Jump to content

Locked Bike Ride

Recommended Posts

• ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  •  

0.1 Ime_Prezime: Bojan

0.2 Učesnici: @Blayze_Dviar, @Murphy , @Uros_Zlicic, @Damjan_Surcin ,  @Jokic., @Atlas, @Mahrez , @Kasapović , @Peskir , @Danilo Bojcetic , @Vuleq^, @Dzukela^@Aca_Zdravkovic, @Xeon, @Nikola_Slavkovic, @Nikola_Francuski , @Zivojin_Misic ,  @Colins_Keno , @Sean_Escobar^@Stefanovic_Djole@Aleksa Statham, @Aca_Stokovic Svi su pozvani ne mogu svakoga da tagujem.

0.4 OOC informacije:Odrzace se event kod Skate parka gde su pozvani svi da dodju sa bicikle,tamo ce da promovisemo zdravi zivot,zato sto svaki dan ima saobracajke sa auto ili motor,Svi su pozvani da dodju u ponedeljak(16.03.2020g) u 21h,Svaki lider nek povede svoje clanove i nek i kaze da ne bude pucnjava izmedju organizacije nego samo da se RP-a kako sto naglasa samo ime eventa.

0.5 IC priča:Untitled-1.jpg.c29194d6ba553ad4ba4fc7482aacb533.jpg

Slike sa mesta gde ce da se odrzi event:

sa-mp-022.thumb.png.cc136397e0841e7fff2f65ad2e4fc233.png

sa-mp-020.thumb.png.2a63ddca6681552b83627cd51334c96f.png

sa-mp-021.thumb.png.896303331ff2c19596e8781e7e320a20.png

Edited by Bojan.

valjda cu biti tu, dolazim

ako se rpa korona na serveru ovakva okupljanja bi se trebala izbegavati, ali treba prepustiti da sve ide ic tokom. mozete rpati neke maske ili nesto kao fazon ili podsmeh situaciji, a sd i pd mogu pokusati da razbiju skup da ne bi doslo do sirenja zaraze. nisam u toku da li se rpa korona jer nisam ulazio par dana ig, ali se svakako moze iskoristiti aktuelna situacija da se napravi fin rp

• ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • 3 minutes ago, Nikola_Slavkovic said:

valjda cu biti tu, dolazim

ako se rpa korona na serveru ovakva okupljanja bi se trebala izbegavati, ali treba prepustiti da sve ide ic tokom. mozete rpati neke maske ili nesto kao fazon ili podsmeh situaciji, a sd i pd mogu pokusati da razbiju skup da ne bi doslo do sirenja zaraze. nisam u toku da li se rpa korona jer nisam ulazio par dana ig, ali se svakako moze iskoristiti aktuelna situacija da se napravi fin rp

Brate ja sam u Crips niko ne RP-a Korana virus kako sto sam gledao in game i po Ballas.Ovo ce da bude obican event kako mi promovisemo zdrav zivot.A ne ono za korona virus to ce neki drugi put ovaj put sam odlicio za ovaj event sledeci put ce da uradim takav event samo za tebe. 

• ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • 3 minutes ago, Otto_Hobb said:

ovo je vec bilo jednom i ispalo je zesci shit

Ako ti se ne svidja ne dolazi,nikoga ne teram sa silom kome se svidja nek dodje,a kome ne nek ne dolazi.

• ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • Just now, Aca_Stokovic said:

Kako mislis u petak 16.03 koliko ja vidim pada u ponedeljak?O.o

Pogresio sam mislio sam za da radim za u petak al sam zaboravio da promenim sry,U ponedelenjak je.Moja greska.

• ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • @Murphy , @Xeon , @Nikola_Slavkovic , @Vuleq^, @Nikola_Francuski, @Jokic. @Wizz_Walker , @Damjan_Surcin , @Aca_Stokovic , @Zakhaev.

Oprostite moja greska event je u ponedeljak ,po gresku sam napisao petak.Event je PONEDELJAK.

• ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...