Jump to content

Locked Najbolji CLEO mod, pitanje za sve.

Recommended Posts

• Ziv je zivi i zivje' ce!
  • 28 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

ovisi sta trazis

DM i to mi treba razumijes?

19 minutes ago, -|FUZE|- said:

DM i to mi treba razumijes?

nista onda, vecina ako ne i sve cleo skripte koje su usmjerene na pucnjavu/DM su zabranjene jer daju neku prednost

nemoj bolje riskirati, zajebi cleo i igraj default

Edited by Tvrtko_Rimac
  • Ziv je zivi i zivje' ce!
  • Ma nmv meni to, mogu se ja raspitat za ono sto meni treba do sutra, vjeruj mi ;)

koji ti treba, ako je za law najbolji ti je cruisecontrol on ti je kao tempomat.

imas jos cleo modova da drzis nisan dok pises da se ne spusta taman za skill arenu

ako treba jos nekih sitnica cimaj me imam toga dosta.

Evo ti par, ovo su legal modovi na skoro svim serverima ( Kazem skoro, jer ne zelim da bude da ja kazem jedno a admin drugo i da budem posle kriv, ja).
    Ovi modovi ne ubrzavaju ni fps, nit pomazu u pucanju/igri.

1.  Mod ti pokazuje fps u donjem levom uglu. KLIK
    2.  Mod ti pokazuje koliko DMG-a dealujes protivniku KLIK
    3.  Mod ti pokazuje brojcano ostatak HP-a, Armora i stamine KLIK
    4.  Mod ti pokazuje rec/ime koje ukucas u donjem levom uglu KLIK

Da napomenem jos jednom, ovi modovi ne pomazu ni na jedan nacin, niti boostoju igraca. 
    Ovi modovi sluze za informisanje i laksu koordinaciju u igri.

Malo bolja objasnjenja.

1.  To je to, nema sta vise sem toga da pokazuje fps
    2.  Kada pogodis metkom igraca, pored tela izbacuje broj skinutog HP-a, cisto informativno, jer vecina igraca zna iz koliko pogodaka ubijes coveka.
    3.  Takodje vec objasnjeno, jednostavno vidis tacno u brojku broj HP-a, Armora i stamina.
    4.  Ovo je maltene beskorisno, sem ako zaboravljas svoje ime na 10 minuta... Cisto esteski. Pokazuje ime u uglu, ime svetli i menja boje.

P.S.  Pre upotrebe, detaljno prouciti svaki mod. O nejasnocama, banovima i disarmovima posavetujte se sa Adminom ili Gamemasterom pre upotrebe bilo kojih od ovih modova. 

Ne uzimam odgovornost ukoliko skinite.

• Thanks 1
    • 1 month later...
    Guest Milan_Popovic
    On 4/28/2020 at 12:10 PM, Vuleq said:

koji ti treba, ako je za law najbolji ti je cruisecontrol on ti je kao tempomat.

imas jos cleo modova da drzis nisan dok pises da se ne spusta taman za skill arenu

ako treba jos nekih sitnica cimaj me imam toga dosta.

Ako mi mozes reci par takvih zanimljivih cleo modova, kao drugu stavku sto si napisao i da mi otvoris PM, cisto da vidim sta imas. :D 

45 minutes ago, Milan_Popovic said:

Ako mi mozes reci par takvih zanimljivih cleo modova, kao drugu stavku sto si napisao i da mi otvoris PM, cisto da vidim sta imas. :D 

Image

Tipka za aktiviranje: DELETE - Pritisnite Delete jednom s oružjem u ruci i ciljajte, već možete pritisnuti '' T '' i upisati bez da se animacija zaustavlja. Pritisnite Obriši ponovo nakon što se aktivira i modifikacija će biti onemogućena. ((Nema potrebe da onemogućite snimanje, samo da ne upišete u tekstualni chat '' T '')) - Ovu sam uzeo iz njegovog FNDa...

klik

11 hours ago, Milan_Popovic said:

et dao ti je ako treba jos kakvih pisi

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...