Jump to content

Locked Bodybuilding Meetup

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Ljuba_Kamenov

0.2 Učesnici: Svi su dobrodošli.

0.3 Naziv RP Eventa: Bodybuilding Meetup

0.4 OOC informacije: Radi se o tome da se organizuje skup "bodybuildera", te da pobednik dobije nagradu od 10.000$(1m ooc). Dobio sam ideju tako da je ovo samo moja zamisao, ako se vecini ova ideja ne svidi, ne branim da bude odbijena. Sve će do sutra biti osmišljeno IC putem, te izRPano da se kače flajeri svuda po gradu.Želeo bih čuti mišljenje svih ili većine RPEova oko ovog eventa.

0.5 IC priča: Deputy Sheriff Departmenta, Dany Williams, sakuplja dovoljno novca, te kupuje veoma atraktivnu teretanu na plaži. On nakon par dana i nekoliko konsultovanja sa kolegama iz Departmenta te svojih par bližnjih prijatelja, odlučuje napraviti meetup za najbolje Bodybuildere u Los Santosu i šire. Svi koji se bave ovim duži vremenski period imaju prava da učestvuju. Učestvovanje je 100 američkih dolara, a nagrada je 10.000$. Ovaj meetup će se odigrati 23.3.2020 u 17:00h ispred - u teretani kod plaže na adresi 774.

sa-mp-143.png

VAŽNO !

Pošto sam dobio primedbu da se može dogoditi RP2WIN, odlučio sam skinove koji smeju biti nošeni tokom ovog eventa, te svaki učesnik mora RPati svoj izgled putem /ame ili /do komande, kako kome lakše, a sledeći su skinovi koji imaju kriterijume da budu učesnici na ovom eventu, detaljan izgled skinova možete pogledati na sajtu https://wiki.sa-mp.com/wiki/Skins:All18, 45, 80, 81, 97, neki skin bandi koji je go u gornjem predelu tela, kao sto je na primer skin Vagosa 108, 146, 154, ako je neko u mogućnosti, OG Loc skin odnosno R5 Ballasa 293 ID.

@Danilo Bojcetic @Vergilije_Onjegin @Samantha_Stewart @Stefan_Casteelo @Michael_Houston @Tvrtko_Rimac @Ivan_Xandi @Kasapović @Wright @Peskir @Patrik @Mahrez @Jokic. @Scout @Cruz. @Balsa @Atlas @Xeon @Aven @Jefta_Salvatore @Rista. @Pacijent @Uros_Zlicic @Sean_Escobar^ @Vuleq^ @Zivojin_Misic @Aca_Stokovic @Murphy @Luka_Elitis @Rista.@Vaki_Jovanovic@Griffin@John_Reese@Uros_Zlicic

Edited by Ljuba_Kamenov.
Par gramatickih gresaka ispravljeno

Sve je izRPano i izdevelopano, tako da je event spreman sa IC strane, sutra cu samo izRPati kako spremam sve oko teretane i to je to. Hvala svima i nadam se da ce vas biti u sto vecem broju te da ce te mi pomoci oko prvog eventa <3 

Veoma sam nezadovoljan zato sto je vrlo malo ljudi bilo na eventu, ali, kako je pocelo, na kraju je sve proslo lepo i bilo je RPa, ali sa veoma malo ljudi.

Hvala svima koji su prisustvovali.

https://imgur.com/a/j58PZdD

@Stefan_Casteelo moze lock.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...