Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• [SA] Direktor | Vodja Promotera
  • Ti i Ja, Dovoljno! #A
  • Ti i Ja, Dovoljno! #A
  • Ne bih počeo da nije bilo @Nenad_Bosteriix, zahvalan sam mu za sve do sada. Drugare koje sam stekao u DM, pa u RP organizacijama, uzivo i ovako na serveru ću dugo pamtiti. A to su: @Suvad @Dumbledore @Nemanja_Radic @Goku^ @Gargamel. @Fenix @Vanja_Stetakk @Ralphy_Capone @Mahrez @Antunovic @Deckard_Shawn @Latic @Santic @Lynch @Lazar_Cosic @Utikac @Kozla @Gajovic @George @Mire @Insane_Sa @Uki @Beba 
    Ako sam nekoga izostavio ja se izvinjavam, ali to je moj krug drugara sa ove zajednice. 
    Zahvalan sam i tebi @Deity jer si mi nekoliko puta izašao u susret (u smislu odlaganja za donaciju par dana, nekoliko popusta i par odobrenja i ostalih stvari). Sve u svemu hvala ti. 
    Takođe hvala i tebi @Aven jer si mi i ti izlazio u susret par puta dok sam bio lider organizacija.
    Hvala ti @Skill Arena što postojiš.  <3

@Makisha-propali admin i puca jebe sve

@Shaw. Afker MRTVI

@System-citercina

@Spaha.-propali lider ali ja tu dizem prosek 😂

@saijan.-dobro roko ali peder izdo i otiso u rpe

@Pavlovic-sa njim se ne zajebava

@Stefan_Stanisic-mnogo jak lik

@Ruski_Sanchez-propali staff

@Shakur-propali dmer

@Djole_Novakovic-afkercina neda pare

Edited by Slowly
  • Falling in Reverse
  • @Sava koji ce uvek izaci u susret sta god da treba i @Tweeak koji nikad nije ispao ciban prema meni kroz ove 3 godine. 
    Ostali znaju ko su, pronacice se.

Edited by Berkez_Hrondz
  • Hannibal ante portas
  • 2 hours ago, Okawfor_Gergentya said:

2 hours ago, Monika_Quin said:

@Bojana_Sa @Ninna @Kasapović @Afrodita @Blayze_Dviar @Rockstar @Anastasija_Anci @Monchy @Tihovic @Cone  @Bojana @Valentina @Sanja @Nermina 

Najdraži na svetu kad se setim kada smo pričali ts3 2016/17 ništa lepše :sip: :sip::>

2 hours ago, Nemanja_Radic said:

2 hours ago, Monika_Quin said:

@Bojana_Sa @Ninna @Kasapović @Afrodita @Blayze_Dviar @Rockstar @Anastasija_Anci @Monchy @Tihovic @Cone  @Bojana @Valentina @Sanja @Nermina 

Najdraži na svetu kad se setim kada smo pričali ts3 2016/17 ništa lepše :sip: :sip::>

2 hours ago, mc² said:

2 hours ago, Thomas_Vendetta said:

Tagovacu neke, ostale koje sam zaboravio, nek slobodno kazu, sve vas volim.

Ni godinu dana ne igram, a "upoznao" sam mnogo finih i dobrih ljudi.

@Ethan_Johnson @cruz @Kosta @saijan. @Xenon @Replay @Smokisha @Gorila @Ajdin_Babic @Stefan_Casteelo @Dzenan_Morelli @Gegara@Arkan_Vukovic @Kasapović @Blayze_Dviar @Celar @Prince @Raoul @Mario @Admir_Bojic  @Murphy

I mnogo drugih likova koje sam zaboravio, voli vas brat.

2 hours ago, Ukisa_Capone said:

Evo posto iskacu notifikacije u kojima sam tagovan, usput, hvala svima koji su me tagovali, voli vas brat sve puno :love: 

Ali pre nego sto napisem bilo sta... Zelim da naglasim da je ovaj period zivota nekog deteta 08-05 kao sto sam ja poseban... Nije bitno da li ce te izaci napolje ili bilo sta, budite tamo gde vam je lepo i gde vas drustvo zadovoljava <3 Trenutno smo u godini u kojoj tehnologija vlada odrastanjima mnogih deca i upoznavanje starijih osoba sa istom... Hocu kao poslednje reci da je svakome kome je roditelj neki prigovorio igranje SAMPa ili generalno igrica cista njihova neiskusnost u tome i da furate svoju pricu i nastavite igrati, jednog dana ce se to isplatiti... Pa cak i ako nije materijalni dobitak toga, svakako je upamcen u nasim glavama kako RPamo ili kako DMamo druge igrace i uzivamo u tome i to ce biti nase zauvek, to je posebno, ne tuce, ne svadje...

