Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• Stay hungry. Feast on success.
  • Tagovacu neke, ostale koje sam zaboravio, nek slobodno kazu, sve vas volim.

Ni godinu dana ne igram, a "upoznao" sam mnogo finih i dobrih ljudi.

@Ethan_Johnson @cruz @Kosta @saijan. @Xenon @Replay @Smokisha @Gorila @Ajdin_Babic @Stefan_Casteelo @Dzenan_Morelli @Gegara@Arkan_Vukovic @Kasapović @Blayze_Dviar @Celar @Prince @Raoul @Mario @Admir_Bojic  @Murphy

I mnogo drugih likova koje sam zaboravio, voli vas brat.

Edited by Thomas_Vendetta
    On 7/28/2020 at 8:41 PM, Rockstar said:

ja se najvise mogu zahvaliti @Xunder & @Prince mnogo toga su mi pomogli tako i ja njima, Princu najvise kada je trebalo da se radi za YT & Insta i uvek cu to raditi sa osmehom xD

da nisam upoznao jednog dana @Xunder -a na CBu, ne verujem da bi krenuo da igram na serveru, ja sam prvenstveno na forum bio dosao radi GFX sekcije i kada sam upoznao Xundera sve mi se promenilo koliko mi je pomogao oko acca i slicno... Prince isto tako ucinio mi je lepe usloge i ja njemu isto...

Imam jos ljudi kojma sam mnogo zahvalan na ovom serveru, ali bez njih dvoje ne verujem da bi krenuo na server itd vec bi ostao samo na forumu i bio u GFX timu :sip:

Edit:

naravno da se zahvalim i ovim ljudima dole, dobri ljudi ko lebac xD

@Alen @Parker @Agresivni @Mima_Boss @Vukasin Ristic @Danilo_Katancic @Kasapović @Pajo_Sa @Vuxoni @Mozarti @Bajrax @necko @Matke^ @Erko @Lanna @Monika_Quin @Milica. @Sava_Stevanovic @Stefanovic @Zekovic. @Vladimir_Tsunami. @Pazarac @Drašković  @MiKe^ @Suvad @Ena @Murphy @Milivoje @Crnogorac @Xeon nadam se da nisam nikog vise izostavio :love:

On 7/28/2020 at 10:00 PM, necko said:

On 7/28/2020 at 10:36 PM, Djordje_Kosanovic said:

Sve ove godine sto igram upoznao sam dosta ljudi,danasnji prijatelja itd. @Velja @Elnur @Andrej_Teslic @Agresivni @Alen @Doko @Celar @Smrkovic @Fuccboi @Ultimate. @Masimo_Sa @Toxic  @Blitz @Protonix_Dzo @Avenger @Steph @Miskovic_Luka @Logan_Sa @Tony_Rogers @Shaw.  @necko @Jajic @_$CORPION.exe @Michael_Schofield

@Milica. @Mici @Borjanic. @Dzordz_Vandam @Milos_Scope Vladan @Spartanac @Pajo. One koje sam zaboravio dodacu vas,

Nadam se da ce biti jos vise prijatelja,dobri ljudi itd. :love:

On 7/28/2020 at 10:43 PM, Rile said:

@Skamer @Eldo @Zabuza la famiglia :>

@Sava gospodin moj najdraži

@Gladovic @Micko braća ćelavaaaaa <3

@Celar a burke moj najdraži :>

@Castello najveći bot, al' ipak je gotiva <3

@Canja ne znam na koji način je ova dobila unban, plafon gaz <3

@cruz bratko moj <3

@NARKOMAN @Gehen drvosječe bratove :dancingdoge:

@Profke izdajica najveća

@Blitz čiterski rper hahaha, brat <3

@Tursun propali svirač :coggers:

@Veljko_Dusic kamperski bot

@Ice batara moj

@Edin sve uvelo i zelena trava đe je tebe jela milovala :king:

@Trta. burkan <3

@Mare propali vođa hahaha, bratina <3

@Hado @Crysler @Alen @Enemy @Rodion_Raskoljnikov <3

On 7/28/2020 at 10:55 PM, Pogba_Sa said:

