Jump to content

Locked [RP EVENT] Pljacka auto salona.

Recommended Posts

0.1 - Ime osnivača RP Eventa. :Ognjen_Djuric 

0.2 - Ko sve učestvuje dodatno u RP Eventu.: @Martino @Arkan_Vukovic @Zeus_Corleone @Darko_Stankovic @KaoNesto @Dzoni_Jonessss @Operativac @MisterMaster @Johnny_Hillson. i ostalima ne znam frm nick.

03. - Naziv RP Eventa.: Pljacka Salona Auta.

0.4 - Pozivnice @tag za igrače koje pozivate / ID(adresa) firme kuce ako se tamo održava Event, slike pozivnica IC putem, dodatno, vrijeme.: @Jacky_Montana @Pacijent i ceo FBI.

0.5 - IC priča o vašem RP Eventu u odvisnosti o čemu je RP Event. Primjer, ako je koncert, ispišete sve na IC način ko ga održava, gdje ga održava u koliko ga sati održava itd itd.:

Pljacka Auto Salona, duze vreme praceni salon u San Fieru ("Otto's Autos") grupa Italijana dolazi na ideju da obavi organizovanu pljacku istog, kradjom najnovijih automobila koji pristižu na dan pljacke. (15.6. - 15:00h OOC, IC oko 02:00h),nakon prikupljene ekipe i opreme za uspesno obavljen zadatak grupa ima plan da upadnu u salon i ukradu najnovije pristigle automobile iz salona i pobegnu u nepoznatom pravcu. Svesni toga da kamere ne mogu ugasiti imace aktivnu utrku i poteru sa Federalnom "Policijom". Nadmudrivanje i spretnost, kao i plan presudice hoce li se grupa Italijana obogatiti ili ipak biti uhapseni od strane Drzavne Sluzbe. 

OOC DODATAK:

Ovo je medjusobni RP EVENT (Akcija) izmedju Camora Crime Family (LSCF) i Federalnog Biroa, da ne bude NonRP pljacka odlucili smo da rizikujemo nase karaktere i resimo to pravom poterom. 

Samo FBI je pozvan iz razloga zato sto smatramo da je u ovoj situaciji najvise prilagođen nekoj ovakvoj situaciji, po broju clanova i iskustva, da bi se mogao odraditi neki kvalitetniji RP, akcija - event je vec dogovorena pa smo zajedno odlucili da to objavimo i javno, ako neko zeli moze da posmatra. Vreme je Ponedeljak (danas) u 15:00h, iz razloga zato sto smo svi tada slobodni i vec je ugovoreno vreme, ako bude promena javice se. Nisu poznavane sve sluzbe jer nebi bilo fer prema broju clanova u odnosu na nas, a i IC nebi sve sluzbe dosle ono...

Cilj je zabava i RP kog ce biti i to dosta,uz nas plan nadam se. 

Peace.

• Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred
  • Šteta što sam na odsustvu, dok mi pljačkate firmu... xD

Edited by Pacijent
    14 minutes ago, Stjepić said:

dolazim da gledam al ocekujem rp2win od ovog lscfa mozda i ne bude al cisto sumljam

Potrudicemo se da ne bude :D

RP event zavrsen uspesno,

Nakon potere i nadmudrivanja oklopna vozila Federalnog Biroa su savladali sportski Nissan Skyline GTR R34, nakon 700 metara, ciji je vozac bio Leonardo Da Silva, uhapsen je i opkoljen od strane vise vozila i naoružanih agenata.Zajedno sa jos dva pripadnika akcije, koji su bili vozaci kamiona i pokusali da sprece Federalni Biro u poteri. 

Dok su Federalci bili usmereni na vozaca Nissana, auto je uspesno upaljen i jako ostecen odvezen na skrivenu lokaciju od strane Marina.

Drugi auto Nissan GTR R35, uspesno pobegao i stigao do tunela koji je predstavljao lokaciju za ulazak vozila u kamion i dalji nastavak transporta vozila i kamion.Iako je odvezen jako daleko nakon pustanja vozila iz kamiona helikopter Federalnog Biroa je primetio isti te uz jos jednu poteru prilikom iste vozac pao sa litice i unistio celokupan auto, njegovo stanje se idalje ne zna. 