Tagovani:

Zelim da kao moje prve prijatelje i prve zivotne savetnike kada je bilo najteze najvise izdvojim @Dusan_Djolic @Suvad @Domy  :love: 

Ostali koji su bili uz mene i ulepsali igru, ceo ovaj prolaz, kao virtuelne ljude koje cu pamtiti po njihovim forama, sprdnjama, savetima <3 : @Aus_Cappone@Daka@Andrej_Jerdna@Patrik@Collins_Keno@Dzoni_Ristic@cruz@Trayvon_Salvatore@Cobi@Nick_Vasquez@Honor_Sa@Rockstar@Hazze@Vuxoni@Danilo_Katancic@Zaky_Sa@Antunovic@Deckard_Shawn@Marko_Zarizecevic@Dimitrije Djordjevic@Mima_Boss@Murphy@Golyb@Vaske_Vasquez@Jokic.@Peskir@Blayze_Dviar@Jovan_Torquez@Keyz@Joseph_Hillson@Domy@Urkec_Scalleta ( Edit kad se jos nekih setim )

2 hours ago, Vujić. said:

Hvala svima na tagovima, znaci preko deset notifikacija mi je doslo samo od tagova u ovoj diskusiji. :D

Tu naravno najvecu ulogu igra nasa bagra Hansovaca, definitivno naaaca ekipa sa kojom sam provodio vrijeme na SA, a naravno tu su i druge osobe bez kojih ova igra ne bi imala smisla.

@Axetra, @Aleksandar_Calzano, @Aven, @Gago, @Neco, @Kico@Hannk_Willsmith, @Marek, @Autokpatopac, @Profi Zivanovic, @Milos_Kacar, @Laki_Gloza^@Murphy, @Vaki, @Nikola_Slavkovic, @Djalovic, @Sava, @Mladen_Shaw, @Mico, @Dimitrije Djordjevic, @Tamara, @Aleksandar_Ilic, @Ivan, @Tvrtko_Rimac, @Okawfor_Gergentya, @Karlo_Robertson, @Douglas_Vasquez, @Kasapović, @Jack_Davies, @Method Man, @Marko_Djukic, @Ethan_Johnson, @Patrik, @Samantha_Stewart, @Blayze_Dviar, @Jovan_Torquez, @Charles_Lewis, @Kobje, @Scott Mitchel, @Dijabola, @Raoul_Carrasco, @Raoul, @Gordaa., @Domagoj_Karlovic, @Atlas, @Gorila, @Dusan_Djolic, Marko Djurkov i ostatak stare garde GSFa, znaci najdraze doba moje igre na Skill Areni.

Takodje isto jedan veliki respect za ovog gospodina - @Beha_Torquez.

1 hour ago, John_Reese said:

@Marko_Zarizecevic - bratić ballas ofo ono
    @Kasapović - brada bradica
    @El Padre - brat moj kartelaš
    @Asper - banovani brat
    @ACA VM - BRAT MOOOOJ
    @vulek - moj ex kolega, mali bratić
    @Senid_Resic učenik moj, sada lider 
    @Zerox - ludi brat
    @Dusan_Zaric. - čif polis i ti fazoni
    @Vladimir Hrushev - naaci law rp
    @Paradox_Sa - brattt mooooj <33
    @Matke^ - bratić
    @Keyz - bratt mali
    @Raca - kartelašššš
    @Harvey_Murray  - brat law rper naaci
    @Blayze_Dviar - lolaš bratić
    @Wizz_Walker - lol i ti fazoni ono naa'
    @Atina - kraljica kokaina
    @Dusan_Djolic - duško dugouško moj brat
    ima vas još 'ebiga :love:

1 hour ago, Shoone said:

@Keyz role moj sa njim sam poceo sve ovo prije 2 godine

Ljudi sa kojima sam dane i dane proveo i upoznao kroz igranje @Mladen_Ognjanovski @Nemanja_Radic @Jasmin_Becirovic @Stefan_Peric Najjaci novinari ikad 