On 7/28/2020 at 11:23 PM, Micko said:

On 7/28/2020 at 11:27 PM, Xeon said:

On 7/28/2020 at 11:30 PM, Dumbledore said:

Braca pre svega pa onda

@Aquarius @Fenix @Gargamel.            Brat koji je donirao ovaj specnick

@Goku^

Rperi moji

@Ognjen. @Supi @Daka @Ogisaa @Mahrez @cruz @Escobar @Jakovljevic_Nikolla @Antunovic @Deckard_Shawn @Golyb @Jovan_Torquez @Danilo_Katancic @Keyz @Mima_Boss 

PD & Sasd braca

@Laki_Boban  @Dare @Rejh0 @Soprano. @Peter_Rogers @Murphy @Djalovic Srdjan Djukic -nzm frm @Laki_Lachoni @Laki_Milovanovic 

Admini & GM

@Anastasija_Anci @Tobi  @Aquarius @Gargamel. @Parker @Alen @Nile 

Stari dmeri

@Pitwylozcnidrca @Liberty @Vanja_Stetakk @Pqanskov_Kayberkovin

😁😁😁😁😁😁😁

Kog nisam tag jbg

On 7/28/2020 at 11:43 PM, Doko said:

On 7/28/2020 at 11:47 PM, tarik said:

5 godina je proslo kao 5 minuta,iskreno kad sam dosao bio sam nalozeni klinja ali me i nije toliko samp privlacio koliko ekipa,malo po malo shvatao sam kako sta funkcionise

vecinu vremena sam proveo vukuci se po staffu i nije mi zao sto sam ulozio vrijeme jer me to tada cinilo srecnim i zadovoljnim,danas naravno drugacije gledam i razmisljam

@Deity debil najveci si iskr,saim se naravno ti si lik kojeg mnogo cijenim i postujem jer si mnogo dobra osoba i mislim da nema niko na zajednici kom nisi izasao u susret,drago mi je sto sam imao bilo kakav dodir sa tobom i ovom zajednicom

@Sava @Edin @Daco @Radovic @Zevs @Boss_Uros @TRANSPORTER @Avdagic likovi koji su mnogo za mene uradili  i to postujem izuzetno

@Kemi @Ivan @Omcikus @Keki  @Velja @Xeon @Nemanja nema se sta reci ucili ste od najboljeg sad se dokazujte hehe 

@Lulac_Palilulac @Aleksandar_Ilic  @Alen @Agresivni @Bulum @Bajrax

@Aleksandar ovaj lik je nesto posebno i po razmisljanju i po nekim drugim aspektima,skoro sam saznao sta mu se desilo i stvarno mi je zao zbog toga,sad tek shvatam rijeci koje mi je govorio prije par dana i hvala mu na tome

to je to hvala vam na druzenju,sreo sam stvarno mnogo likova ovdje,ima dosta ljudi koji su napustili zajednicu,koji su protjerani,koji su sjebani sa pozicije pa se povukli i cega sve ne

🖤🖤:>:love:

Edited by Alen

Prvo brat koji me je doveo na zajednicu @Grujic

Pa onda gotivni koje sam upoznao na istoj:wine::pewpew:

@Ognjen_Djuric@Martino@saijan.@Xenon@Replay@Smokisha@Dzenan_Morelli@Thomas_Vendetta@Kasapović@Gorila@Marko_Orsolic@Johnny_Hillson.@Vito_Scalleta@Makisha@Pajo_Sa@Lukovicsigurno sam nekoga izostavio

Edited by Arkan_Vukovic
  • [SA] Honorary Šinter
  • @Xenon - Od kada sam upoznao ovog brata ne odvajam se od njega, evo ne znam da li ima neki jači lik od njega :> A ono što te smaram, moram malo <3

@Makisha - Isto kao Xenon, poznajem te duže od njega, od 2017. te poznajem. Ljubi te brat <3

