Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

Prvo brat koji me je doveo na zajednicu @Grujic

Pa onda gotivni koje sam upoznao na istoj:wine::pewpew:

@Ognjen_Djuric@Martino@saijan.@Xenon@Replay@Smokisha@Dzenan_Morelli@Thomas_Vendetta@Kasapović@Gorila@Marko_Orsolic@Johnny_Hillson.@Vito_Scalleta@Makisha@Pajo_Sa@Lukovicsigurno sam nekoga izostavio

Edited by Arkan_Vukovic

@Xenon - Od kada sam upoznao ovog brata ne odvajam se od njega, evo ne znam da li ima neki jači lik od njega :> A ono što te smaram, moram malo <3

@Makisha - Isto kao Xenon, poznajem te duže od njega, od 2017. te poznajem. Ljubi te brat <3

@Gorila - Bratina, uvijek tu kada je potrebna neka pomoc, debil <3

@Nikola_Slavkovic @Kosta @Adamovic @Marko_Stoja @Marko_Orsolic - Braća iz nepismene gangare, šta reći za njih <3

@Kasapović - Od kada je lider/helper ne poznaje nikoga, pozicija ga je promijenila. Šalim se brate, sve znaš <3

@Arkan_Vukovic @Replay @Dusan_Djolic @Douglas_Vasquez @Corma @Anja_Nikolic @Gagi_Stalone - Bagra iz Vagosa <3

@Dzenan_Morelli - Najviše se istekao dok sam bio u Vagosu, najgotivniji lik u tom periodu. Prije sam te isto poznavao, ali od kako sam u Vagonima bio shvatio sam koliko si gotivan i dobar lik. Moramo još nekad WWEa.

@Thomas_Vendetta - Rade moj ludi <3

@Ajdin_Babic - Debeli majmun koji je zaboravio na sve nas, nikako ga nije bilo, ali eto ga opet haha. Šalim se brate sve znaš, večeras call <3

@Marko_Rasinac @Ivan_Zoricic - Likovi od kojih sam učio RPat bukvalno, žao mi što Zorke ne ulaci tako često.

Erik_Wright - Ludi lik, stalno napušen <3

@El Padre - Nema te ni discord ni ts, nigdje te nema. Moramo još nekada CSa.

@Vaki - lood

Neke sam možda zaboravio, ali pronaći će se sami <3

@Murphy - Lik kojeg sam u Cripsu zgotivio nenormalno, ljubi brt❤

@Dzejla_Sa - Likuša sa kojom sam se odmah zgotivio na Tsu.

@Trayvon_Salvatore -Lud lik haha

@Slowly - Propali lider DNBa, zaboravio na svih:D

@Draca -Bili smo odlicni dok si bio lider VLA, sad se baš ne čujemo, ali uglavnon dobar lik.

Edited by saijan.
  • [SA] Admin Level 1
  • 3 hours ago, Mihael_Vasquez. said:

@Lepi @Winston Dvojica najboljih prijatelja i najboljih lidera koji sam upoznao preko sampa 

Hvala

Da spomenem i ja svoje bracale koji mi moje smor dane ucine jos gore al et <3 :D

@Semso-najjaki lider i velika budala

@Mozarti jedan od jacih glava zajednice sigurno

@Fizz Teska napacena kidara al brat moj

@Garcii-za tebe neam komentara

@Mare-Neki nebitan lik al eto stavio sam ga volim ga zezat po TS

@Fuze isto jean od jakih lidera

@Stranger- bio dobar valjda ce obrisat aim

@Anel_Muminovic brat mojjj alo 

@Assassin.-isto fin decko

@Juzna Tribina u inat svima isto jak 

@Terror fin covjek

@Rocketman Isto jako kulturan i pobozan decko

@Hausic.nedavno upoznat fin tip.

@Protonix_Dzo moze u bdt ?.<3

Ima vas sad jos al trenutno mi je mozak blokiran 

:swagdab::uwu:

Edited by Guest
    z
    Just now, Urkec_Scalleta said:

Ljudi koji su mi ucinili mnogo toga i samo igranje zanimljivijim na Skill Areni:

@Ognjen_Tuca @Vukasin Ristic @Danilo_Katancic @Dario_Batak @Milos_Keresevic @Boca_Jordi @Marko_Zarizecevic@Dzoni_Jones @Vlaqan. @Avenger @Mima_Boss Devid_Cappone @Ukisa_Capone @Cyrex @Andrej_Jerdna @Kainnen_Anderson @Dimitrije Djordjevic@Aleksandar_Calzano@Replay(desni klik brigada) @Batak @Karlo_Robertson @Laku  @Douglas_Vasquez @Raf @Maki_Panta @laki9101 @Chris Jericho Neki nemaju frm ako sam nekoga izostavio jebga zao mi je :D 

ALO I JA SAM CLAN DESNI KLIK BRIGADE:S

54 minutes ago, Fuze said:

BEZ MENE NISTA ALOO:love:

Guest Mozarti
    3 hours ago, Bulum said:

