Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• ex. Laki Pavlovic
  • 1 hour ago, Deity said:

Heh... time flies.. and so do we...

image.png

10 godina imena Skill Arene, 10 godina moje gaming karijere.. Ko bi rekao da cu sa 16 vec uci u ovaj gaming svet.....Izgleda da mi je vreme da se penzionisem ; )

Vreme leti iskreno, kao da je juce bilo. Toliko uspomena, memorija, secanja, uspeha, da prosto ne znam gde da krenem. Da nije bilo Skill Arene, ne bih danas imao neke od najboljih prijatelja, brace, familije, ne bih danas  bio u IT svetu, ne bih se zaposlio u grani koju volim, ne bih se preselio i jos mnogo toga sto mi je ova zajednica pruzila. Skill Arena je bila skola, sto za zivot, sto za posao, sto za biznis. Ne bih nikad upoznao neke od ljudi sa kojima sad planiram da otvorim tu cuvenu firmu ( end game projekat E-Sport platforma ), ne bih nikad upoznao toliko dobre i kvalitetne ljude, koliko ih ima na ovoj zajednici. Ne bih mnogo toga uradio, da nije bilo vas, nas, ljudi koji smo se zajedno borili da odrzimo ime ove zajednice. Vise SA nije ni zajednica, sad je brend, prepoznatljiv sirom balkana gde skoro svaka osoba zna za rec Skill Arena, ime, njeno postojanje.

Verujem da ovde svi znaju kako je prica pocela, 2010-2013 smo usli u CS svet gde smo imali najjaci community i ubedljivo najveci broj igraca od svih tadasnjih CS zajednica. Krenuo je malo CS da umire, i onda smo 2013 otvorili SAMP server. Ko bi rekao da bi za samo 3 godine aktivnog rada napravili broj igraca od 1000, koji i dan danas odrzavamo. SAMP je ovu zajednicu ucinio jednom od najjacih trenutno na balkanu, dok u samp svetu medju top 5. 

Ovu godinu obelazavamo po GTA V  projektu koji je uspesno otvoren i broji preko 100+ igraca dnevno, a na openu je imao cak 148 igraca! Sa ovim brojem, za samo 5 DANA rada servera IMAMO najveci broj igraca i na FiveM i na RAGE.MP platformi. Dokaz da mi sta god otvorimo uspecemo, sa bilo kojim trudom jer ljudi veruju i znaju nas, nas kvalitet, nasu pozrtvovanost i cilj koji imamo! SAMP kao i uvek 1000 igraca, Forum u peaku sa posetama!

2010: skillarena.in - Nemam SS dizajna, samo preview sekcija -> http://prntscr.com/tq1nma

Oni koji su igrali 2011-2012, secaju se ovog dizajna starog sa foruma -> http://prntscr.com/tq1nqm   / http://prntscr.com/tq1ntt

Krajem 2012-2013 - http://prntscr.com/tq2ek9

2013-2014 http://prntscr.com/tq1pkj

2015-2017 http://prntscr.com/tq1rjy

Dalje vec znate, svi ste ovde 4+ godine uglvanom :)

Sto se tice nagrada, necemo jos spremati neka desavanja na serveru, jer planiram da uvedem neke akcije sad za sve igrace i neku globalnu nagradu, kao i mozda neke popuste, tako da polako!

Ali da ne oduzujem, znate i sami da svake godine slicno sve pisemo, kacimo, zahvalnice i ostalo, verujem da svi clanovi ovde znaju koliko smo zahvalni, za sve sto se uradilo za ove godine!

Tako da cemo  sada u komentarima tagovati sve ljude sa kojima ste proveli najlepse vreme za sve ove silne godine!

Udrite tagove i pokazite im da ove godine nisu bacene uzalud!

@Goldfinger @Edin @Ray @NikolaHD @Ahil-Cvetanje♥ @Aven @Jeca @Nelica @Nexus @TRANSPORTER @acKo @Likvidator @Blitz @Xunder @Fejsan @Sava @Noki @Kika @Markan.  @Kristijan @Dusan @Pandica🐼 @Prince @Steph @Enrico Castello @Teic @n0nE @Awok3N @Paun @Oreo @Tesic

@Monchy @Mire @Aleksandar @Celar @Ralphy @Castello @Diksy @Stevic @Kemi @Pavke @Ivan

@CeoStaffSA @GTAVStaff     

@Rista.

Verujem da ima jos ljudi ovde, ali eto ovo su da kazem on the fly koje sam sad zapamtio, koji su mi ulepsali ovo iskustvo, koje su ulepsale sve ove godine na zajednici, i vecno sam im zahvalan i mnogo mi znace! Iako smo pretrpeli ogromna sranja, haose, nerede na ovoj zajednici, nismo se jos uvek rastali. 

U ime vlasnika zajednica, mene i Goldfingera, zelim sve najlepse nasim igracima i da dugu jos budu uz nas!

