Jump to content

Locked Otvaranje kluba "Alhambra"

Recommended Posts

38 minutes ago, Logan_Toretto said:

nije kao da se otvara vec devedesetosmi put

čekaj brt nisi ni dobio forum već si krenuo da prozivaš

chill malo da te ne obrišu

• If money is where you find happiness you'll always be poor.
  • Recicu iskreno, nekako se sve IC užasno odvilo, sve bande su se svadjale medjusobno dok security IC pulla tecove, jako neorganizovano, svako je sedeo gde stigne pa mu dodje security i pita te jeste li platili čak iako jeste tera vas napolje. OOC chat leteo ko lud, trollera 200 RPE tim nije mogo sve da ih pohvata al to i nije njihova greška. Sve u svemu VLA je izvukao najdeblji kraj sa njihovim setom uništenim zbog događaja u Alhambri. Po meni barem ovaj event je bio propast... 

Edited by Marko_Zuber

zatvorili smo jedno 4 dmera

ooc je bio minimalan i killan je svatko tko je oocao

ne znam o kakvom ometanju pricate

vasa je krivica sto svi rpate takve karaktere da se morate odmah pobiti sa svima tko vas krivo pogleda

• If money is where you find happiness you'll always be poor.
  • 12 minutes ago, Tvrtko_Rimac said:

vasa je krivica sto svi rpate takve karaktere da se morate odmah pobiti sa svima tko vas krivo pogleda

Zaboravio sam staviti zarez kod OOC ne mislim na OOC chat nego uopšteno leteo chat,dzaba ako ti Rpas normalnog chara kad npr. neko iz druge bande neće. 

4 hours ago, Tvrtko_Rimac said:

iskr ovako je ko sto covek kaze

• Dio mene će te zauvijek čekati.
  • 20 hours ago, Joseph_Hillson said:

Event je bio sve osim RPa 

lol,ko nam nadje reci..

• Dio mene će te zauvijek čekati.
  • 5 minutes ago, Joseph_Hillson said:

Ja vam nađem reći. RPam od 2018te godine i hvala Allahu dž.š. RP mi nije glavna svar u životu, kao pojedinima na serveru. Skoro sam prestao RPati po dolasku novog naraštaja RPera koji su sve osim RPera. 

2018. sam sa @Ubbe RPao klinca za GSF, radili smo develope i razvijali karaktere, ušli smo u GSF, odatle je on uzeo lidera Vagosa, kod njega sam bio R3 u Vagosu.

2018. sam bio r4 (lead paramedic) kod @Draca i @Keen, gdje sam bio jedini član koji je developao

2018. sam bio R5 kod @Draca i @Ubbe, vodio sam RP akcije i treninge.

2018-2019 sam bio R4 u Ballasu kod @Stefan_Deep

Početak 2019 sam bio u FBIaju kod @Hanzo_Hasashiija i u Marshalu kod @Tvrtko_Rimac @Zdravko_Koleginic i @Alexandro_Savke

2019. sam se upoznao sa @Johnny Hillsonom i Jacksonom_Hillsonom i sa njima sam bio u FBIaju

2020. sam bio u Ballasu neko vrijeme pa sam počeo "trollovati".

Mahanje za VVZ. (sorrey na tagovima)

5 minutes ago, Joseph_Hillson said:

Ja vam nađem reći. RPam od 2018te godine i hvala Allahu dž.š. RP mi nije glavna svar u životu, kao pojedinima na serveru. Skoro sam prestao RPati po dolasku novog naraštaja RPera koji su sve osim RPera. 

2018. sam sa @Ubbe RPao klinca za GSF, radili smo develope i razvijali karaktere, ušli smo u GSF, odatle je on uzeo lidera Vagosa, kod njega sam bio R3 u Vagosu.

2018. sam bio r4 (lead paramedic) kod @Draca i @Keen, gdje sam bio jedini član koji je developao

2018. sam bio R5 kod @Draca i @Ubbe, vodio sam RP akcije i treninge.

2018-2019 sam bio R4 u Ballasu kod @Stefan_Deep

Početak 2019 sam bio u FBIaju kod @Hanzo_Hasashiija i u Marshalu kod @Tvrtko_Rimac @Zdravko_Koleginic i @Alexandro_Savke

2019. sam se upoznao sa @Johnny Hillsonom i Jacksonom_Hillsonom i sa njima sam bio u FBIaju

2020. sam bio u Ballasu neko vrijeme pa sam počeo "trollovati".

Mahanje za VVZ. (sorrey na tagovima)

Hvala bogu vise od toga nisi nista LP.

2 hours ago, Joseph_Hillson said:

2017. i jako malo 2018. smo mi bili.

Uglavnom, topic je krenio u nezeljenom smjeru.

Event je po meni prosao uz minimalno ometanje i uz RP iako takav glup kakav je bio.

Osnivacu je upisan plus.

Lock.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...