Jump to content

Locked [EVENT] Trening potrage za nestalim licima

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Keyz

0.2 Učesnici: Nemanja_Radic, Dzenan Morelli, @Pacijent @Rista. @Dusan_Zaric. @Marko Dzonson @Nathan Griffiths @Luka_Elitis @Vardy @Nikola_Aleksic @Manojlovic @Lazar_Cirkovic @Zlicic @Witcher. @Murphy @Antunovic @Golyb @Nikola_Francuski @Aca_Stokovic @Dusan_Djolic @Jovan_Torquez @Kyle_Cox @Sava_Stevanovic @Nikola_Slavkovic @Stefan_Casteelo @Atlas @Mahrez @Tvrtko_Rimac @Balsa @Jokic. @Michael_Houston @Peskir @Samantha_Stewart @cruz. @Vergilije_Onjegin 

0.3 Naziv RP Eventa: Trening potrage za nestalim licima

0.4 OOC informacije: Održava se event spašavanja lica koji su ostali zarobljeni na planaini. FBI,SASD,PD će pokušati pronaći lica gdje će potom nazvati Fire Department gdje bih oni došli sa helikopterima i svojim kamionima sa dizalicama. To bih sve naša redakcija zabilježila kamerama. Event se održava 3.5.2020. u 18 00h.

8bG7V3O.png

Ovdje će biti zarobljeni civili gdje će ih pokušati pronaći, ovo je slika da otprilike znate gdje se dešava, ali ic neće znati gdje su. Sami će ih naći.

0.5 IC priča: Zarobljeni civili na Mount Chilliad-u traže pomoć. Naši departmenti će dati svu svoju potrebnu aktivnost i opremu i svoje dugotrajne akcije i svoja pripremanja za slične situacije. Nakon što dođu do njih Fire Department će također svoje dugotrajna pripremanja za nešto slično upotrebiti u ovoj situaciji. Nakon čega bih trebali doći sa helikopterima i svojim kamionima sa dizalicama.

ag1s98J.jpg

• [SA] Minecraft Admin | Vodja MC Moderatora
  • 16 minutes ago, Dusan_Zaric. said:

@Nathan Griffiths sredicemo :D

Al morate obavestit sve 4 sluzbe o tome ofc

Lagano ce to biti, na vama je ovaj event tako da se potrudite sve 4 službe :D

1 hour ago, Dusan_Zaric. said:

@Nathan Griffiths sredicemo :D

Al morate obavestit sve 4 sluzbe o tome ofc

Ne moze LSPD otic u jurisdikciju SDa bez dozvole SDa i odredjenih organa u GOV. Rekao sam sve vec Radicu icly, kad vi kao SAN sredite i omogucite nama da budemo tu, mi cemo MOZDA doci, jer se Deparmental Meeting odrzava nedeljom u 19h. 

11 hours ago, Nathan Griffiths said:

Ne moze LSPD otic u jurisdikciju SDa bez dozvole SDa i odredjenih organa u GOV. Rekao sam sve vec Radicu icly, kad vi kao SAN sredite i omogucite nama da budemo tu, mi cemo MOZDA doci, jer se Deparmental Meeting odrzava nedeljom u 19h. 

Koliko vidim svaki event imas neki izgovor da ne dodjes. Nego necu da stvaram raspravu SD,FBI,FD ce doci svakako i imamo dozvolu od SD i Vlade.. I onako prosli event si isto govorio nesto pa nisi dosao.. Koliko vidim nemas vremena da dodjes, ako nemas onda nemoj ni pisati nista pls. Mi cemo odraditi RP i zabaviti cemo se i prosiriti neki nas rp na tom eventu. Opet kazem necu se raspravljati toliko od mene :) 

14 minutes ago, Keyz said:

Koliko vidim svaki event imas neki izgovor da ne dodjes. Nego necu da stvaram raspravu SD,FBI,FD ce doci svakako i imamo dozvolu od SD i Vlade.. I onako prosli event si isto govorio nesto pa nisi dosao.. Koliko vidim nemas vremena da dodjes, ako nemas onda nemoj ni pisati nista pls. Mi cemo odraditi RP i zabaviti cemo se i prosiriti neki nas rp na tom eventu. Opet kazem necu se raspravljati toliko od mene :) 

Nemaš šta ti da misliš o tome jer ti kažem lepo i fino kako funkcioniše to sve u rl, ja vama skrećem pažnju da ne možete iz vedra neba nešto uraditi. Ja sam za svaku vrstu ovakvog RPa ali mora da se zna red. Sam si kriv što ne možeš da shvatiš kako to funkcioniše ili prosto nećeš.

• Legendary Vagos' Leader
  • Ja se izvinjavam inace bi prisustvuvao. ALi nisi me tag pa nisam bio obavjesten.

Lock. Osnivacu upisan plus. 

Edited by Stefan_Casteelo
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...