Zahvaljujem se tebi na ukazanom poverenju. Trud se isplatio :)  @Deity
    Upoznao sam dosta ljudi sa zajednice, sa kojima sam čak do danas još u kontaktu.

Želim ti puno uspeha i sreće Nenade, živeo 

47 minutes ago, Demir said:

@Odysseus @Laxy_Sa. Moji JacijaRajdersi ❤❤

@Mike_Mahoney @Short_Kulas @Steph @Pazarac @Edin @TRANSPORTER @ACA VM @Gandra @Mare @Bulum @Elnur @Djordje Dimitrijevic @cruz @Kasapović @Ray Mala ekipa ali vrijedna ❤

@Deity Hvala ti na svemu, za sve što si učinio kako za mene, tako i za cijeli GM tim. Od srca smo ti svi zahvalni. 🖤

bruda moj <3 

1 hour ago, Cimbaljevic said:

Najjaci server 

@Xunder legenda Skill Arene 

Igraci koji mi iz dana u dan ulepsavaju igru: @Monster @Kostadinov @Vectron @Steph @Micko 

Najjaci lideri org gde sam bio: @Pirgo @Darkness @Fico @Milos_Ciric 

I normalno lik koji je najvise pomagao dok sam bio ts helper   @Demir 

❤❤

• [SA] Admin Level 3 | AC Team |
  • @Pazarac @Rockstar @Rocketman. @Zekovic. @Ena @Mare @Steph @Anastasija_Anci @Lanna @Radulj_Sa @Eldo @Wylozckef @Kahriman @Lovokradica @Bulum @Agresivni @Demir @Komla Najjaca ekipa:>

Takodjer jedan od najbolji admina @Edin:love:

I na samom vrhu @Deity covjek velikog srca

Edited by Erko

💙 Ovdje vec 6godina igram a od tih 6 igram sa mojim najjacim susjedom @Koma 3g Stvarno najaci admini su bili i igrali ovdje uvjek su bili za salu i pomagali bi kraljevi oznacit cu neke od tih admina @Edin @Celar @Noki

3 hours ago, Mateja Bukvic said:

Stigao sam ovde krajem neke 2015 na nagovor prijatelja, nisam znao sta je SAMP al su svi oni igrali pa sam hteo i ja, kasnije sam i sam doveo neke ljude.

Iskreno ne znam kako smo culi za Skill Arenu al na kraju mi je jako drago sto smo izabrali i bili tu na serveru godinama koji je vremenom postao najbolji na Balkanu a znao sam i kad sam poceo da ce biti.I  iskren da budem nikad nisam igrao na drugim zajednicama  i dan danas mislim da je ova iznad svih veoma  jedinstvena!

Lepih 5 godina je proslo i mnogi vise nisu tu al ostalo je i nas nekolicina koji jos igramo.

I te 2015 pa i do dan danas zna se da je Priboj GANG bio i bice najjaci ma koliko nas bilo i da dok je zajednice bice i nas :thumb:

Dosta je Pribojaca igralo na ovom serveru, a i danas dosta ima novih igraca iz Priboja koji igraju i jako mi je drago kad to vidim a posebno mladjih decaka koji ce nas naslediti ako ikad napustimo sve ovo jer zivot ide nikad se ne zna.

Poseban pozdrav moram uputiti ovoj ekipi iz Priboja jer smo uvek bili zajedno u svemu na ovoj zajednici i takodje je smatram za najjacu ekipu iz Priboja koja je ovde igrala

@Losmi_Somi @Zola^ @Nolevski_Boris^ @Cupo_Aleksa @Hasanagic Pinki_Hodovic @Lazar_Ratkovic

Takodje i ekipu iz asd koji su sa nama prakticno od pocetka.

A posebno za ljude koje sam video da ih se retko ko ovde setio al  ih ja necu zaboraviti a deo su asd-a @Mladenn @Mihajlo @Aleksa @Necas Mladja @Dejan_Loncarevic

Ostali deo asd-a je vec pomenut pa necemo opet oni se nadam nece ljutiti, al kad ih je Deity pomenuo nije uzaludno njihovo prisustvo na ovoj zajednici.

Na kraju sam shvatio da je ova zajednica nesto dobro sto mi se desilo u zivotu i da ljude sto sam ovde upoznao nikada nece biti zaboravljeni a nadam se da ce nam se pruziti prilika da se vidimo.Takodje mi je jako drago sto sam iste te ljude upoznao, a za ekipu iz Priboja bi bilo suvisno vise ista da pricam i oni dok sam na ovoj zajednici ce mi uvek biti na prvom mestu za sve!!!

EDIT:Takodje , skoro da zaboravim, veliko HVALA @Deity sto nam je sve to omogucio :love: 

:love:

Edited by Losmi_Somi
    1 hour ago, Rockstar said:

ja se najvise mogu zahvaliti @Xunder & @Prince mnogo toga su mi pomogli tako i ja njima, Princu najvise kada je trebalo da se radi za YT & Insta i uvek cu to raditi sa osmehom xD

da nisam upoznao jednog dana @Xunder -a na CBu, ne verujem da bi krenuo da igram na serveru, ja sam prvenstveno na forum bio dosao radi GFX sekcije i kada sam upoznao Xundera sve mi se promenilo koliko mi je pomogao oko acca i slicno... Prince isto tako ucinio mi je lepe usloge i ja njemu isto...