Vozila: Jedan unisten, Drugi ukraden da ostecenjima. 

Pripadnici akcije: Uhapšenih - 3, za jednog se ne zna stanje ostali preziveli i uspesno pobegli. 

Ovo je tek pocetak Camora Crime Family dosta pripadnika iste se izvuklo,a dosta njih ni nije ucestvovalo, tek pocetak akcija ove Mafije, ovo je bilo samo upozorenje za sve Drzavne Sluzbe, a po povratku Leonarda iz zatvora bice jos vecih planova. 

@Jacky_Montana @Pacijent Svaka cast za odradjenu akciju Federalnog Biroa, mi smo nazalost bilo neuspešni zbog lagova prilikom snimanja akcije :(.Mozete iskazati vasa misljenje :D

SLIKE STAVLJAM KADA BUDEM ZA KOMPOM! 

Edited by Ognjen_Djuric
  • Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred
  • Dobra akcija, sve je bilo pod kontrolom što se tiče Biroa. Nadgledao sam celu akciju. Svaka čas agentima, zajedno sa @Jacky_Montana. Takođe, svaka čast i Vama, međutim, mislim da je auto viđen, ali otom-potom ćemo o tome.

• 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • (( Djuric je napisao, ali ja cu malo prosireno ))

Akcija je zavrsena !

(( IC ))

Desavanja na akciji : 

Ekipica italiana se pocela spremati nekoliko sati ranije, namjestati vozila i prepreke Federalnom Birou. Sama pljacka je pocela u 15:15 Casova. Tri osobe (( @MisterMaster @Ognjen_Djuric @Moja malenkost)) su se nasli na napustenom parkingu u San Fierru. Tamo su obukli maske i spemili ostalu opremu. Nakon toga su se uputili ka samome salonu. Vozilo u kojem su dosli je bilo parkirano u ulici iza salona. Momci su se uputili u salon, imali su kljuceve tako da su otkljucali bez da se alarm upalio, no bio je jedan dezurni radnik unutra i sekjuriti. Radnici nisu bili ozljedjeni ali je jedan od radnika dok je lezao na podu je upalio tihi alarm. Stanica Federalnog Biroa u San Fierru je bila automatski obavjestena. Jedan italian je stajao ispred njihove garaze, cekajuci da krenu, kada su krenuli odmah je javio Leonardu da FBI Krece. Ranije je testirano da njima treba tacno deset sekundi od garaze do salona. Cim su dobili poruku dali su gas i krenuli bjezati. FBI im je bio za stopama, Leonardu (( Ognjen )) je doslo do problema na motoru (( Lag )) te se njegovo vozilo usporilo , tako je FBI uspio da okruzi Leonarda dok je James (( Martino )) nastavio da vozi. Na odjerjenoj lokaciji dva kamiona su preprecili put FBI agentima koji su pratili Jamesa. James se uputio ka obliznjem tunelu, u tunelu je se nalazio kamion, dok na ulazima su stajali komunalni radnici potplaceni od strane Mafije, oni su rekli FBI-u da je tunel zatvoren. Vozilo je parkirano u kamion, samo je kamion vidjen kako napusta tunel dok ukradeno vozilo ne. FBI je pomocu kamera u tunelu, koje su se aktivirale , saznali kako je vozilo napustilo tunel. Pratili su kamion do obliznjeg sela, no James je velikom brzinom sakrio vozilo na ranije recenu lokaciju. FBI je kruzio selom dok je James posmatrao iz daljine. Preobukovao se, skinuo majcu, rukavice i bacio oruzije u kontejnjer. Kada mu se ucinilo da je FBI napustio lokaciju dao je kljuceve jednom od radnika koji je dao gas , ali na iznenadjenje cijele mafije, FBI je posmatrao iz daljine, cim je vozilo napustilo selo poceli su pratiti vozilo.  Vozilo i vozac su bili odvezeni sa litice, vozac mrtav, dok je auto u nepovratnom stanju. Drugo vozilo je bilo sakriveno od strane Marina (( Rafa )), dok je James pobjegao u obliznjem vozilu za bijeg. Trenutno se ne zna kako ce prenjeti ukradeni auto preko granice.

