Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

Posto su pola ekipe blovani ima tu dosta drugovi cask drugovi iz rla @Consigliere .      Drugovi sa kojima sam na server u i na ts zbog koih sam proso puno toga.  @Insane @Swag @Eman_Boss @Pajser @Djole @Gargamel. @Boxa @Deki_Boss @Protonix_Dzo @Andrej_Teslic @Djordje_Kosanovic @Jovanovic_Sa @Velja  @Tea to je ta ekipa koja ce mi ostati u secanju.

Edited by Fuccboi
  • [SA] Legend Never Die
  • @₦ł₥₵ɆVł₵₵__
  • @Vukasin_Sa  @Nile @Extreme @Gargamel. @Bratislav_Nikolic @Alka @Sikanjic @Ubbe @Nikola @Thron @Toma @Electro @Miladin_Miladinovic

@Zekovic. @Fudji @Nemanja Vukotic @Duric @Rampage @Fast @Faster_Sa

@Crveni @Forever @Strumf @Daki. @The_Adamovic @Pajo_Sa @Floyd. @Nick  @Fuze @Jake.

Ima jos njih dosta sto su prestali igrati ili nemaju frm

Jedno veliko HVALA vlasnicima sto su omogucili ovakvu zabavu bez Skill Arene nebi imo ovakve drugare!  

Edited by Frizider
  • The mind replays what the heart can't delete
  • Da se oglasim povodom svega ovoga posto mr je mnostvo ljudi tagovalo , nazalost preetao sam da igram samp , ali nisam presao nigdje drugdje nikada osim Skill Arene , uvjek smo bili number one sa razlogom.Server unikatan , odma mi se svidio i nolajfao sam , sve sto mogu da kazem je da je ova zajednica obiljezila jedan dio mog zivota i da sam beskrajno zahvalan vlasnicima kao i svim ljudima koji su bili tu uz mene sve ove godine...

Ne mogu da quotujem ove koji su me tagovali jer za 5 minuta idem na posao ali jedno veliko HVALA od mene.

ljubi vas brat ❤️

• Ko sme, taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred
  • Od samog pocetka imao sam ekipicu, sa kojom samdosaona server i igrali ,,iz sprdnje" da bi ubili letnje i zimske, odnosno tople i hladne dane. Ta ekipica je @Tata, @Laki_Infinity, @Viki_Infinity, @Andrej_Infinity. Ne znam iz kog razloga ne mogu da ih tagujem.

Nakon tog perioda, odlucio sam da se sa @Tata i @Laki_Infinity oprobam u LAWu, jer su @Viki_Infinity i @Andrej_Infinity, smanjili aktivnost. Ulazim prvi u FBI, da izvidim situaciju. Naravno tada je lider bio @Ratkovicc. Od pocetka uz mene je @Johnny_Hillson. koji me je tada ucio svemu, kako i sta, zasto je to tako... Upoznajem bracu, koju mi je jako tesko jer ne mogu da tagujem @Jacky_Montana i @Vergilije_Onjegin. Tu su bili uvek za mene, bila zezancija, bio ozbiljan posao. Onda ekipica, koju bihsanas rado vratio @Magnus, @Marko_Jakovljevic. Oni su u najgorim danima meni bili motiv da ulazim i igram na Skill Areni.

Nakon svega toga dolazi, zvanicno mogu da kazem drug i prijatelj @Rista.. Covek koji me je najvise od svih naucio o svemu sto sada znam, vezano za SAMP a i RL.:love:

Nakon kraceg perioda i on odlazi na GTA V. 

Tada se aktivnom igranju vraca moj takodje dobar prijatelj @Juice_Colluchi. Covek koji je uz mene, bilo kakvu odluku ja doneo, i veoma mu hvala na tome.

Sada cu tagovati, sve igrace zbog kojih sam jos ovde, i evo ponosno mogu da kazem, zbog kojih sam jedva pregurao 6 meseci liderstva.

@Majkl_Korleone, @Gagula., @ilija, @Ristic., @Anci_Lastic, @Afrodita, @Antunovic, @Kasapović, @Mahrez, @Velja_Vasquez, @Dario_Vojnic, @Prijovic_Nikola, @Pera_Krek, @Princess, @Prince, @NikolaHD, @Soprano., @Todorowski, @Vardy@Blayze_Dviar@Samantha_Stewart, @Vladimir Hrushev, @Kova ( ne znam mu tag), @Pacino, @Keyz, @Martino, @G A R A C A, @Profez, @Stefan_Casteelo, @Darko_Blazevicc, i jos mnogo, mnogo njih. Stvarno se ne secam, na blic onako, ko je sve, ali ima ih. 

Posebno hvala bih posvetio

@Kristijan i @Neco koji su mu prvi pruzili sansu da budem lider ove zajednice. 

Hvala @Celar koji mi je pruzio sansu da budem ,,moderator" RP Eventa ,,Aurora".

Hvala @Ralphy i @Noki jer mi i dalje kao i Celar pruzate sansu da ostanem lider.

Edited by Pacijent

Meni su,ulepšali igru sledeci igraci: @Raf , @Dzoni_Jones. @Vlaqan., @Vedad_Johnson @Dimitrije DjordjevicDjordjevic @Dame ako sam dobro tago, @Mima_Boss 

• Kico reko ne moze.
  • Kico reko ne moze.
  • Kico reko ne moze.
  • Kico reko ne moze.
  • 10 hours ago, Dzoni said:

@Marko_Zarizecevic @dzoni11080 @William_Walker @Domy @Drašković  @Suvad @Narcos_Sa @Luka_Trabaho @Pavle_Vukicevic @Matke^ @Kico @Bogdan_Miljkovic @Roberto_Jefferson @Escobar@Paradox_Sa @Kobje  @Jovan Desspotovic.. @Mario @Joseph_Hillson @Stiven_Sa@Deckard_Shawn

Prejaka ekipa, stvarno su mi ulepsali ovu igricu, sve vas brat voli :love:

Izvinjavam se ukoliko sam nekoga izostavio, trebalo bi da se pronadje <3

❤❤❤

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...