  malo tapka u mestu,mogu da slobodno da Kazem da se unazadio.Razlog zbog kog se unazadio je prihvatanje osoba koje nemaju dovoljno znaja da budu na toj poziciji sto jesu,a razlog zbog kog nemaju jeste edukacija.Pa sam odlucio da napravim event koji ce se odrzati na ts-3 u vecernjim casovima 13/02 u 20:00H. Poenta eventa je razmena I edukacija predlaganje pomganje jedni drugima bilo bi pozeljno da lideri rperi I ostali koji su zaniteresovani za rp dodju. Primer kako zamisljam, pokrenemo neku temu i svi komentarisemo kako bi moglo uz to nekim liderima ili rp-erima mozda sine neka ideja pokrenu nesto,podele ideje jedni sa drugima. Na eventu je dozvoljeno samo konstruktivne kritike I pozitivne loigcno nikakvo vredjanje nista u negativnom smislu,ko to bude radio bice sankcionisan sa cb-om iz te sobe. Edukacija je potrebna,jednostavno sistemi u nekim orgama se baziraju na 2k15 sto je u to vreme bilo dobro ali ne I za ovo(jedan od primera).Znaci ako radimo zajedno umesto sto kukamo mozemo da promenimo nesto,opet cu naglasiti bez uvreda, bez ismejavanja. Kontam da ima puno igraca koji ulazu trud u rp I rad,zasto ne bi jednom probali ili pokusavali ako ne uspe da radimo zajedno da se unormalimo I pravimo cesce ovakva okupljanja I pokusavamo da unapredimo rp. Takodje bilo bi pozeljno da RPE-tim isprati ovo u sto vecem broju svojih clanova.Toliko od mene,nadam se da sam obijasnio cilj eventa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...