Jump to content

Locked "Storage Wars" Texas Style

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Luka_Elitis

0.2 Učesnici: Ko god zeli da se malo zabavi, da razvija svoje karaktere. Ali evo par tagova @Uros_Zlicic @Pinki @Zivojin_Misic @Jefta_Salvatore @Luka_Eskobar @Rista. @Mateja_Ivic @Samantha_Stewart @Djukanovic_Luka @Stefanovic_Djole @Murphy @Aloysius @Lakoni @Vuleq^ @Aleksa_Statham @Blayze_Dviar @Tvrtko_Rimac @Atlas @Zakhaev. @Aven

0.3 Naziv RP Eventa: Storage Wars [ID Stana 3361, odatle samo skrenite zapadno, levo i nacicete kapiju za ulaz. https://imgur.com/a/JNylfjF ]

0.4 OOC informacije: Ovaj event je nalik (kopija) teksaskog "Storage Warsa."  Ljudi se okupe i dobijaju 5 minuta da razgledaju sta se sve nazali u nekom stovaristu, posle tih 5 minuta procena pocinje aukcija, svi nude cene od pocetne.. npr: 100$ pocetna, Mirko: dajem 150$, Zarko: ja cu dati 200$ !... Na kraju dobijaju zapravo za koju cenu mogu da prodaju to skladiste.. Da ne bude da nekoga CKamo napisacemo sve cene (POCETNE I PRODAJNE) pre eventa. Nadam se da cete doci cisto da malo RPamo nesto normalno.. Hapsenja RPera biti nece, samo trollera i DMera. IC Su svi pozvani preko oglasa po celom Los Santosu.

aN0U4y2_d.jpg.3a487e4ed39ef0c63a1301e44186764c.jpg

0.5 IC priča: Prvi "Storage Wars" na ovim prostorima upravo zapocinje, svi koji su zainteresovani za ucestvovanje mogu nazvati broj 555-550 kako bi se prijavili ! Vreme odrzavanja je 22.2.2019. u 18 casova. Posle aukcije imacemo jednu finu zurku uz par standova pica i hrane. Zelimo svima da se lepo provedu !

Edited by Luka_Elitis
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • Ovo si mi ispričao da želiš održati, i svaka ti čast što si našao kvalitetnu ideju, a ne nešto poput "Otvaranje restorana" i slično.

• 𝙂𝙧𝙖𝙥𝙝𝙞𝙘 𝘿𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣𝙚𝙧
  • 2 minutes ago, Vuleq^ said:

prejaka ideja

bicemo tu

@Dzukela^

moramo doci.

• Black Dragon Triads ❤️
  • Iskreno dugo nisam RPao, al na ovo bi mogo doc, ovom momku rpe treba, donio vam je osvjezenje kad ga najvise trebate, svaka cast.

SVI KOJI ZELE DA SE PRIJAVE NEK MI NAPISU U PM SA SLEDECIM FORMULAROM....

Ime i Prezime IC i OOC:

Godine IC:

Broj licne IC (lupite neki broj ovo je samo da imam u vidu ko se prijavio) : 

TAG Cu sve sat vremena pre RP Eventa ovde.

UCESNICI

Gandra @Gandrica
    Griffin @Griffin
    Johin_Handios @Lamarquz_Handersio

Samantha Stewart @Samantha_Stewart
    Povlo
    @Povlo.

OSTAVLE PRIJAVE SE VRSE TACNO NA EVENTU.

Edited by Luka_Elitis
  • "No man is above the law, and no man is below it."
  • Nisam ovdje ipak, popravljam krov na štali, odnio ga vjetar prije tjedan dana, uzdravlje.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...