Jump to content

Locked [REQ]animacije , skinovi , mod za auto

Recommended Posts

ovako trebaju ni ovi  skinovi i animacije iz ovog klipa jer ja nmg naci nikako  i sad cu koji mi mod za huntley treba jer nmg naci (animacije i skinovi iz klipa pljacka manjeg casina , a mod za huntley g class sa ove slike) Hvala unapred , ja ne mogu nikako naci a treba mi pitao sam vlasnika klipova da mi da ali neodgovara (HVALA UNAPRED<3image.thumb.png.e1942f43ad355fa960d5b255e463200c.png

https://www.sarp.gg/forum/topic/655811-reqanimacije-skinovi-mod-za-auto/

Ne znam ni dal' smem da odgovoraram ovde iako nisam zaduzen, ali pokusacu da nadjem to sam skidao odavno pa treba naci, saljem kasnije! 

@Aleksa_Novičić

3 hours ago, Ognjen_Djuric said:

Ne znam ni dal' smem da odgovoraram ovde iako nisam zaduzen, ali pokusacu da nadjem to sam skidao odavno pa treba naci, saljem kasnije! 

@Aleksa_Novičić

Naravno da smes.

12 minutes ago, Felix_Wolf said:

e brt , ubacio sam preko alci img editor to 505.txd i 505.dff , i neradi nije mi huntley modovan? moze help?

4 minutes ago, Aleksa_Novičić said:

e brt , ubacio sam preko alci img editor to 505.txd i 505.dff , i neradi nije mi huntley modovan? moze help?

moras promeniti ime fajlova, da umesto 505.txd i 505.dff bude huntley.txd i huntley.dff

8 minutes ago, Felix_Wolf said:

moras promeniti ime fajlova, da umesto 505.txd i 505.dff bude huntley.txd i huntley.dff

Hvala , samo moram rr gta zbog 505 i to , hvalaaa <3

16 minutes ago, Felix_Wolf said:

Jbg , crasha , nmvz samo cu opet rr gta i tjt , hvl u svakom sluc!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...