Imam jos ljudi kojma sam mnogo zahvalan na ovom serveru, ali bez njih dvoje ne verujem da bi krenuo na server itd vec bi ostao samo na forumu i bio u GFX timu :sip:

Edit:

naravno da se zahvalim i ovim ljudima dole, dobri ljudi ko lebac xD

@Alen @Parker @Agresivni @Mima_Boss @Vukasin Ristic @Danilo_Katancic @Kasapović @Pajo_Sa @Vuxoni @Mozarti @Bajrax @necko @Matke^ @Erko @Lanna @Monika_Quin @Milica. @Sava_Stevanovic @Stefanovic @Zekovic. @Vladimir_Tsunami. @Pazarac @Drašković  @MiKe^ nadam se da nisam nikog vise izostavio :love:

A brat :love:

• Legendary Aztecas' Leader
  • 1 hour ago, Zlaja. said:

Prije svega "gospodin" pa onda "covjek" koji je postigao ovo sto je postigao !!! i nadam se da ce ovo jos duze da traje <3 

• Tisina Vodi Me Do Dna !
  • Uff ima mnogo njih koje znam ali dosta njih su i banovani, plasim se da ne zab nekog ali aj tag cu ove koje se prvo setim ako nekog izosravim izvinjavam se :) @Slowly @Bulum @Mare @Hado @Agresivni @Turbo @Spaha. @Anastasija @Djordje_Kosanovic @Pavlovic @Radulj_Sa jao nmg se setim vise ima dosta vas koje sam zab tag sry :) 

Edited by Shaw.

@Vukasin Ristic @Mima_Boss / Na pocetku ali su se prodali tkd jbg...

A evo svih koji su mi malo ulepsali igru: @Danilo_Katancic @Milos_Keresevic @Kainnen_Anderson @TodorToske @Angelica_Massey  @Jovan_Torquez @Urkec_Scalleta @Boca_Jordi @Aleksandar_Calzano @Filip_Georgiev @Andrej_Jerdna @Marko_Zarizecevic @Lance J. @Karlo_Robertson @Pukislav @William_Walker @Paradox_Sa @Karlos_Leder @Konor_Damjan @Lacoste @Domy @Sirius_Black @Severus_Snape @Aloysius @Murphy @Blayze_Dviar @Hed_Hedovic @Hajduk^ i jos puno puno njih...

Sve u svemu svi u Cripsu koji su bili od kad sam usao negde u Januaru pa sve do sada...6 meseci u organizaciji nije malo, ali izgleda da se necu vracati vise u Crips.. Bilo je lepo dok je trajalo.

Edited by Batak
    5 minutes ago, Batak said:

@Vukasin Ristic @Mima_Boss / Na pocetku ali su se prodali tkd jbg...

@Karlo_Robertson Mislim da mi je jedini onda...

najs

Na ovoj zajednici sam proveo najlepsi deo svog igranja SAMP-a, i nadam se da ce ovaj server jos opstati.

Drago mi je sto sam upoznao sve ljude koje sam upoznao, i ne zalim, naravno za neke zalim, jer su ispali kakvi su ispali.

@Rockstar @Lanna @Mahrez @Afrodita @Keyz @cruz @Kosta @Ognjen. @Mima_Boss @Bratex_Sa @Suvad @Kristijan_Sa @Rusell Downs @Kasapović @Domy @Sirius_Black @Pavle_Vukicevic @Aleksa Statham @Drašković   @Drazen_Greenwood @Dzihangir_Arystanbek @Prince @Agresivni @Narcos_Sa @Emir_Johnson @Lukovic @Michael_Houston jos kao moj lider Ballasa 2k19, @John_Rodrigez @Boske @Witcher. @Ivan_Komin @Danilo_Katancic @Jimmy_Banks @Khalil_Obrey @Vaske_Vasquez @Djalovic @Vaki @William_Walker @Stefan_Casteelo lider iz VLA, setice se on. @Batak @Pitwylozcnidrca @Hed_Hedovic @Murphy @Klokan_Korso^ @Berkez_Hrondz @Thomas_Vendetta @Okawfor_Gergentya @Ehlofory_Floroztyu @Gordaa. @Ogisaa @Trayvon_Salvatore @Dumbledore

Koliko god bio u svadji sa nekim igracima koji su tagovani (pronacice se), za mene su to ljudi koje ne zalim sto sam upoznao i drago mi je, al sta ces, svadje prodju brzo.

Zahvalan sam previse ovim ljudima, ne znam kako da opisem koliko sam zahvalan sto vas poznajem, voli vas sve Matke ex. Craig_Hayes.

Edited by Matke^
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...