Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• Legendary Eagle Master
  • "𝕸𝖎𝖓𝖉 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖔𝖜𝖓 𝖇𝖚𝖘𝖎𝖓𝖊𝖘𝖘!"
  • Money swollen like cyst
  • 𝓢𝓴𝔂𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
  • On 7/29/2020 at 3:17 AM, Ivan said:

IDEMO KLASIKA ONE A MADAFAKING AGAIN

ASD GENG @Aleksa @Necas @Predrag @Mihajlo @Mladjone zna se koji tetku mu lijepu @Aleksandar @Ray @Monchy @Mladenn @Nemanja @Losmi_Somi @Mateja Bukvic @Zola @Nolevski_Boris^ @Dejan @Yikwo @jacky !!!!!

MOZE I OSTALI SAD AE @Deity @tarik  @Kemi @Sava @daco+vladan jbg @acKo @Noki @Ahil-Cvetanje♥ @Castello @Omcikus @Misic @Godfather @Ghost @Stevic @Sloba. @Xeon @Sino @Keki @Ralphy @Prince @Steph @Xunder @Edin @Velja @Sale @cruz @Lakic @Cipa Corleone^ @Bojan Lekic @Djukanovic_Luka @Hazze @Agresivni @Vaki @Zdravko_Koleginic @Tvrtko_Rimac @Patrik @lamar @Vujić. @necko @Tajriz @Rajovic @Leonardo. 

nz ono sori kog sam zaboravio nek se javi edit cu ga!

po tradiciji moram najta 3 puta tag @Aleksa @Aleksa @Aleksa

i naravno osobu koja me dovela na SA @Ivan

MOJ COBRA

Guest Anony Escobar

Mislio sam da je ovo dobra zajednica, da ima dobrih ljudi na ovom serveru, da je staff dobar itd... Nije mi jasno zašto sam ispao majmun da dam tolike pare za ovaj server, svi su mnogo loši ljudi ovde, da počnem od vlasnika, uzima novac od dece, ja sam ispao majmun što sam dao 140 evra za ovu zajednicu, drago mi je što sam upoznao par dobrih drugara na SA ali je staff jedna velika 0 hvala svima koji su bili sa mnom od početka pa do sada pohvale od mene na najjace likove iz staffa @Smicalo @Micko @HaZaaRD @Edin @Panic @Faster_Sa @Noki @Ray @Panic @Celar i jos par dobrih likova iz staffa. Želim još jednom pohvaliti najjače lidere ikada kod kojih sam bio @Rio Gangster @Johny Cruz @Velja @Cvejić @Protonix_Dzo i još par njih. Pazite se ovakvih ljudi (vlasnika) koji uzimaju pare dečurliji i bogate se na Vama. Ja za ovih 6 meseci igranja sam imao dobre i loše trenutke. Bio sam skamovan dosta puta ali to nije bitno. Hvala svima na ovom lepo provedenom vremenu, želim vam sve najbolje i čuvajte se. Voleo bih da mi ne obrišete još forum acc jer bih voleo da mi ostane na neko vreme ovde. Hvala vam unapred, sad odoh ja. ❤🙂

Edited by Anony Escobar
    Zaboravio sam da dodam još par likova u tag.

@Matke^ @Dusan_Drcaa @Mozarti @Rockstar @Vuxoni @saijan. @Dusan_Djolic @Replay @Corma @Dashonte_Sutton @Suvad @Gordaa. @Zekovic  @Dzoni @Jovan_Sasic. @Stolar @Sarcevic @Fuze @Gallardo @Kadric @Keyz @Uki @MiKe^

Definitivno ljudi koji su mi ulepšali ovu igru, ako sam nekoga zaboravio, jbg... :love:

Edited by Drašković
  • 💙 roba leti frizbi frizbi 💜
  • 1 hour ago, Anony Escobar said:

Mislio sam da je ovo dobra zajednica, da ima dobrih ljudi na ovom serveru, da je staff dobar itd... Nije mi jasno zašto sam ispao majmun da dam tolike pare za ovaj server, svi su mnogo loši ljudi ovde, da počnem od vlasnika, uzima novac od dece, ja sam ispao majmun što sam dao 140 evra za ovu zajednicu, drago mi je što sam upoznao par dobrih drugara na SA ali je staff jedna velika 0 hvala svima koji su bili sa mnom od početka pa do sada pohvale od mene na najjace likove iz staffa @Smicalo @Micko @HaZaaRD @Edin @Panic @Faster_Sa @Noki @Ray @Panic @Celar i jos par dobrih likova iz staffa. Želim još jednom pohvaliti najjače lidere ikada kod kojih sam bio @Rio Gangster @Johny Cruz @Velja @Cvejić @Protonix_Dzo i još par njih. Pazite se ovakvih ljudi (vlasnika) koji uzimaju pare dečurliji i bogate se na Vama. Ja za ovih 6 meseci igranja sam imao dobre i loše trenutke. Bio sam skamovan dosta puta ali to nije bitno. Hvala svima na ovom lepo provedenom vremenu, želim vam sve najbolje i čuvajte se. Voleo bih da mi ne obrišete još forum acc jer bih voleo da mi ostane na neko vreme ovde. Hvala vam unapred, sad odoh ja. ❤🙂

Hvalaaaa

4 minutes ago, Drašković said:

@Matke^ @Dusan_Drcaa @Mozarti @Rockstar @Vuxoni @Saiyan @Dusan_Djolic @Replay @Corma @Dashonte_Sutton @Suvad @Gordaa. @Zekovic  @Dzoni @Jovan_Sasic. @Stolar @Sarcevic @Fuze @Gallardo @Kadric @Keyz @Uki @MiKe^

Definitivno ljudi koji su mi ulepšali ovu igru, ako sam nekoga zaboravio, jbg... :love:

ljubi te brat :love: :>

1 hour ago, Drašković said:

@Matke^ @Dusan_Drcaa @Mozarti @Rockstar @Vuxoni @saijan. @Dusan_Djolic @Replay @Corma @Dashonte_Sutton @Suvad @Gordaa. @Zekovic  @Dzoni @Jovan_Sasic. @Stolar @Sarcevic @Fuze @Gallardo @Kadric @Keyz @Uki @MiKe^

Hvala 

On 7/28/2020 at 10:11 PM, Dusan_Drcaa said:

@Ivan_Turukuss @Djuka° @Haris Psycho pravi @Mike @Incognito @Dzonika @Rajder  @Kadric @Gallardo @Quenzy @Pqanskov_Kayberkovin @Hydden @Destroyer @Degtyarev @Draca

Mnogo njih ima, mrzi me da nabrajam, znaju oni sami :D.

<3.

9 hours ago, Drašković said:

:love:

MOJA BRACA @Zenta@Gagi_Stalone@Dzenan_Morelli@Saiyan@Milos_Ilkee@Kiseli

TO SU BRACA KOJA SU TU UVIJEK ZA MENE BAREM SU DO SADA BILI!!!!!!! VOLI VAS BRAT SVE!!!!IMA TU DOSTA JOS LJUDI SAMO STO MI SE NEDA TRAZITI !!!!

23 hours ago, Drašković said:

seljak :smoke:

Guest Mahrez
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...