Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• What good will it be for someone to gain the whole world, yet forfeit their soul? Or what can anyone give in exchange for their soul?
  • Heh... time flies.. and so do we...

image.png

10 godina imena Skill Arene, 10 godina moje gaming karijere.. Ko bi rekao da cu sa 16 vec uci u ovaj gaming svet.....Izgleda da mi je vreme da se penzionisem ; )

Vreme leti iskreno, kao da je juce bilo. Toliko uspomena, memorija, secanja, uspeha, da prosto ne znam gde da krenem. Da nije bilo Skill Arene, ne bih danas imao neke od najboljih prijatelja, brace, familije, ne bih danas  bio u IT svetu, ne bih se zaposlio u grani koju volim, ne bih se preselio i jos mnogo toga sto mi je ova zajednica pruzila. Skill Arena je bila skola, sto za zivot, sto za posao, sto za biznis. Ne bih nikad upoznao neke od ljudi sa kojima sad planiram da otvorim tu cuvenu firmu ( end game projekat E-Sport platforma ), ne bih nikad upoznao toliko dobre i kvalitetne ljude, koliko ih ima na ovoj zajednici. Ne bih mnogo toga uradio, da nije bilo vas, nas, ljudi koji smo se zajedno borili da odrzimo ime ove zajednice. Vise SA nije ni zajednica, sad je brend, prepoznatljiv sirom balkana gde skoro svaka osoba zna za rec Skill Arena, ime, njeno postojanje.

Verujem da ovde svi znaju kako je prica pocela, 2010-2013 smo usli u CS svet gde smo imali najjaci community i ubedljivo najveci broj igraca od svih tadasnjih CS zajednica. Krenuo je malo CS da umire, i onda smo 2013 otvorili SAMP server. Ko bi rekao da bi za samo 3 godine aktivnog rada napravili broj igraca od 1000, koji i dan danas odrzavamo. SAMP je ovu zajednicu ucinio jednom od najjacih trenutno na balkanu, dok u samp svetu medju top 5. 

Ovu godinu obelazavamo po GTA V  projektu koji je uspesno otvoren i broji preko 100+ igraca dnevno, a na openu je imao cak 148 igraca! Sa ovim brojem, za samo 5 DANA rada servera IMAMO najveci broj igraca i na FiveM i na RAGE.MP platformi. Dokaz da mi sta god otvorimo uspecemo, sa bilo kojim trudom jer ljudi veruju i znaju nas, nas kvalitet, nasu pozrtvovanost i cilj koji imamo! SAMP kao i uvek 1000 igraca, Forum u peaku sa posetama!

2010: skillarena.in - Nemam SS dizajna, samo preview sekcija -> http://prntscr.com/tq1nma

Oni koji su igrali 2011-2012, secaju se ovog dizajna starog sa foruma -> http://prntscr.com/tq1nqm   / http://prntscr.com/tq1ntt

Krajem 2012-2013 - http://prntscr.com/tq2ek9

2013-2014 http://prntscr.com/tq1pkj

2015-2017 http://prntscr.com/tq1rjy

Dalje vec znate, svi ste ovde 4+ godine uglvanom :)

Sto se tice nagrada, necemo jos spremati neka desavanja na serveru, jer planiram da uvedem neke akcije sad za sve igrace i neku globalnu nagradu, kao i mozda neke popuste, tako da polako!

Ali da ne oduzujem, znate i sami da svake godine slicno sve pisemo, kacimo, zahvalnice i ostalo, verujem da svi clanovi ovde znaju koliko smo zahvalni, za sve sto se uradilo za ove godine!

Tako da cemo  sada u komentarima tagovati sve ljude sa kojima ste proveli najlepse vreme za sve ove silne godine!

Udrite tagove i pokazite im da ove godine nisu bacene uzalud!

@Goldfinger @Edin @Ray @NikolaHD @Ahil-Cvetanje♥ @Aven @Jeca @Nelica @Nexus @TRANSPORTER @acKo @Likvidator @Blitz @Xunder @Fejsan @Sava @Noki @Kika @Markan.  @Kristijan @Dusan @Pandica🐼 @Prince @Steph @Enrico Castello @Teic @n0nE @Awok3N @Paun @Oreo @Tesic @Nikolina Petrovic

@Monchy @Mire @Aleksandar @Celar @Ralphy @Castello @Diksy @Stevic @Kemi @Pavke @Ivan

@CeoStaffSA @GTAVStaff    

@Rista.

Verujem da ima jos ljudi ovde, ali eto ovo su da kazem on the fly koje sam sad zapamtio, koji su mi ulepsali ovo iskustvo, koje su ulepsale sve ove godine na zajednici, i vecno sam im zahvalan i mnogo mi znace! Iako smo pretrpeli ogromna sranja, haose, nerede na ovoj zajednici, nismo se jos uvek rastali. 

U ime vlasnika zajednica, mene i Goldfingera, zelim sve najlepse nasim igracima i da dugu jos budu uz nas!

https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/

poceo sam prije srednje igrati ovdje, a eto me sad na faksu

nije lose

@Zdravko_Koleginic @Johny Jackson @Richard_Brooks ekipa vinkovci i dalje dominantni

Edited by Tvrtko_Rimac

Vremena iz 2k17-te pa do pocetka 2k19-te su mi bila najbolja vremena.
    BCC mnogo momaka koji su tad bili sa nama su prestali da igraju ili su na bl servera i takve glave nedostaju.