Oprema:

Potroseno je 5.000$ na : karte za San Fierro, Izajmljivanje cement trucka, 2 AR-15 puske.

Dobiveno : Nissan SkyLine GTR R 34 (( Infernus )) u pomalo ostecenom stanju, popravka oko 200.000$ dok salonska cijena vozila je 450.000$. 

Nissan SkyLine GTR R 35 (( Bullet )) : unisten, u nepovratnom stanju, salonska cijena : 315.000$.

Ekipa: 

Uhapseni: Leonardo (( Ognjen Djuric )) , Esperando (( Dzoni Jones )) , (( I Darko Stankovic )).

Pobjegli : James (( Martino )), Marino (( Raf Leons )), Marcello (( Operativac )).

Preminuli :  Vincent (( Zeus Corleone ))

(( SLIKE I VIDEO SA MOJE STRANE USKORO ))

@Ognjen_Djuric @Jacky_Montana @Pacijent

• 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • Guest Stjepić

1.RP2WIN- 5:05 kad si razbio ladicu,kako ti znas da su u toj ladici kljucevi?trebao si razvaliti sve i sve kljuceve uzet i isprobat da vidis koji su pravi.
    2.RP2WIN- 4:35 odkud vama kljucevi od vrata salona i kod za gasenje alarma?Osim ako imate develop za to onda se izvinjavam.
    3.RPS-moze vas neko vidjeti sa ulice sa automatima i pozvat policiju,trebali ste tu dovesti bagere da blokiraju "pogled" sa ulice.
    4.RP2WIN-sta ovaj Raf Leons rpa taoce,nema nikog sto znaci da je objekat prazan.
    5.RP2WIN-Kako ti znas da vozis takvo auto?Jedino ako si prosao obuku za to ili si djete bogatasa pa te otac naucio da vozis.
    6.RP2WIN- na 9:31 minuti,ne mozes pomocu jednog /me sve te radnje uraditi.
    7.RP2WIN- na 9:57 ,prethodno si rpao sa /me vadi daljinski,otvara prikolicu,parkira vozilo,zatvara prikolicu. Zatim pises u /do Prikolica otvorena i cekas Ognjena.
    8.RP2WIN- 11:35 ne smijes spremati komande(otkucas pa cekas pogodan trenutak da je enteras)+opet radis isto(ne mozes jednom me komandom uradit 10 radnji,mozes eventualno 2 radnje).
    9.RP2WIN- 13:16 nisi rpao da uzimas oruzije sa sjedista auta,takodje nisi rpao da bacas masku i rukavice u kontejner kako si naveo(jesi rpao da skidas ali ne i da bacas).
    10.RP2WIN- 14:15 ne znam koje si nacionalnosti icly,ali ako si na pocetku imao italijanski akcenat onda ne mozes menjat.
    Fino je urađeno ali ima mnogo RP2Wina na banalnim stvarima.Popravite to sve u svemu dobro je. 

@Martino @Ognjen_Djuric

• 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • 2 minutes ago, Stjepić said:

1.RP2WIN- 5:05 kad si razbio ladicu,kako ti znas da su u toj ladici kljucevi?trebao si razvaliti sve i sve kljuceve uzet i isprobat da vidis koji su pravi.
    2.RP2WIN- 4:35 odkud vama kljucevi od vrata salona i kod za gasenje alarma?Osim ako imate develop za to onda se izvinjavam.
    3.RPS-moze vas neko vidjeti sa ulice sa automatima i pozvat policiju,trebali ste tu dovesti bagere da blokiraju "pogled" sa ulice.
    4.RP2WIN-sta ovaj Raf Leons rpa taoce,nema nikog sto znaci da je objekat prazan.
    5.RP2WIN-Kako ti znas da vozis takvo auto?Jedino ako si prosao obuku za to ili si djete bogatasa pa te otac naucio da vozis.
    6.RP2WIN- na 9:31 minuti,ne mozes pomocu jednog /me sve te radnje uraditi.
    7.RP2WIN- na 9:57 ,prethodno si rpao sa /me vadi daljinski,otvara prikolicu,parkira vozilo,zatvara prikolicu. Zatim pises u /do Prikolica otvorena i cekas Ognjena.
    8.RP2WIN- 11:35 ne smijes spremati komande(otkucas pa cekas pogodan trenutak da je enteras)+opet radis isto(ne mozes jednom me komandom uradit 10 radnji,mozes eventualno 2 radnje).
    9.RP2WIN- 13:16 nisi rpao da uzimas oruzije sa sjedista auta,takodje nisi rpao da bacas masku i rukavice u kontejner kako si naveo(jesi rpao da skidas ali ne i da bacas).
    10.RP2WIN- 14:15 ne znam koje si nacionalnosti icly,ali ako si na pocetku imao italijanski akcenat onda ne mozes menjat.
    Fino je urađeno ali ima mnogo RP2Wina na banalnim stvarima.Popravite to sve u svemu dobro je. 