@Gorila - Bratina, uvijek tu kada je potrebna neka pomoc, debil <3

@Nikola_Slavkovic @Kosta @Adamovic @Marko_Stoja @Marko_Orsolic - Braća iz nepismene gangare, šta reći za njih <3

@Kasapović - Od kada je lider/helper ne poznaje nikoga, pozicija ga je promijenila. Šalim se brate, sve znaš <3

@Arkan_Vukovic @Replay @Dusan_Djolic @Douglas_Vasquez @Corma @Anja_Nikolic @Gagi_Stalone - Bagra iz Vagosa <3

@Dzenan_Morelli - Najviše se istekao dok sam bio u Vagosu, najgotivniji lik u tom periodu. Prije sam te isto poznavao, ali od kako sam u Vagonima bio shvatio sam koliko si gotivan i dobar lik. Moramo još nekad WWEa.

@Thomas_Vendetta - Rade moj ludi <3

@Ajdin_Babic - Debeli majmun koji je zaboravio na sve nas, nikako ga nije bilo, ali eto ga opet haha. Šalim se brate sve znaš, večeras call <3

@Marko_Rasinac @Ivan_Zoricic - Likovi od kojih sam učio RPat bukvalno, žao mi što Zorke ne ulaci tako često.

Erik_Wright - Ludi lik, stalno napušen <3

@El Padre - Nema te ni discord ni ts, nigdje te nema. Moramo još nekada CSa.

@Vaki - lood

Neke sam možda zaboravio, ali pronaći će se sami <3

@Murphy - Lik kojeg sam u Cripsu zgotivio nenormalno, ljubi brt❤

@Dzejla_Sa - Likuša sa kojom sam se odmah zgotivio na Tsu.

@Trayvon_Salvatore -Lud lik haha

@Slowly - Propali lider DNBa, zaboravio na svih:D

@Draca -Bili smo odlicni dok si bio lider VLA, sad se baš ne čujemo, ali uglavnon dobar lik.

Edited by saijan.

Da nebise mog druga koji mi je rekao da samp postoji da nije bilo njega nebih ja znao sta je samp ali avaj 3godine na SkillAreni nije malo on je otisao na neki drugi glupi server ali je to sad nebitmo stekao dobar utisak na ove ljude pre svega gospodu @Rampage @Sifonjer @John Andersson @A.Vasiliev @Luka_Elitis @Clara @vulek @Laxy_Sa. @Till_Weber  @Danilo Bojcetic @Vladimir Hrushev @Schwarzenegger.  @Strahinja_Kovacevicc @dzukela. @Mateja. @Juice_Colluchi koga nisam tagovao izvinite molim vas.

Edited by Djordje_Kekic
  • [SA] Admin Level 1
  • 3 hours ago, Mihael_Vasquez. said:

@Lepi @Winston Dvojica najboljih prijatelja i najboljih lidera koji sam upoznao preko sampa 

Hvala

Da spomenem i ja svoje bracale koji mi moje smor dane ucine jos gore al et <3 :D

@Semso-najjaki lider i velika budala

@Mozarti jedan od jacih glava zajednice sigurno

@Fizz Teska napacena kidara al brat moj

@Garcii-za tebe neam komentara

@Mare-Neki nebitan lik al eto stavio sam ga volim ga zezat po TS

@Fuze isto jean od jakih lidera

@Stranger- bio dobar valjda ce obrisat aim

@Anel_Muminovic brat mojjj alo 

@Assassin.-isto fin decko

@Juzna Tribina u inat svima isto jak 

@Terror fin covjek

@Rocketman Isto jako kulturan i pobozan decko

@Hausic.nedavno upoznat fin tip.