@David_Escobar  @Turbo @Agresivni @Mare @Demir @Bajrax  @Doko  @Bogdanovic_Bogi  @Aleksandar_Edwards  @Shaw.  @Komla  @Ognjen_Stijakovic @Goldman @Lulac_Palilulac   @Steph @Micko @tarik   @necko @Daki^ @Gladovic @Ena @Lanna @Kico @Lexa_Zdravkovic @Mozarti @Award_Sa @Devil @Crnogorac @El_Bugi @ok Luka @Erko @Korman @Rockstar @Adnan_Smailhodzic  voli vas  Bulum:love:  

Dosta raje iz 2016 ne igra vise ili su banovani fale ljudi al zato je ovde ova ekipa ^^^^^^^

Falati 

Sa one Love <3 <3 <3 

najbolji igraci po meni koji su mi pomogli najvise

@Deity    @Mire    @Sale koji mi je pomogao dosta toga    @Smicalo on je cava  

@Sosa.   @Napapijri   @Robijas  

Najlepsih 7 godina provedenih na Skill Areni. Ne zbog sampa vec zbog nekih ljudi koje stvarno gotivim @Deity @Goldfinger @Ahil-Cvetanje♥ @Edin @Nexus. Neke sam upoznao i uzivo da nije bilo ove zajednice ne bi bilo nista od toga. @Deity Ovog coveka mnogo cenim i postujem,retko da moze da se nadje ovakva dobra dusa kao on i sta god bude bilo trebalo uvek sam tu za njega.

2 minutes ago, Ukisa_Capone said:

Evo posto iskacu notifikacije u kojima sam tagovan, usput, hvala svima koji su me tagovali, voli vas brat sve puno :love: 

Ali pre nego sto napisem bilo sta... Zelim da naglasim da je ovaj period zivota nekog deteta 08-05 kao sto sam ja poseban... Nije bitno da li ce te izaci napolje ili bilo sta, budite tamo gde vam je lepo i gde vas drustvo zadovoljava <3 Trenutno smo u godini u kojoj tehnologija vlada odrastanjima mnogih deca i upoznavanje starijih osoba sa istom... Hocu kao poslednje reci da je svakome kome je roditelj neki prigovorio igranje SAMPa ili generalno igrica cista njihova neiskusnost u tome i da furate svoju pricu i nastavite igrati, jednog dana ce se to isplatiti... Pa cak i ako nije materijalni dobitak toga, svakako je upamcen u nasim glavama kako RPamo ili kako DMamo druge igrace i uzivamo u tome i to ce biti nase zauvek, to je posebno, ne tuce, ne svadje...

Tagovani:

Zelim da kao moje prve prijatelje i prve zivotne savetnike kada je bilo najteze najvise izdvojim @Dusan_Djolic @Suvad @Domy  :love: 

Ostali koji su bili uz mene i ulepsali igru, ceo ovaj prolaz, kao virtuelne ljude koje cu pamtiti po njihovim forama, sprdnjama, savetima <3 : @Aus_Cappone@Daka@Andrej_Jerdna@Patrik@Collins_Keno@Dzoni_Ristic@cruz@Trayvon_Salvatore@Cobi@Nick_Vasquez@Honor_Sa@Rockstar@Hazze@Vuxoni@Danilo_Katancic@Zaky_Sa@Antunovic@Deckard_Shawn@Marko_Zarizecevic@Dimitrije Djordjevic@Mima_Boss@Murphy@Golyb@Vaske_Vasquez@Jokic.@Peskir@Blayze_Dviar@Jovan_Torquez@Keyz@Joseph_Hillson@Domy@Urkec_Scalleta ( Edit kad se jos nekih setim )

Legendo :love:

Hvala svima na tagovima, znaci preko deset notifikacija mi je doslo samo od tagova u ovoj diskusiji. :D

Tu naravno najvecu ulogu igra nasa bagra Hansovaca, definitivno naaaca ekipa sa kojom sam provodio vrijeme na SA, a naravno tu su i druge osobe bez kojih ova igra ne bi imala smisla.

@Axetra, @Aleksandar_Calzano, @Aven, @Gago, @Neco, @Kico@Hannk_Willsmith, @Marek, @Autokpatopac, @Profi Zivanovic, @Milos_Kacar, @Laki_Gloza^@Murphy, @Vaki, @Nikola_Slavkovic, @Djalovic, @Sava, @Mladen_Shaw, @Mico, @Dimitrije Djordjevic, @Tamara, @Aleksandar_Ilic, @Ivan, @Tvrtko_Rimac, @Okawfor_Gergentya, @Karlo_Robertson, @Douglas_Vasquez, @Kasapović, @Jack_Davies, @Method Man, @Marko_Djukic, @Ethan_Johnson, @Patrik, @Samantha_Stewart, @Blayze_Dviar, @Jovan_Torquez, @Charles_Lewis, @Kobje, @Scott Mitchel, @Dijabola, @Raoul_Carrasco, @Raoul, @Gordaa., @Domagoj_Karlovic, @Atlas, @Gorila, @Dusan_Djolic, Marko Djurkov i ostatak stare garde GSFa, znaci najdraze doba moje igre na Skill Areni.

Takodje isto jedan veliki respect za ovog gospodina - @Beha_Torquez.

Edited by Vujić.
    Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...