@Martino @Ognjen_Djuric

Eh, idemo jedno po jedno.

1. Posmatrali smo salon vise sedmica i gledali sta se desava kada ljudi kupuju auta.

2. Ima develop:   

3. Mi smo i rpali da su nas vidjeli, cim smo mi dosli ispred FBI je IC dobio alarm.

4. Pa rpali smo da imaju jedan sekjuriti i jedan dezurni radnik, nema toliko ljudi na SA da prihvataju da rpaju svaku sitnicu sa vama.

5. Vozilo kao vozilo, jeste sportsko je, ali se i na snimku, a i rpali smo da sam se par puta malo zakucao , skrenuo sa ceste i sl.

6. Zasto ne ?

7. To sam primjetio, ali u trenutku akcije, po male treme, zaboravis sitnicu-dvije.

8. Ja u RL necu stajati pored kamiona deset sekundi pa da ga otvorim, a u sampu bi morao ukucati /me, zasto je ne pripremiti ?

9. Kao sto sam ranije spomenuo, u trenutku treme i akcije zaboravis sitnicu-dvije.

10. Kada sam dobio ulogu Assassino-a, ja sam rpao i developao kako radim plasticnu operaciju, idem da ucim ruski, da naucim takav naglasak (nije toliko tesko prekopirati neki akcenat, to ja , kao ja u RL mogu cak), nazalost izgubio sam te develope, ako ih uspijem vratiti slikati cu kada su slike kreirane.

Previse pametnih ljudi ima ovaj svet... 

@Martino ne spustaj se na njegov nivo neka misli da je rp2win i ostalo ne moras se pravdati nebitnim likovima.

@Stefan_Casteelolock imam slike ali ovo se ne moze čekati vise krenula svadja. 

Guest Stjepić
    17 minutes ago, Martino said:

Eh, idemo jedno po jedno.

1. Posmatrali smo salon vise sedmica i gledali sta se desava kada ljudi kupuju auta.

2. Ima develop:   

3. Mi smo i rpali da su nas vidjeli, cim smo mi dosli ispred FBI je IC dobio alarm.

4. Pa rpali smo da imaju jedan sekjuriti i jedan dezurni radnik, nema toliko ljudi na SA da prihvataju da rpaju svaku sitnicu sa vama.

5. Vozilo kao vozilo, jeste sportsko je, ali se i na snimku, a i rpali smo da sam se par puta malo zakucao , skrenuo sa ceste i sl.

6. Zasto ne ?

7. To sam primjetio, ali u trenutku akcije, po male treme, zaboravis sitnicu-dvije.

8. Ja u RL necu stajati pored kamiona deset sekundi pa da ga otvorim, a u sampu bi morao ukucati /me, zasto je ne pripremiti ?

9. Kao sto sam ranije spomenuo, u trenutku treme i akcije zaboravis sitnicu-dvije.

10. Kada sam dobio ulogu Assassino-a, ja sam rpao i developao kako radim plasticnu operaciju, idem da ucim ruski, da naucim takav naglasak (nije toliko tesko prekopirati neki akcenat, to ja , kao ja u RL mogu cak), nazalost izgubio sam te develope, ako ih uspijem vratiti slikati cu kada su slike kreirane.

ma opusteno samo sam vam skrenuo paznju 

• Kakvi su potezi takvi su igraci
  • zasto bi neko pravio rp event u kojem on zajedno sa fakcijom pljacka auto salon? 

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...