Jump to content

Locked Street racing

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Wizz Walker

0.2 Učesnici:Slična priča kao i prošli event.Pozvani su svi :  @Murphy@Uros_Zlicic@Sean_Escobar^@Stefanovic_Djole@Zivojin_Misic@Aca_Stokovic@Blayze_Dviar@Kasapović@Cruz. , @Samantha_Stewart@Nikola_Francuski@Tvrtko_Rimac , @Mahrez@Peskir@Ivan_Xandi , @Xeon , @Ryder@El Padre@Andre_Holt@Ivan_Potok@Aven@John_Rodrigez@Atlas@Marko Dzonson@Bogdan_Miljkovic@Metju@Vasilije Draskov  @Vaki Jovanovic , @Invictus 

0.3 Naziv RP Eventa:Street Racing.

0.4 OOC informacije:Sam naziv eventa govori o tome šta će se tačno odvijati na eventu.Street Racing ili Ulične trke,predstavljaju prijavljivanje vas i vašeg ljubimca(auta) za utrku.Bit će napravljen sistem turnira,gdje se takmičite protiv ostalih takmičara,sve dok ne dobijemo pobjednika.Pobjednik naravno dobija određenu nagradu.Lideri koji su tagovani biraju po jednog člana iz svoje organizacije koji će se takmičiti i pokušati osvojiti novčanu/materijalnu nagradu.Ostali igrači takodje mogu doci i prijaviti se.Prijave će se odvijati i IC i OOC putem.Mozete doci u vrijeme Eventa i prijaviti se na ulazu,ili se javiti meni na PM i prijaviti se po sledećem formularu: 
Ime Prezime : 
Godine : 
Vozilo : 
Takodjer bit će organizovano Kladjenje,gdje ulažete u vozilo koje mislite da će pobjediti u utrci,spremite keš ! 

Vrijeme i datum održavanja : 31.3.2020( Utorak ) u :19:00h,
Event se održava u East L.S ; S-Curve ( Kanalima ) : 

Cco4kJm.png

0.5 IC priča:Jeffery posle Lowrider Meetinga,odlucuje napraviti jos jedan u nizu skupova,sada ne bas slican proslom.Jeffery skuplja određenu kolicinu novca,štampa par oglasa/plakata te postavlja iste na određene delove grada.Poziva par kontakata kako bi skupio što je više moguce ljubitelja automobila,te samih ljudi koji su se spremni takmičiti.Jeffery se postarao da skupi novac koji će biti uručen pobjedniku.

Edited by Wizz_Walker
On 3/22/2020 at 6:32 PM, Wizz_Walker said:

Vrijeme i datum održavanja : 31.3.2020( Utorak ) u :19:00h,

1 minute ago, Danilo Bojcetic said:

@Wizz_Walker davaj slicice sa eventa pa da lockujem :D

?

E pomjeram event,javit ću tacno vrijeme.Nisam se bas najbolje organizovao prebukiran sam skolom.Javljam datum,izvinite gospodo. ! 

• Legendary Vagos' Leader
  • On 3/31/2020 at 5:18 PM, Wizz_Walker said:

E pomjeram event,javit ću tacno vrijeme.Nisam se bas najbolje organizovao prebukiran sam skolom.Javljam datum,izvinite gospodo. ! 

Cekamo. Editaj i gore da je pomereno. 

• 2 weeks later...
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...