:pewpew::iq200::swagdab:
    Debeli svakako ne znas nista da igras,tako da bolje sto si se penzionisao.

• [SA] Admin u pokusaju.
  • Zivece Skill Arena jos dugooo !!!

:love:

Zbog njih sam poceo da igram na SA:

@Dumbledore 

@Fenix

Ekipu koju sam vrlo brzo upoznao i doziveo lepe uspomene:

@Goku^

@Vanja_Stetakk

@Ralphy_Capone

@Liberty

@Pejovic_Branislav.

@Diego

Molly_City 

@Sava_Corleone

@Somi

@Ognjen_Stijakovic

@Fuccboi 

@Nikola_Panteliccc

@Nemanjaa_Ciric

Ekipa sa ts3:

@Nile

@Vukasin_Sa

@Nikola

@Frizider

@Bratislav_Nikolic

@Thron

@Fudji

@Toma

@Electro

@Extreme

@Crveni

@Strumf

Edited by Gargamel.

Od kako sam zavrsio osmi razred osnovne skole pa sve do kraja srednje skole, igram na ovoj zajednici jer bolja od ove nema.

Uz mnogo uspona i padova sam prosao skoro kroz sve vode tako da se zadrzavam do kraja ovde sve dok ne propadne zajednica ili drugo iz RL-a :D 

Sve najbolje i veliko hvala @Deity sto si uspeo da nas zadrzis na ovom velikom okupu i dokazao si da se granice mogu pomerati kada je najteze.

© [SA] YouTube Team

Samo jako, mozda je veci broj starih igraca iz moje vreme kad sam krenuo da igram napustilo al sta da kazem dosli su novi igraci, vreme se menja, modernizuje. :love::pewpew::cheer:

• Vodja TS3 Helpera
  • Prije svega "gospodin" pa onda "covjek" koji je postigao ovo sto je postigao !!! i nadam se da ce ovo jos duze da traje <3 

Guest Gordaa.

jeste

@Stefan_Deep @Dusan_Djolic @Deity @Goldfinger @Kosta @cruz @Atlas @Trayvon_Salvatore @Dzonson @Gordic @Matke^ @Vujić. @Logan_Toretto @Lukas_Davorija  @Stiven_Sa @Marko_Rasinac @Ognjen_Djuric @Replay@Kobje @Draca @Witcher.@John_Rodrigez @Lukovic @Narcos_Sa @Dashonte_Sutton@Mahrez @Afrodita@Patrik @Kasapović@Celar @Mire @Markan. 

svi ste vi dobri ljudi braco ima vas mnogo da vas ne tagam višće

sve vas volim 

i fala svima na tagovima 

divni ste ljudi svi

Edited by Gordaa.
  • Taj decko je mnogo pljuvao i to mu se odbilo o glavu čini mi se
  • 5 minutes ago, Sebi_Sa said:

BCC mnogo momaka koji su tad bili sa nama su prestali da igraju ili su na bl servera i takve glave nedostaju.

E  too..

Jedan od mnogih koji su odrasli uz ovu zajednicu, 6 godina pravim probleme ovdje, still counting :>

@Deity nije vrijeme da se penzionises, vrijeme je da se zenis :D

Edited by Trta.
  • Tamo đe si stao ti, unuk će da nastavi!
  • Ne vuci lava za rep, ako se plašiš da ga posle pogledaš u oči.
  • Najjaci server 

@Xunder legenda Skill Arene 

Igraci koji mi iz dana u dan ulepsavaju igru: @Monster @Kostadinov @Vectron @Steph @Micko 

Najjaci lideri org gde sam bio: @Pirgo @Darkness @Fico @Milos_Ciric 

I normalno lik koji je najvise pomagao dok sam bio ts helper   @Demir 

Edited by Cimbaljevic

Prvenstveno hvala @Soprano. i @Shoone koji su me doveli ovdje zajedno sa @Leon.. Onda drugovi koji su bili tu uvijek @Dusan_Djolic @Laku. @Mahrez @Nemanja_Radic @Aven @Celar @Matke^@Michael_Houston @Ubbe @Marek @Ivan_Komin @Cyrex @Klokan_Korso^ @Tvrtko_Rimac i ostali bas bas dosta igraca. <3 

EDIT ja ne znam kako sam zaboravio @Scott Mitchel jednostavno evo ne znam aahaha

Edited by Keyz
    8 minutes ago, Sebi_Sa said:

Kakva ekipa,koliko momaka dobrih u te 2 godine,koliko pozitivnih ljudi brate,da mi je vratiti to vreme!

@Diontray_Griffin koj me doveo na zajednicu.

@Senid_Resic @Stolar @^Hyprex. rl drugari sa kojima sam igrao

@Nemanja_Radic @Nikola_Slavkovic@Sino svakako najbolji ljudi koje sam upoznao na zajednici

itd itd da ne tagujem svakog posebnog, puno dobrih ljudi ima, puno toksičnih nolajfera itd. Čestitam na 10 godina.

Edited by Bastovan.
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...