Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

Najlepsih 7 godina provedenih na Skill Areni. Ne zbog sampa vec zbog nekih ljudi koje stvarno gotivim @Deity @Goldfinger @Ahil-Cvetanje♥ @Edin @Nexus. Neke sam upoznao i uzivo da nije bilo ove zajednice ne bi bilo nista od toga. @Deity Ovog coveka mnogo cenim i postujem,retko da moze da se nadje ovakva dobra dusa kao on i sta god bude bilo trebalo uvek sam tu za njega.

2 minutes ago, Ukisa_Capone said:

Evo posto iskacu notifikacije u kojima sam tagovan, usput, hvala svima koji su me tagovali, voli vas brat sve puno :love: 

Ali pre nego sto napisem bilo sta... Zelim da naglasim da je ovaj period zivota nekog deteta 08-05 kao sto sam ja poseban... Nije bitno da li ce te izaci napolje ili bilo sta, budite tamo gde vam je lepo i gde vas drustvo zadovoljava <3 Trenutno smo u godini u kojoj tehnologija vlada odrastanjima mnogih deca i upoznavanje starijih osoba sa istom... Hocu kao poslednje reci da je svakome kome je roditelj neki prigovorio igranje SAMPa ili generalno igrica cista njihova neiskusnost u tome i da furate svoju pricu i nastavite igrati, jednog dana ce se to isplatiti... Pa cak i ako nije materijalni dobitak toga, svakako je upamcen u nasim glavama kako RPamo ili kako DMamo druge igrace i uzivamo u tome i to ce biti nase zauvek, to je posebno, ne tuce, ne svadje...

Tagovani:

Zelim da kao moje prve prijatelje i prve zivotne savetnike kada je bilo najteze najvise izdvojim @Dusan_Djolic @Suvad @Domy  :love: 

Ostali koji su bili uz mene i ulepsali igru, ceo ovaj prolaz, kao virtuelne ljude koje cu pamtiti po njihovim forama, sprdnjama, savetima <3 : @Aus_Cappone@Daka@Andrej_Jerdna@Patrik@Collins_Keno@Dzoni_Ristic@cruz@Trayvon_Salvatore@Cobi@Nick_Vasquez@Honor_Sa@Rockstar@Hazze@Vuxoni@Danilo_Katancic@Zaky_Sa@Antunovic@Deckard_Shawn@Marko_Zarizecevic@Dimitrije Djordjevic@Mima_Boss@Murphy@Golyb@Vaske_Vasquez@Jokic.@Peskir@Blayze_Dviar@Jovan_Torquez@Keyz@Joseph_Hillson@Domy@Urkec_Scalleta ( Edit kad se jos nekih setim )

Legendo :love:

Hvala svima na tagovima, znaci preko deset notifikacija mi je doslo samo od tagova u ovoj diskusiji. :D

Tu naravno najvecu ulogu igra nasa bagra Hansovaca, definitivno naaaca ekipa sa kojom sam provodio vrijeme na SA, a naravno tu su i druge osobe bez kojih ova igra ne bi imala smisla.

@Axetra, @Aleksandar_Calzano, @Aven, @Gago, @Neco, @Kico@Hannk_Willsmith, @Marek, @Autokpatopac, @Profi Zivanovic, @Milos_Kacar, @Laki_Gloza^@Murphy, @Vaki, @Nikola_Slavkovic, @Djalovic, @Sava, @Mladen_Shaw, @Mico, @Dimitrije Djordjevic, @Tamara, @Aleksandar_Ilic, @Ivan, @Tvrtko_Rimac, @Okawfor_Gergentya, @Karlo_Robertson, @Douglas_Vasquez, @Kasapović, @Jack_Davies, @Method Man, @Marko_Djukic, @Ethan_Johnson, @Patrik, @Samantha_Stewart, @Blayze_Dviar, @Jovan_Torquez, @Charles_Lewis, @Kobje, @Scott Mitchel, @Dijabola, @Raoul_Carrasco, @Raoul, @Gordaa., @Domagoj_Karlovic, @Atlas, @Gorila, @Dusan_Djolic, Marko Djurkov i ostatak stare garde GSFa, znaci najdraze doba moje igre na Skill Areni.

Takodje isto jedan veliki respect za ovog gospodina - @Beha_Torquez.

Edited by Vujić.

eto potok enver kinovic bist amko golden wheel amkic cift koske fejder mladen bajevic raf camora ismir anpe izvađivač zubova damjan patrol sinan kalis sharpie mikhailov chicken man dejti brat nevo rotkerid malono djonara nikola sladoled umre berlin leko crna gora savo brat eto koga se nisam sjetio nek ne zamjeri selam

Edited by Logan_Toretto
  • It's never too late to make things right.
  • Voli me, ne voli me... Čupamo latice.
  • 1 hour ago, Crnogorac said:

Ae kad vec svi pisu romane, sto da ne i ja, svi smo isti braco:love:

Posto ovo pisem sa fona, jer mi je crkla graficka a sad afkam preko rd jer smo najjaci #SAONELOVE :love:

Na SA sam jedno duze vrijeme igrao 2015te, po meni zlatne godine al za Vas ne znam, to su najljepse godine sampa bile, za vecinu Boga mi😄 sad sam se vratio aktivno sampu jer sam zavrsio srednju skolu, pa je chill dok ne upisem fax sledece godine, Boze zdravlja.. 

