Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• Kico reko ne moze.
  • 10 hours ago, Dzoni said:

@Marko_Zarizecevic @dzoni11080 @William_Walker @Domy @Drašković  @Suvad @Narcos_Sa @Luka_Trabaho @Pavle_Vukicevic @Matke^ @Kico @Bogdan_Miljkovic @Roberto_Jefferson @Escobar@Paradox_Sa @Kobje  @Jovan Desspotovic.. @Mario @Joseph_Hillson @Stiven_Sa@Deckard_Shawn

Prejaka ekipa, stvarno su mi ulepsali ovu igricu, sve vas brat voli :love:

Izvinjavam se ukoliko sam nekoga izostavio, trebalo bi da se pronadje <3

❤❤❤

• Work, order and discipline.
  • Eh treba pocet sad 

@Kasapović Sarajlija moj 

@Shoone Bruda 

@Jokic. Rpje 

@Soprano. beba moja

@Baxi pali drug 

@Bozidar_Knezevic Nekada vodja 

@Johnny_Hillson. Bruda 

@TRANSPORTER Najbolji vodja 

@Rizzla Kolega 

@Gandra Policjac 

@Blayze_Dviar MUP Grada sarajevo 

@Mume specijalac 

@Goldman rođak 

@Rista.  Mapar i prije svega dobar covijek 

@Milos_Savic  bruda

@Doko ko neki admin 

@Agresivni lider đakuze 

@Ralphy Gospodin prije svega 

@Kristijan nekada vodja lidera najvolji 

@daco Najbolji admin bio 

I naravno @Deity koji lupa popuste i dobar covijek 

@Stefan_Deep buljas 

• Kico reko ne moze.
  • 10 hours ago, Crnogorac said:

Ae kad vec svi pisu romane, sto da ne i ja, svi smo isti braco:love:

Posto ovo pisem sa fona, jer mi je crkla graficka a sad afkam preko rd jer smo najjaci #SAONELOVE :love:

Na SA sam jedno duze vrijeme igrao 2015te, po meni zlatne godine al za Vas ne znam, to su najljepse godine sampa bile, za vecinu Boga mi😄 sad sam se vratio aktivno sampu jer sam zavrsio srednju skolu, pa je chill dok ne upisem fax sledece godine, Boze zdravlja.. 

Kad smo vec kod pohvala i slicnih stvari, igraci sa kojima sam poceo igrati opet ovde su @Taurin_Chiften @Dragan_Lazic @Balee @Ennyu toj VCF org kad su bili glavni @Deks @Air i @Matix.

@Rockstar da se zna ko je najjaci dizajner ovde, bratina

Pohvale za administraciju, i vec malo iskrenije osobe, bez obzira na njihovu poziciju @Steph @Micko @Gladovic @Bulum @Doko moj kinder najjaci @Kico:uwu: @Smicalo❤️ @Sarc3v1c. (Nece tag🥺) @Gargamel i najjaceg gamemastera @Bratislav_Nikolic ... ❤️❤️❤️

Uz drustvo najjacih lidera @Balint @Sprizy @Pajser @Ivan_Mric @Stolar @Sivido  @Martin_White  @Bastovan. 🍻

Ne zelim zaboraviti mog zemljaka @Neco sa kojim sam proveo fino vreme na TS-u ❤️

@Diego legenda moja

@Sava NAJVECI❤️

Zahvalnost za setanje lidera i za punu korektnost zahvaljujem @Kristijan @Celar @Ralphy

Valjda nisam nikoga zaboravio, ako se setim edit cu

Kyssss❤️

#SAONELOVE

Kinder moj.:love:

• Kico reko ne moze.
  • Kico reko ne moze.
  • 12 hours ago, Bulum said:

Hvala vodjo.❣

• Kico reko ne moze.
  • 9 hours ago, Vujić. said:

Hvala svima na tagovima, znaci preko deset notifikacija mi je doslo samo od tagova u ovoj diskusiji. :D

Tu naravno najvecu ulogu igra nasa bagra Hansovaca, definitivno naaaca ekipa sa kojom sam provodio vrijeme na SA, a naravno tu su i druge osobe bez kojih ova igra ne bi imala smisla.