@Protonix_Dzo moze u bdt ?.<3

Ima vas sad jos al trenutno mi je mozak blokiran 

:swagdab::uwu:

Edited by Guest
    z
    Just now, Urkec_Scalleta said:

Ljudi koji su mi ucinili mnogo toga i samo igranje zanimljivijim na Skill Areni:

@Ognjen_Tuca @Vukasin Ristic @Danilo_Katancic @Dario_Batak @Milos_Keresevic @Boca_Jordi @Marko_Zarizecevic@Dzoni_Jones @Vlaqan. @Avenger @Mima_Boss Devid_Cappone @Ukisa_Capone @Cyrex @Andrej_Jerdna @Kainnen_Anderson @Dimitrije Djordjevic@Aleksandar_Calzano@Replay(desni klik brigada) @Batak @Karlo_Robertson @Laku  @Douglas_Vasquez @Raf @Maki_Panta @laki9101 @Chris Jericho Neki nemaju frm ako sam nekoga izostavio jebga zao mi je :D 

ALO I JA SAM CLAN DESNI KLIK BRIGADE:S

54 minutes ago, Fuze said:

BEZ MENE NISTA ALOO:love:

Guest Mozarti
    3 hours ago, Bulum said:

@David_Escobar  @Turbo @Agresivni @Mare @Demir @Bajrax  @Doko  @Bogdanovic_Bogi  @Aleksandar_Edwards  @Shaw.  @Komla  @Ognjen_Stijakovic @Goldman @Lulac_Palilulac   @Steph @Micko @tarik   @necko @Daki^ @Gladovic @Ena @Lanna @Kico @Lexa_Zdravkovic @Mozarti @Award_Sa @Devil @Crnogorac @El_Bugi @ok Luka @Erko @Korman @Rockstar @Adnan_Smailhodzic  voli vas  Bulum:love:  

Dosta raje iz 2016 ne igra vise ili su banovani fale ljudi al zato je ovde ova ekipa ^^^^^^^

Falati 

Evo posto iskacu notifikacije u kojima sam tagovan, usput, hvala svima koji su me tagovali, voli vas brat sve puno :love: 

Ali pre nego sto napisem bilo sta... Zelim da naglasim da je ovaj period zivota nekog deteta 08-05 kao sto sam ja poseban... Nije bitno da li ce te izaci napolje ili bilo sta, budite tamo gde vam je lepo i gde vas drustvo zadovoljava <3 Trenutno smo u godini u kojoj tehnologija vlada odrastanjima mnogih deca i upoznavanje starijih osoba sa istom... Hocu kao poslednje reci da je svakome kome je roditelj neki prigovorio igranje SAMPa ili generalno igrica cista njihova neiskusnost u tome i da furate svoju pricu i nastavite igrati, jednog dana ce se to isplatiti... Pa cak i ako nije materijalni dobitak toga, svakako je upamcen u nasim glavama kako RPamo ili kako DMamo druge igrace i uzivamo u tome i to ce biti nase zauvek, to je posebno, ne tuce, ne svadje...

Tagovani:

Zelim da kao moje prve prijatelje i prve zivotne savetnike kada je bilo najteze najvise izdvojim @Dusan_Djolic @Suvad @Domy  :love: 

Ostali koji su bili uz mene i ulepsali igru, ceo ovaj prolaz, kao virtuelne ljude koje cu pamtiti po njihovim forama, sprdnjama, savetima <3 : @Aus_Cappone@Daka@Andrej_Jerdna@Patrik@Collins_Keno@Dzoni_Ristic@cruz@Trayvon_Salvatore@Cobi@Nick_Vasquez@Honor_Sa@Rockstar@Hazze@Vuxoni@Danilo_Katancic@Zaky_Sa@Antunovic@Deckard_Shawn@Marko_Zarizecevic@Dimitrije Djordjevic@Mima_Boss@Murphy@Golyb@Vaske_Vasquez@Jokic.@Peskir@Blayze_Dviar@Jovan_Torquez@Keyz@Joseph_Hillson@Domy@Urkec_Scalleta ( Edit kad se jos nekih setim )

Edited by Ukisa_Capone

Sa one Love <3 <3 <3 

najbolji igraci po meni koji su mi pomogli najvise

@Deity    @Mire    @Sale koji mi je pomogao dosta toga    @Smicalo on je cava  

@Sosa.   @Napapijri   @Robijas  

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...