Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

9 hours ago, Anel_Muminovic said:

@Semso najveci brat na sampu, a prije svega jedna velika legenda.

@Nerko @Fizz @Emir vi ste braca koju nikad necu zaboravit  :>

@Juzna Tribina u inat svima @Assassin. @Had. @Elnur @Velja @Cvejić @Levi definitivno jedni od najboljih lidera.

@Protonix_Dzo Adem legenda

@Monster bratina jedna velika!

@Jovanovic_Sa takodjer jedan veliki brat, sjecam te se jos kad sam bio 10-20lvl

@Garcii bratko ba

@Celavi cupavi brat moj

@Ilhan67 alo condor

@Jajic ti si jedna velika bratina koju nikad necu da zaboravim :>

@necko da mi ozdravis brzo brate moj :>

@Vedad_Krekic @Djordje_Kosanovic @Andrej_Teslic @Federic_Johnson @Robijas @Jole_Ivanovic @Okawfor_Gergentya @Kallu @Logan_Sa @Exit @Masimo_Sa @Ultimate. braca iz bdt-a

@Alen pozdrav za Alena!

@Mirza Petterson @Ajdin vas nesto malo znam, pricali smo jedno vrijeme na tsu, ali eto ostali ste mi u sjecanju 

Ne poznajemo se, ali eto samo da znate da vas najvise gotivim u staffu @Demir @Bulum @Agresivni @Edin @tarik  @Bajrax @Rile @Castello 

Bratina :>

• U novim Pumicama driblamo ko Crespo
  • 9 hours ago, Anel_Muminovic said:

@Semso najveci brat na sampu, a prije svega jedna velika legenda.

@Nerko @Fizz @Emir vi ste braca koju nikad necu zaboravit  :>

@Juzna Tribina u inat svima @Assassin. @Had. @Elnur @Velja @Cvejić @Levi definitivno jedni od najboljih lidera.

@Protonix_Dzo Adem legenda

@Monster bratina jedna velika!

@Jovanovic_Sa takodjer jedan veliki brat, sjecam te se jos kad sam bio 10-20lvl

@Garcii bratko ba

@Celavi cupavi brat moj

@Ilhan67 alo condor

@Jajic ti si jedna velika bratina koju nikad necu da zaboravim :>

@necko da mi ozdravis brzo brate moj :>

@Vedad_Krekic @Djordje_Kosanovic @Andrej_Teslic @Federic_Johnson @Robijas @Jole_Ivanovic @Okawfor_Gergentya @Kallu @Logan_Sa @Exit @Masimo_Sa @Ultimate. braca iz bdt-a

@Alen pozdrav za Alena!

@Mirza Petterson @Ajdin vas nesto malo znam, pricali smo jedno vrijeme na tsu, ali eto ostali ste mi u sjecanju 

Ne poznajemo se, ali eto samo da znate da vas najvise gotivim u staffu @Demir @Bulum @Agresivni @Edin @tarik  @Bajrax @Rile @Castello 

Ljubi brat <3

• 12 hours ago, Nerko said:

Da spomenem i ja svoje bracale koji mi moje smor dane ucine jos gore al et <3 :D

@Semso-najjaki lider i velika budala

@Mozarti jedan od jacih glava zajednice sigurno

@Fizz Teska napacena kidara al brat moj

@Garcii-za tebe neam komentara

@Mare-Neki nebitan lik al eto stavio sam ga volim ga zezat po TS

@Fuze isto jean od jakih lidera

@Stranger- bio dobar valjda ce obrisat aim

@Anel_Muminovic brat mojjj alo 

@Assassin.-isto fin decko

@Juzna Tribina u inat svima isto jak 

@Terror fin covjek

@Rocketman Isto jako kulturan i pobozan decko

@Hausic.nedavno upoznat fin tip.

@Protonix_Dzo moze u bdt ?.<3

Ima vas sad jos al trenutno mi je mozak blokiran 

:swagdab::uwu:

brat moj glupi

Guest dzoni11080
  • ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • 12 hours ago, Djordje Dimitrijevic said:

auauau...aj da izbegnemo roman bicu kratak

@Douglas_Vasquez - poput brata <3

@Alli_Corleone, @Demir - oči moje

@Hans @Samantha_Stewart - FD <3

@Bojan @Gordic - braca

...

sve vas volim (no homo) i ne brinite ziv sam <3

Brate moj znamo da si ziv.I dobro se sto si se posvetio vise RL zivotu i presto sampa.

@Gordaa. @Matke^ @Hedovina @Dusan_Djolic moj brat upozno' sam ga u porodilistu . @Douglas_Vasquez jest' da smo se svadjali u poslednje vreme, al' dobar si marko. @Drašković  @Kosta @Dutchman @Exy' ovo je najjaci rper zene na SA, takozvani peder. @Gorila @saijan. @Dzenan_Morelli @Paradox_Sa ovo je moj crnja. @Raoul_Carrasco @Mahrez dobar je i on. @Tyrone lud neki lik. @Gagi_Ivanis. a dobar je i ovaj peder. @Gagi_Stalone Marko_Krueger , nesto nece tag, ebes ga. @Stefan_Deep @Kobje moj ludi brat. @Klokan_Korso^ @Replay @Mazi @Aleksandar_Calzano @Dutchman a ovog brata sam zaboravio :(, voli i tebe castellano puno.

