Jump to content

Locked [RP EVENT] Motorijada.

Recommended Posts

• You can do impossible, just try.
  • 0.1 - Ime osnivača RP Eventa: Celar

0.2 - Ko sve učestvuje dodatno u RP Eventu: SASD, FBI, Igraci dobrovoljci, Staff.

03. - Naziv RP Eventa: Moto Parade (Motorijada)

0.4 - Pozivnice @tag za igrače koje pozivate / ID(adresa) firme kuce ako se tamo održava Event, slike pozivnica IC putem, dodatno, vrijeme:  @Rista. @Pacijent @Mahrez  | 

VISE INFO O ODRZAVANJU EVENTA I MESTU GDE CE ZAPOCETI EVENT BICE OBAVESTENI IGRACI DOBROVOLJCI KOJI CE PREKO TeamSpeak3 PRATITI INSTRUKCIJE.

> Bice kreiran kanal pri dnu TEAMSPEAKA, gde sve bit objasnjeno pre eventa onima koji su se dobrovoljno okupili. Naravno uslov je, sto se i podrazumeva je da IGRACI DOBROVOLJCI POSEDUJU MOTOR BILO KAKVE VRSTE! <

kbW7fzO.png 

0.5 - IC priča o vašem RP Eventu u odvisnosti o čemu je RP Event: Nezavisno udruzenje motorista Los Santosa odlucilo je da demonstrira sjaj i performanse svojih motora, po ulicama Los Santosa i na osnovu toga organizuje motorijadu koju ce moci gledati svi gradjani. Motorijada ce se takodje prenositi uzivo na prvom i drugom glavnog programu Los Santos gradske televizije. Motorijada ce trajati u rasponu od 30 minuta pa na vise, duz cele teritorije Los Santosa.

0WuSAkK.png 

PLAVA= OZNACAVA POCETAK, POLAZNU TACKU.

LJUBICASTA= KRAJNJA TACKA MARSRUTE.

NARANDZASTA= Oznaceni putevi kojima ce motoristi prolaziti, pod uslovom da ne bude vecih smetnji. 

NUMERISANA ZUTA= Bitne lokacije koje su usputne pri datoj ruti.

(1 - LS International Airport,

2 - LS glavna pijaca,

3 - Santa Maria Beach,

4 - Auto Salon "Nelica" ,

5 - Parking Servis sluzba ,

6 - Glen Park,

7 - Ganton)

Iz vise razloga je glupo i neprihvatljivo po RP normama, svoje clanove necu forsirati da prisustvuju, isto tako im necu ni zabraniti. Tu sam da kao RPE ispratim event zbog jedine stvari, mog zaduzenja. 

• 6 hours ago, Nathan Griffiths said:

Iz vise razloga je glupo i neprihvatljivo po RP normama, svoje clanove necu forsirati da prisustvuju, isto tako im necu ni zabraniti. Tu sam da kao RPE ispratim event zbog jedine stvari, mog zaduzenja. 

Kao i uvek, event je vise fokusiran na entertainment servera i igraca, nego na sam RP.

Postujem svacije misljenje, ali shvati da je svaki moj RP event do sad vise bio fokusiran na server, tj. da se igracima svidi.

• 10 minutes ago, Raptor009 said:

ts3 je nepohodan, i dali igraci koji nisu u rp org smeju da budu u eventu

Potrebno je da imas ts3, kao i motocikl bilo kakve vrste. Nebitno koja si organizacija, svako ima pravo ucesca ako ispuni ove uslove sto sam naveo.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...