Jump to content

Locked Star S Club Party.

Recommended Posts

• Official Law Enforcer
  • qVosG62.jpg

0.1 Ime_Prezime:  @A.Vasiliev

0.2 Učesnici: @Richard Kennedy

0.3 Naziv RP Eventa: Star S Club Party.

0.4 OOC informacije: Sve informacije su na plakatu iznad. @Danilo Bojcetic @Vergilije_Onjegin @Samantha_Stewart @Stefan_Casteelo @Michael_Houston @Tvrtko_Rimac @Ivan_Xandi @Kasapović @Wright @Peskir @Patrik @Mahrez @Jokic. @Scout @Cruz. @Balsa @Atlas @Xeon @Aven @Jefta_Salvatore @Rista. @Pacijent @Uros_Zlicic @Sean_Escobar^ @Vuleq^ @Zivojin_Misic @Aca_Stokovic @Murphy ( Takodje potreban rezervni DJ da pusta muziku sa Boombox-a ukoliko @Richard Kennedy ne bude u mogucnosti ). Takodje, event se OOC-ly odrzava u 18h kao sto pise na plakatu u njedelju, IC je u 21h.

0.5 IC priča: Deputy San Andreas Sheriff's Departmenta Aleksander Vasiliev je odlucio da proslavi svojih dvadeset godina u sluzbi, te je zakupio jedno vece u Star S Clubu od svog dobrog i starog prijatelja Richard Kennedy-ja. Za vreme pauze na duznosti je okacio plakate svoje javne zurke kako bi doslo sto vise ljudi i sluzilo se raznim picem. Dodatno je Kennedy-ja ( DJ Deez ) platio da mu bude DJ na zurci te ce celo vece pustati muziku, tacnije od 21:00h do 01:00h. Pored plakata, licno je pozvao veliki broj sluzbenika SASD-ja.

Biće malo teže da poubijam trolere i da puštam muziku ali ću se snaći. Nadam se da će ovaj put proći sve kako treba.

• Official Law Enforcer
  • 4 minutes ago, Richard Kennedy said:

Biće malo teže da poubijam trolere i da puštam muziku ali ću se snaći. Nadam se da će ovaj put proći sve kako treba.

Biće tu još tvojih kolega iz PRE tima, oni će se izboriti sa trollerima samo ti muziku gruvaj 

• Official Law Enforcer
  • On 3/11/2020 at 11:27 PM, A.Vasiliev said:

Event se odlaže za neki dan u toku sledeće nedelje zbog iznenadnog gubitka DJ-a, @Richard Kennedynije u mogućnosti da dođe, za sledeći termin vas obaveštavam naknadno, tagovaću vas.

• Official Law Enforcer
  • 1 hour ago, Vuleq^ said:

@A.Vasiliev ista?

Ništa ne ide po planu, nemam ni DJ-a niti išta, svi su zaboravili na ovo uopšte..

Otkazujem event jer nemam uslova da ga pravim, a i na odsustvu sam, neko vreme ladim mozak od samp-a, izvinjavam se svima koji su "rado"  želeli učestvovati na eventu.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...