Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• Dosao iz blata sada kidam
  • Poceo sam igrati na SA dok sam bio u osnovnoj,evo me u srednoj sad i dalje se cepa :love:

Nema jace zajednice od SA

Preprodajem kuce vec par godina

Evo neki likovi najjaci lik @Balkanac. pa ostali klosari @Tomas @Vruci_Sa  i ostali klosari

Eo  neki admini @Celar @Steph @Jeca

Ima i najgorih likova ali njih necemo da spominjemo sami ce se prepoznat :D

Gl svima !

@Ivan_Turukuss @Djuka° @Haris Psycho pravi @Mike @Incognito @Dzonika @Rajder  @Kadric @Gallardo @Quenzy @Pqanskov_Kayberkovin @Hydden @Destroyer @Degtyarev @Draca

Mnogo njih ima, mrzi me da nabrajam, znaju oni sami :D.

Edited by Pitwylozcnidrca
    12 minutes ago, necko said:

moj bratic

7 minutes ago, Matke^ said:

Na ovoj zajednici sam proveo najlepsi deo svog igranja SAMP-a, i nadam se da ce ovaj server jos opstati.

Drago mi je sto sam upoznao sve ljude koje sam upoznao, i ne zalim, naravno za neke zalim, jer su ispali kakvi su ispali.

@Rockstar @Lanna @Mahrez @Afrodita @Keyz @cruz @Kosta @Ognjen. @Mima_Boss @Bratex_Sa @Suvad @Kristijan_Sa @Rusell Downs @Kasapović @Domy @Sirius_Black @Pavle_Vukicevic @Aleksa Statham @Drašković   @Drazen_Greenwood @Dzihangir_Arystanbek @Prince @Agresivni @Narcos_Sa @Emir_Johnson @Lukovic @Michael_Houston jos kao moj lider Ballasa 2k19, @John_Rodrigez @Boske @Witcher. @Ivan_Komin @Danilo_Katancic @Jimmy_Banks @Khalil_Obrey @Vaske_Vasquez @Djalovic @Vaki @William_Walker @Stefan_Casteelo lider iz VLA, setice se on.

Zahvalan sam previse ovim ljudima, ne znam kako da opisem koliko sam zahvalan sto vas poznajem, voli vas sve Matke ex. Craig_Hayes.

<33333

Ne igram toliko dugo kao vecina ove zajednice, ali sa razlogom sam ostao ovde. Nenadu pre svega hvala jer nista od ovog ne bi bilo da nije bilo njega. Upoznao sam mnogo njih ovde i ostvario dobre kontakte i odnose. Hvala brat  @Stele_Escobar. koji me je doveo ovde ipak je super ispaloxD bez ovih ljudi nista ne bi bilo isto @Vica pickice @Rockstar  najaki gej master   @Crnogorac nisi ni ti los 9_9 @Okawfor_Gergentya propali bdt-ovac, @Sivido @Celavi @Kemo_Budjoni @Jova.@Ex_Luxstara garda tbb-a 😁, cela banda BGF na celu sa najjacim liderima @Pajser@Fuze@Extreme@Sprizy,  @Steph :kiss: @Agresivni@Pogba_Sa@Turbo@Kiklop@Omcikus niste ni vi losi:> , tu je i propali gamemaster @Anastasija_Anci njena specijalnost voznja po SF-u :pewpew:

BUDITE MI POZDRAVLJENI I JOS DUGO DA NAM TRAJE OVO !!

Edited by Stefanovic

Najjaca zajednica na Balkanu hteo BiH da pozdravim najjace likove sa kojima igram na ovom serveru kolko vec:

@Frizider    @Toma @Balint

@Gargamel.    @Nile @Darkness

@Daki.     @Faster_Sa @Pajser

@Neca.    @Nuni_Corleone @Vuksic_Sa11

@Stranger @Gallardo 

@Thron.    @Fudji

2 hours ago, Tvrtko_Rimac said:

poceo sam prije srednje igrati ovdje, a eto me sad na faksu

nije lose

@Zdravko_Koleginic @Johny Jackson @Richard_Brooks ekipa vinkovci i dalje dominantni

Ekipa Vinkovci odrzava red na serveru..

• [SA] Admin Level 4
  • 17 minutes ago, necko said:

Uz tebe smooooo !!! <3 

• Katanac, pre svega dobar čovek.
  • 17 minutes ago, Matke^ said:

Na ovoj zajednici sam proveo najlepsi deo svog igranja SAMP-a, i nadam se da ce ovaj server jos opstati.

Drago mi je sto sam upoznao sve ljude koje sam upoznao, i ne zalim, naravno za neke zalim, jer su ispali kakvi su ispali.

@Rockstar @Lanna @Mahrez @Afrodita @Keyz @cruz @Kosta @Ognjen. @Mima_Boss @Bratex_Sa @Suvad @Kristijan_Sa @Rusell Downs @Kasapović @Domy @Sirius_Black @Pavle_Vukicevic @Aleksa Statham @Drašković   @Drazen_Greenwood @Dzihangir_Arystanbek @Prince @Agresivni @Narcos_Sa @Emir_Johnson @Lukovic @Michael_Houston jos kao moj lider Ballasa 2k19, @John_Rodrigez @Boske @Witcher. @Ivan_Komin @Danilo_Katancic @Jimmy_Banks @Khalil_Obrey @Vaske_Vasquez @Djalovic @Vaki @William_Walker @Stefan_Casteelo lider iz VLA, setice se on.

Zahvalan sam previse ovim ljudima, ne znam kako da opisem koliko sam zahvalan sto vas poznajem, voli vas sve Matke ex. Craig_Hayes.

Moj brat ❤

• If money is where you find happiness you'll always be poor.
  • necu da pisem,kasnije ce ih bit sramota sto su igrali ovde ko mene.

• Ista zelja,isti san ja i motor lijep dan
  • 35 minutes ago, Shaw. said:

Uff ima mnogo njih koje znam ali dosta njih su i banovani, plasim se da ne zab nekog ali aj tag cu ove koje se prvo setim ako nekog izosravim izvinjavam se :) @Slowly @Bulum @Mare @Hado @Agresivni @Turbo @Spaha. @Anastasija @Djordje_Kosanovic @Pavlovic @Radulj_Sa jao nmg se setim vise ima dosta vas koje sam zab tag sry :) 

Brat

2 minutes ago, Hannk_Willsmith said:

@Deity poz od meeelouna i wyatta  gj

(wyatt) pozdrav @Deity najjaci si brt i ako si me obrisao hvala ti <3 

Edited by Hannk_Willsmith
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...