Kad smo vec kod pohvala i slicnih stvari, igraci sa kojima sam poceo igrati opet ovde su @Taurin_Chiften @Dragan_Lazic @Balee @Ennyu toj VCF org kad su bili glavni @Deks @Air i @Matix.

@Rockstar da se zna ko je najjaci dizajner ovde, bratina

Pohvale za administraciju, i vec malo iskrenije osobe, bez obzira na njihovu poziciju @Steph @Micko @Gladovic @Doko moj kinder najjaci @Kico:uwu: @Smicalo❤️ @Sarc3v1c. (Nece tag🥺) @Gargamel i najjaceg gamemastera @Bratislav_Nikolic ... ❤️❤️❤️

Uz drustvo najjacih lidera @Balint @Sprizy @Pajser @Ivan_Mric @Stolar @Sivido  @Martin_White  @Bastovan. 🍻

Ne zelim zaboraviti mog zemljaka @Neco sa kojim sam proveo fino vreme na TS-u ❤️

@Diego legenda moja

@Sava NAJVECI❤️

Zahvalnost za setanje lidera i za punu korektnost zahvaljujem @Kristijan @Celar @Ralphy

Valjda nisam nikoga zaboravio, ako se setim edit cu

Kyssss❤️

#SAONELOVE

:>

@Marko_Zarizecevic - bratić ballas ofo ono
    @Kasapović - brada bradica
    @El Padre - brat moj kartelaš
    @Asper - banovani brat
    @ACA VM - BRAT MOOOOJ
    @vulek - moj ex kolega, mali bratić
    @Senid_Resic učenik moj, sada lider 
    @Zerox - ludi brat
    @Dusan_Zaric. - čif polis i ti fazoni
    @Vladimir Hrushev - naaci law rp
    @Paradox_Sa - brattt mooooj <33
    @Matke^ - bratić
    @Keyz - bratt mali
    @Raca - kartelašššš
    @Harvey_Murray  - brat law rper naaci
    @Blayze_Dviar - lolaš bratić
    @Wizz_Walker - lol i ti fazoni ono naa'
    @Atina - kraljica kokaina
    @Dusan_Djolicduško dugouško moj brat

@Kobje bratttt
    ima vas još 'ebiga :love:

Edited by John_Reese

Moram da spomenem ekipu koju nikada necu zaboraviti.

@Mare @_k1ng_ @Argent @Kum^ @Paki. @Dzejla_Sa @.Queen. @Hensey <3

ostala braca i sestra poneka :D  @Micko @Steph @Alen @Djomlax @Aurora @David_Quitter @Vukasin_Sa @Skiller @Anastasija_Anci 

ako sam nekog zaboravio jbg <3

@Prince osoba zbog koje sam dosla na zajednicu

@Deity hvala na svemu

@Sava bratina uvek tu da pomogne i razume

@Edin @Jeca

@Vladimir_Tsunami. @Rista. @Pacijent @Vardy @Avdagic @cruz @NikolaHD @Xunder propali skripter @Fejsan propali youtuber😂 @Ahil-Cvetanje♥ @Ray @Awok3N @Markan_Strafe

• [SA] Honorary Šinter
  • 2 hours ago, Rile said:

@Skamer @Eldo @Zabuza la famiglia :>

@Sava gospodin moj najdraži

@Gladovic @Micko braća ćelavaaaaa <3

@Celar a burke moj najdraži :>

@Castello najveći bot, al' ipak je gotiva <3

@Canja ne znam na koji način je ova dobila unban, plafon gaz <3

@cruz bratko moj <3

@NARKOMAN @Gehen drvosječe bratove :dancingdoge:

@Profke izdajica najveća

@Blitz čiterski rper hahaha, brat <3

@Tursun propali svirač :coggers:

@Veljko_Dusic kamperski bot

@Ice batara moj

@Edin sve uvelo i zelena trava đe je tebe jela milovala :king:

@Trta. burkan <3

@Mare propali vođa hahaha, bratina <3

@Hado @Crysler @Alen @Enemy @Rodion_Raskoljnikov <3

Ej bre nemoj da kunes sad hahahahaha volim te❤️

@Daka @Vocko1312 @Pajo_Sa  @Adin_Ahmetagic @Streamer @andrejp515 @Mirda^ @Aleksa_Smiljanic @Dusan_Djolic @Kosta @Edi_Eclipse @Ridjoti_Pavaroti @Aleksandar_Calzano @Eldin Sahovic Mozda sam par ljudi izostavio al to je to vecinom jer ne igram dugo, nisam mogao bas nikog dobro upoznati :D.

Edited by Isa_Hasic
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...