Jump to content

Locked Kako se ubacuje swat armor (/ppancir)

Recommended Posts

• Marshals Director
  • Pokusao sam da ubacim skin za swat armor ali ne radi, tamo u upustvu pise samo da se ubaci "Plate Carrier.png" u swat.txd i to uradim, ali ne radi. Radi mi samo ako ubacim swat koji je tu dat.

https://www.sarp.gg/forum/topic/655753-kako-se-ubacuje-swat-armor-ppancir/

SWATArmour1 [19142] on the light background

swataarmour1.dff

swat.txd

ne znam koliko pancira postoji u GTA SA pa sam uzeo ovaj za primjer, ako postoji neki drugi posalji sliku ja cu tebi poslati dff i txd.

Takodje, ubacujes preko alci's img editora, mozes probati i preko modloadera ali sumnjam da ce raditi.

• Marshals Director
  • On 6/17/2020 at 12:16 PM, Borna_Savage said:

SWATArmour1 [19142] on the light background

swataarmour1.dff

swat.txd

ne znam koliko pancira postoji u GTA SA pa sam uzeo ovaj za primjer, ako postoji neki drugi posalji sliku ja cu tebi poslati dff i txd.

Takodje, ubacujes preko alci's img editora, mozes probati i preko modloadera ali sumnjam da ce raditi.

Imam pancir i on radi samo ako ubacim odredjeni swat skin.

• Marshals Director
  • 21 minutes ago, Borna_Savage said:

Pa koristi onaj pancir sa attacha. 

Ne razumes me. Ja hocu da ubacim skin za ppancir, ali on ne radi dok ne ubacim odredjeni swat skin.

• Marshals Director
  • 10 hours ago, Michael_Houston said:

Ubacis odgovarajuci swat.dff i swat.txd koji se poklapa sa SWATArmour1.dff i onda ce ti radit. Ako ti treba takav primjer reci mi poslat cu ti u PM.

To znam, ali jel mogu ja nekako da editujem swat.txd koji hocu za neki drugi SWATArmor.dff? Gore sam napisao da je jedan sto je poslao swat armor da je rekao samo da se stavi "Plate Carrier.png" u swat.txd koji hocu.

• Marshals Director
  • 2 minutes ago, Michael_Houston said:

Ne može taj je slagao. 

Poslacu ti u pm od toga.

• 3 weeks later...
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...