Jump to content

Locked Predstavljanje nove redakcije Washington Street Journala

Recommended Posts

0.1 Ime_Prezime: Baštovan (Mikhail Englaychev)

0.2 Učesnici: Svako ko poželi, tagovaću neke lidere, članove RPE Teama i neke ljude koje bih ja voleo videti. @Matija_Savovic @Pacijent @Witcher. @Balsa @Marko_Zarizecevic @Blayze_Dviar @Vujić. @Vardy @Thomas_Vendetta @Dzenan_Morelli @Invictus @Vito_Scalleta @Karlo_Robertson @Ice @Vladimir Hrushev @Michael_Houston @Nemanja_Radic @Samantha_Stewart @Peskir @Roby Hurt @Nikola_Slavkovic 

0.3 Naziv RP Eventa: Predstavljanje nove redakcije Washington Street Journal-a.

0.4 OOC informacije: U petak u 17h (može se promeniti ukoliko ne odgovara) ispred baze Novinara se svi prisutni skupljaju i čekamo da nas dođe što više. Nakon okupljanja obilazimo unutrašnjost, spoljašnjost, krov, isprobavati vozila, kamere i svu opremu. Članovi Washington Street Journala će prvo demonstrirati opremu, koju će zatim svako imati prilike da sam isproba.

0.5 IC priča: Kako je Mikhail Englaychev, direktor Washington Street Journala pobedio na izborima za guvernera, finansije same kompanije znatno su povećane. Mikhail je veliki deo novca uložio u samu redakciju, opremu i vozila. Drugi sprat redakcije znatno je upotpunjen i proširen. Mikhail je došao na ideju da svim zainteresovanim građanima Los Santosa pokaže rezultate novoizrađene redakcije. Svako ko je zainteresovan može doći i biće mu omogućeno da isproba opremu WSJ-a i vidi kako redakcija izgleda. Članovi WSJ-a zajedno sa Englaychevim će opremu prvo demonstrirati i objasniti samu funkcionalnost, a onda će svako zainteresovan dobiti priliku da istu isproba. 

Ja sam čitavu sedmicu na odsustvo,vraćam se tek u Nedelju.

@Invictus @Saiyan. @Aleksandar_Calzano @Douglas_Vasquez povedite ih.

Edited by Dzenan_Morelli
  • Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred
  • Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred
  • Event se sastojao iz dva dela. Prvi sa @Scott Mitchel-ovim trolerima, @Pacijent i @Vladimir_Tsunami. FBi, @Invictus Vagos, koji je prošao okej i malo brže nego što sam mislio zbog dmera i ovih trolera. Drugi je bio sa Raf_Leonsovim LSCF koji je prošao prelepo, predivan RP, tim sam baš zadovoljan. Hvala svima koji su učestvovali, RP event je manje više prošao kako i sam hteo.

@Tvrtko_Rimac može lock brt.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...