Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

@Stefan_Petrovicc  @Solomon_Hill tagaj Pantu,Djurdja i bata Arsu da se iznenade kad udju na forum xD :hehe:

Edited by Durant
  • Bog da me ter'o da pijem ne bih toliko, ne bih toliko
  • Tu sam 4 godine, stavrno  kao što si rekao više nismo zajednica nego brend. :>

@Rista. @Delorean @Bastovan. @Laki_Milovanovic @Laki_Boban  @Celar @Peut @Stefan_Peric I Jos mnogo ljudi hvala svima na godinu ipo Dana dobre igre posebno @Celar sa kojim Sam blejao u njegovom kanalu 

Takodje @Clara I Scott Mitchel I za kraj Aleksander Vasiliev

@Sava @Daco @Abraham @Neca_Markovic @acKo @Gosh@tarik  @Laza_Petrovic @Xunder

Edited by UrosIvic

Skill Arena :love:

spacer.pnghttps://i.imgur.com/JGie7WE.jpg[JGie7WE.jpg

JGie7WE.jpgspacer.png    

Edited by Smicalo
  • Wird es besser mit der Zeit?
  • @Odysseus @Laxy_Sa. Moji JacijaRajdersi ❤❤

@Mike_Mahoney @Short_Kulas @Steph @Pazarac @Edin @TRANSPORTER @ACA VM @Gandra @Mare @Bulum @Elnur @Djordje Dimitrijevic @cruz @Kasapović @Ray Mala ekipa ali vrijedna ❤

@Deity Hvala ti na svemu, za sve što si učinio kako za mene, tako i za cijeli GM tim. Od srca smo ti svi zahvalni. 🖤

Edited by Demir
    Guest Rockstar

ja se najvise mogu zahvaliti @Xunder & @Prince mnogo toga su mi pomogli tako i ja njima, Princu najvise kada je trebalo da se radi za YT & Insta i uvek cu to raditi sa osmehom xD

da nisam upoznao jednog dana @Xunder -a na CBu, ne verujem da bi krenuo da igram na serveru, ja sam prvenstveno na forum bio dosao radi GFX sekcije i kada sam upoznao Xundera sve mi se promenilo koliko mi je pomogao oko acca i slicno... Prince isto tako ucinio mi je lepe usloge i ja njemu isto...

Imam jos ljudi kojma sam mnogo zahvalan na ovom serveru, ali bez njih dvoje ne verujem da bi krenuo na server itd vec bi ostao samo na forumu i bio u GFX timu :sip:

Edit:

naravno da se zahvalim i ovim ljudima dole, dobri ljudi ko lebac xD

@Alen @Parker @Agresivni @Mima_Boss @Vukasin Ristic @Danilo_Katancic @Kasapović @Pajo_Sa @Vuxoni @Mozarti @Bajrax @necko @Matke^ @Erko @Lanna @Monika_Quin @Milica. @Sava_Stevanovic @Stefanovic @Zekovic. @Vladimir_Tsunami. @Pazarac @Drašković  @MiKe^ @Suvad @Ena @Murphy @Milivoje @Crnogorac @Xeon @Bulum @Ukisa_Capone @Aus_Cappone @Hazze @Shoone @Lovac_Sa @Korman nadam se da nisam nikog vise izostavio :love:

Edited by Rockstar
  • 💙 roba leti frizbi frizbi 💜
  • #SAONLOVE <333

Nista bez Moje Brace i bez moji drugova ljubi vas brat <33 @Blitz @Stranger @Neca @Kina Master  @Extreme @Nuni_Corleone @Matix. @Komla @Hidic @Daki.  ima mnogo njiha. LJUBI VAS BRAT <3333

@Ajdin_Husic 
    @Parker  
    @AjvarCrew / Posebno Buki suzuki i agresivn / 
    Tačka.

Edited by Turbo
  • You can do impossible, just try.
  • @Mire znas sve bratko, najjaca glava (istina lepsi sa glavom u brasnu)

@Prince balvan :love:

@Kasapović idi mali nauci da se pucas, ljubi brat

@Rista. lud 200 na sat

@Rile bruda

@Hado lud 1/1

@Jeca hajd' u DR kao u stara vremena kod Pjevca? :thumb:

@cruz sad bih verovatno rekao neku losu rimu za tvoje ime, al' necu jer te volim, <3

@Kristijan probudis ga u pola 3 ujutru covek se ne buni i pomogne, legenda

@Ralphy @Noki 2 lude glave s kojima vodim lidere

@Elnur propali bdt-ovac do kraja

@Trta. bices sproveden pravdi kao nekada

Izvinite ako sam nekog izostavio, ali ima vas mnogo

@Trayvon_Salvatore @Scott Mitchel ( car )@Luka_Karanovic @Rajovic @Anunnaki @Pogba_Sa @Duric @Pitwylozcnidrca @Gallardo ima i BLovanih i ljudi koji su prestali da igraju SAMP i posvetili su se zivotu.

Naravno ima i nekih koji sam zaboravio ali ne mogu da se svih setim jbg previse vas ima,pronacice te se.. xD 

Edited by Pqanskov_Kayberkovin
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...