ima vas dosta braco, voli vas kastelano :love:

Edited by Dashonte_Sutton

@KendrickLammar @Borjanic.  @Athlone @Maserati. @Sweet_Sa   @Tonic @Milos_Scope , ovo su najveće bratine,uvek uz mene na zajednici :please:

@Fuze volim te ribo,napred da dižeš BGF <3 

@Pitwylozcnidrca bratić

@Gallardo znaš sve malac <3

@Kadric brat <3

@Fuccboi gio bratino moja <3

@Ziko. ej voliiiim teeeeeeeeee

@Simple lepo je zablejati nekad sa tobom <3

@Djordje_Kosanovic bratino,mnogo je reći volim te.

@Vedad_Krekic bratino nismo se gotivili,ali sad si mi full <3

@Jovanovic_Sa bosiljak.exe,volim te <3

@Aleksa Aranđelović znaš da volim celu ekipu <3

@Insane brkice sve najjače <3

@Forced brat <3

@Milan_Nikolic bratino najjača <3

@Consigliere Taško znaš sve,pre se nismo gotivili,sad smo top <3

@Fico druky volim te <3

Sad neke lude glave  iz BDT-a.

@Protonix_Dzo rodjo <3

@Anel_Muminovic bratino

@Okawfor_Gergentya bratić <3

@Velja pijanice <3

@Hydden bratić moj lepi <3

Ima ih dosta,sve vas volim <3

Na Skill Areninom CSu je igrao moj brat, te sam ja prvi put krajem 2013 zaigrao sam pored legendarne igre PES 13 

Hvala sledecim ljudima koji su me ucili da igram i uzivam u igri na SA: @Dzemaili_Sa, @Grandov 

Hvala momcima iz BDTa za najlepsi period proveden u Organizaciji: @Velja @Quentin_Tarantino(promenio je ime profila) @Elnur @Kallu @Tipser @Toxic @Heineken @Zoro. @Miroslav_Cappone i ostali.

Hvala momcima iz perioda kada smo bili u BULLSu: @Deks @Matix. @Tipser @Vlaqan. @Ramo @Balint @Andrej_Radulovic @Mirda^

Hvala onima koji su me ucili da RPam i onima od kojih sam krao fore tokom ucinja, pa i sada: @Zero @Raoul @Aloysius @Kainnen @Vujić.(zbog kojeg sam zgotivio sam Hispanic RP).

Hvala momcima iz CRIPSa, a i samim statosedeocima iz istog: @Batak @Mima_Boss @Marko_Zuber @Mirda^ @Kainnen @Aloysius @Cvejić @Vasilije Draskov @ostali 

Hvala momcima sa TSa koji mi svakodnevno igru cine lepsom: @Aleksandar_Calzano @Matthew @Metallica( nazalost na BL su sada oboje ) @Quavo @Auslander (nekada) @Replay @Douglas_Vasquez @Pukislav @Dzenan_Mulavdic. @Karlo_Robertson @Paradox_Sa @Snake @Djukanovic_Luka

I najvece hvala mojim ortacima sa kojima sam stalno : @Kojot. @Penezic_Sa @Mirda^ @Dzenan_Mulavdic. @Vela_Sa. @Suvad

Stopostotno ima neko koga sam izostavio, naravno hvala svima ostalima sa kojima sam bio okej/sam okej.

Takodje, veliko hvala sledecim clanovina staff teama koji su mi izasli u susret kada mi je trebalo: @Edin @Prince @Kika @Castello @Ajdin @Sava @Monchy @Aleksandar @Ray @acKo @Nexus @Danijela_Savic(pre). i legendarni Kico(nece tag) i njegov sin Pedja

Najvece hvala @Edin zbog toliko pomoci dok sam bio Gamemaster, toliko odgovora na pitanja i toliko saveta, isto tako @Ray s kojim je uvek bilo ludio i zanimljivo dok on drzi rec u GM RooMu, takodje ogromno hvala @Deity za prelepih 6 odigranih godina na skillareni.

Edit(dodajem one kojih se setim): @Djuka° @Manojlović @Angelica_Massey  @Marko_Zarizecevic @Mahrez @Afrodita @Escobar @Mico @Kico moj brat slucajno ga zaboravio

Sestru naacu sam zaboravio ne znam kakoo @Lanna

Edited by Hajduk^
  • ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • @Djordje Dimitrijevic @Gordic @Alli_Corleone @Hans Moja braca iz LSFD

@Jovan_Torquez @Matey_Smith @Vukasin Ristic @Milos_Keresevic @Danilo_Katancic @Murphy@John Stereo @Kasapović @Atina @Dario_Batak Moja braca iz Cripsa drago mi je sto sam  upoznao toliko dobrih osoba al nazalost pola nas je napustilo organizaciju.

@Prince @Princess @Vojvoda @Matori. @Afrodita @Nikola_Cira @Keyz @Blayze_Dviar @Trayvon_Salvatore @Suvad@Daisy @Xeon @El Padre@Bastovan.@Agresivni @NevenaNajjaca braca sa ts3.Sve vas volim!:kiss:

Edited by Bojan
    Guest Balint
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...