@Pirgo @Hesoyam ^ @Milos_Ciric deathrow u dobra stara vremena❤

@Laku @Faris_Goti @Hadzic @Meho @Asper stari vagoni i najludja ekipa ikad❤

Tu su naravno moji Ballasi jedni jedini neki su jos tu, neki su pobjegli @Mahrez @Ognjen. @Supi @Kosta @Marko_Zarizecevic @Kaletina Andrija @Daka @Escobar @cruz @Deckard_Shawnimenjace moj @Xandi @Golyb @Rusell Downs

@Prince @Likvidator @Kristijan @Celar @Mire nabolji i najludji staff ❤

@Blayze_Dviar @Raf @Afrodita @Soprano. @Bailoo @Beg @Goldman @.Queen. @Kasapović @Slatkar @Capital @Delta @Auslander @ACA VM @Nikola_Slavkovic @Hidic @Talic @Unstoppable @Beranovic @Rockstar ima vas jos dosta izvinite koga se nisam sjetio trenutno edit cu kad se sjetim. Sve vas volim i hvala vam, nadamo se jos duzem druzenju❤❤❤

P.S. ne mozeno zaboraviti nas unikatni trio koji se trude 0/24 na ts i ig @TRANSPORTER @Edin @Jeca

1 hour ago, Murphy said:

LJUBI VAS BRAT SVE <33

Ljubi brat sve u usta sa kim sam dobar, sad ce i 20godina od imena Skill Arena jer vreme leti! :D 

• [SA] Admin Level 1
  • 5 minutes ago, Crystal said:

@Rozi. @Car^ @Robijas @Adis Capuletti @Gargamel. @Panic @Steph 

nema ih puno al veoma mi znace :D

<33333333

@Semso najveci brat na sampu, a prije svega jedna velika legenda.

@Nerko @Fizz @Emir vi ste braca koju nikad necu zaboravit  :>

@Juzna Tribina u inat svima @Assassin. @Had. @Elnur @Velja @Cvejić @Levi definitivno jedni od najboljih lidera.

@Protonix_Dzo Adem legenda

@Monster bratina jedna velika!

@Jovanovic_Sa takodjer jedan veliki brat, sjecam te se jos kad sam bio 10-20lvl

@Garcii bratko ba

@Celavi cupavi brat moj

@Ilhan67 alo condor

@Jajic ti si jedna velika bratina koju nikad necu da zaboravim :>

@necko da mi ozdravis brzo brate moj :>

@Vedad_Krekic @Djordje_Kosanovic @Andrej_Teslic @Federic_Johnson @Robijas @Jole_Ivanovic @Okawfor_Gergentya @Kallu @Logan_Sa @Exit @Masimo_Sa @Ultimate. @Michael_Schofield @Djuka° @Mici @Viktor_Nikolic braca iz bdt-a

@Alen pozdrav za Alena!

@Mirza Petterson @Ajdin vas nesto malo znam, pricali smo jedno vrijeme na tsu, ali eto ostali ste mi u sjecanju 

Ne poznajemo se, ali eto samo da znate da vas najvise gotivim u staffu @Demir @Bulum @Agresivni @Edin @tarik  @Bajrax @Rile @Castello 

Edited by Anel_Muminovic
  • RANGERS LEAD THE WAY
  • [SA] Legend Never Die
  • 1 hour ago, Liberty said:

Ne bih počeo da nije bilo @Nenad_Bosteriix, zahvalan sam mu za sve do sada. Drugare koje sam stekao u DM, pa u RP organizacijama, uzivo i ovako na serveru ću dugo pamtiti. A to su: @Suvad @Dumbledore @Nemanja_Radic @Goku^ @Gargamel. @Fenix @Vanja_Stetakk @Ralphy_Capone @Mahrez @Antunovic @Deckard_Shawn @Latic @Santic @Lynch @Lazar_Cosic @Utikac @Kozla @Gajovic @George @Mire @Insane_Sa @Uki @Beba 
    Ako sam nekoga izostavio ja se izvinjavam, ali to je moj krug drugara sa ove zajednice. 
    Zahvalan sam i tebi @Deity jer si mi nekoliko puta izašao u susret (u smislu odlaganja za donaciju par dana, nekoliko popusta i par odobrenja i ostalih stvari). Sve u svemu hvala ti. 
    Takođe hvala i tebi @Aven jer si mi i ti izlazio u susret par puta dok sam bio lider organizacija.
    Hvala ti @Skill Arena što postojiš.  <3

Bratić 💚

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...