Jump to content

Locked Bonusi...

Recommended Posts

Evo pošto nije vrijedno da svakome ponaosob govorim istu stvar lakše je i meni i vama da otvorim temu i da objasnim novonastalu situaciju vezanu za bonuse na poslovima. Kao što znate bonusi su vraćeni svima na $9000 (koji su imali preko $9000 po turi) i stavljen je limit da ne možete ići preko toga.

Onaj ko prati update notes (1% igrača) zna da je sistem Job Skill-a trebao od početka biti limitiran na 1000 skilla odnosno 1000*3=$3000 po turi. 
Ko prati razvoj bilo čega može da uoči da se propusti dešavaju (khm khm), zbog toga i postoje prijave bugova. Na žalost igrači ne žele da prijave Bug koji je u njihovu korist i tu dolazimo do problema da se za bug saznaje kasno što u ovoj situaciji narušava čitavu ekonomiju servera. Nekolicina igrača je imala preko 10000 skilla na poslu što dovodi do cifre od >$30000 po odrađenom poslu. 

Da, tu nekolicinu igrača sam mogao kazniti za BA, skidati pare ili nešto slično ali sam odlučio da ne ispaštaju igrači zbog mog propusta i ostavio sam im sve pare koje su zaradili na taj način. 

Da ne bi više otvarali teme sa pitanjima odgovoriću na ona uobičajena:

1. Zašto je sistem limitiran?
- Trebao je biti od početka limitiran, bug nije prijavljen i došlo je do velikog abjuza.

2. Šta ćemo mi koji smo radili 24h na dan da bi imali veći bonus?
- Od sada više neće biti tih enormnih bonusa. Niko neće biti kažnjen. Uzeli ste koliko ste uzeli i tu je tačka.

3. Da li može da se poveća limit?
- Ne.

TLDR: Sistem je ograničen na $9000 bonusa i neće se vraćati da se ne bi narušavala ekonomija servera.

https://www.sarp.gg/forum/topic/625269-bonusi/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...