Jump to content

Locked Law University [OOC]

Recommended Posts

1.png

Law Enforcer's Club je napravio projekat Law University na kojem se moze nauciti dosta toga o Law Agencija.

Event ce se odrzati OOC, a postojace diplome sa kojim ce se mnogo lakse uci u LAW Organizacije kao i laksi dobitak viseg cina.

Klik - Informacije

Konkretno ovaj event ce se odvijati duze vreme i bice pricano o dosta vaznih faktora u Law RolePlayu.

Prijave ce biti drugog puta, ovo je prvi put da se ovo odrzava tako da svi mogu prisustvovati u kanalu.

Project by: Rista & Vuleq.

Edited by Vuleq^

Dacu sve od sebe da prenesem svoje znanje o Law Enforcement RP-u svojim ucenicima, nadam se odlicnoj medjusobnoj saradnji.

2 hours ago, Stjepić said:

Samo  @Richard Kennedy i @Tvrtko_Rimac znaju rpat law fino i jos par njih(ne ova dvojica gore sto prave event)

Ne dolazim jer event odrzava Emil popov mozda dodj da dmam sa alt acca zbog emila

i za to postoji lek uvek, ni ja ne volim emila, ali postuj tudji hleb

Dolazim da vas ucim :3 

salim se, potrudicu se, ne obecavam braco

8 hours ago, Stjepić said:

Samo  @Richard Kennedy i @Tvrtko_Rimac znaju rpat law fino i jos par njih(ne ova dvojica gore sto prave event)

Ne dolazim jer event odrzava Emil popov mozda dodj da dmam sa alt acca zbog emila

9 hours ago, Jake. said:

zaboravio sam tebe dodati nisi mi bio na umu tad, svakako racunaj sebe gore

11 hours ago, Jake. said:

niko osim hrusheva i tvrtka ne zna fino da rpa law, bezveze pravite ovo samo dezinformisete  ljude

Kako kazete.

• "No man is above the law, and no man is below it."
  • Poslati ću članove svakako, ali ja ne vjerujem da ću doći, 17h mi je malo rano još.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...