Jump to content

Locked Lowrider Meeting.

Recommended Posts

34 minutes ago, Mahrez said:

@Jefta_Salvatore LSPD bi mogao prisustvovati ovome,naime u Americi imas i 'legalnih' skupova,tako da nam RP ne mora biti ogranicen na "Ah,event,idemo raciju",razmisli o tome.

Da naravno,rekao sam svi su pozvani pa i pripadnici Law Organizacija.Mozete doci van duznosti pogledati automobile,gledati takmicenja :D 

15 hours ago, Mahrez said:

@Jefta_Salvatore LSPD bi mogao prisustvovati ovome,naime u Americi imas i 'legalnih' skupova,tako da nam RP ne mora biti ogranicen na "Ah,event,idemo raciju",razmisli o tome.

Docicemo ali miroljubivo, ali samo par officera, bez brige.

Prije svega da se izvinim sto ovako kasno javljam nisam stigao prije.Event je pometen za sledecu Subotu u isto vrijeme.Imam dosta obaveza nisam kuci i ne mogi realizovati event sutra.Znaci sve isto vazi samo za sledecu subotu.Ako mozete zamolio bi sve koji su u mogucnosti da prenesu ostalim.Hvala i izvinjvam se jos jednom.

1 hour ago, Wizz_Walker said:

Prije svega da se izvinim sto ovako kasno javljam nisam stigao prije.Event je pometen za sledecu Subotu u isto vrijeme.Imam dosta obaveza nisam kuci i ne mogi realizovati event sutra.Znaci sve isto vazi samo za sledecu subotu.Ako mozete zamolio bi sve koji su u mogucnosti da prenesu ostalim.Hvala i izvinjvam se jos jednom.

Taguj ostale da vide.

• Can't appreciate the sun if u ain't never stood in the rain..
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...