@Axetra, @Aleksandar_Calzano, @Aven, @Gago, @Neco, @Kico@Hannk_Willsmith, @Marek, @Autokpatopac, @Profi Zivanovic, @Milos_Kacar, @Laki_Gloza^@Murphy, @Vaki, @Nikola_Slavkovic, @Djalovic, @Sava, @Mladen_Shaw, @Mico, @Dimitrije Djordjevic, @Tamara, @Aleksandar_Ilic, @Ivan, @Tvrtko_Rimac, @Okawfor_Gergentya, @Karlo_Robertson, @Douglas_Vasquez, @Kasapović, @Jack_Davies, @Method Man, @Marko_Djukic, @Ethan_Johnson, @Patrik, @Samantha_Stewart, @Blayze_Dviar, @Jovan_Torquez, @Charles_Lewis, @Kobje, @Scott Mitchel, @Dijabola, @Raoul_Carrasco, @Raoul, @Gordaa., @Domagoj_Karlovic, @Atlas, @Gorila, @Dusan_Djolic, Marko Djurkov i ostatak stare garde GSFa, znaci najdraze doba moje igre na Skill Areni.

Takodje isto jedan veliki respect za ovog gospodina - @Beha_Torquez.

Hansovci legemde.❤

• Kico reko ne moze.
  • 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • 𝕮𝖆𝖘𝖆𝖇𝖑𝖆𝖓𝖈𝖆
  • Heroes never die.

#SAONELOVE

• Sreća je želeti ono što dobijemo.
  • @Blitz Znamo se malo al smo se zgotivili brzo najjaci maper moramo da se vidimo ❤

@Goldfinger @Nexus @Kika najjace vodje ❤

@Deity najjaci vlasnik uvek tu da pomogne ❤

@Tursun muzicar moj ❤

@Rile lud, gotivan pozitivan ❤

@Skamer  uvek tu da zasmeje ❤

@Micko malo se znamo gotiva si ❤

@Gladovic uvek tu da pomogne brat ❤

@Toshiba. Suvisne su reci ❤

@Mire ruska mafija 2k15 sex ❤

@Canja kraljica ❤

@Steph Kad vozis ne pricas na fon ❤

@Xunder Ljudina pre svega pa sve ostalo, uvek tu da fixa sve. ❤

@Celar Najjaci covek suvisne su reci ❤

@Crysler Pomogo mi oko staffa na pocetku brat ❤

@Ena gotivna previse ❤

@Nelica tuci @HaZaaRD reko mi da sam ruzan ❤

@TRANSPORTER Uvek tu za pravdu, ljudina ❤

@Vojvoda Burzuj moj ❤

@Nenad Burzuj moj ❤

@Amqr Buruj moj ❤

@Omcikus gotivan puno ❤

Nekog sam zaboravio verovatno al ima vas dosta ovo su da kazem neki od boljih igraca sa kojima sam proveo vreme ingame/ts3 ❤

#SAOneLove #SANubmerOne

Edited by Profke
  • Mobsters Make The World
  • E ustajem jutros 30 notifikacija, hvla svima na tagovima nmg quote svima.. voli vas brat ee <3

Posto sam u rpu,skoro vec 4 godine(na SkillAreni)prosao sam dosta rp organizacija,ali ljude koje pamtim su:

@Admir_Bojic lider GSF-a

@Spencer(ja msm da je banovan na frm) isto GSF

@Daka_Milosavljevic  bivsi lider LSPD-a

@Peter_Rogers bivsi i sadasnji lider LSPD-a

Naravno trenutna ekipa iz LSCF-a

@Raf

@Dzoni_Jones

@Scalleta.

@Vito_Scalleta

I brat moj,kojeg znam 2godine zbog sampa,

@Damir_White

9 hours ago, Logan_Toretto said:

sta me ti tagujes ba

warnujte ga

de zacepi hadalju mrsssss et

• Ja sam mornar bez čamca,ja sam vokal bez bekova.
  • Boolest Man Alive
  • @Bogdan_Sa @Aleksandar Scalleta @Jakovljevic_Nikolla @Pinki @Darkerius @Ryzer @Lalke @Zero @Dusan_Djolic Zivojin_Misic OBRISAN AKAUNT XAAXAXAXXAAXAXXA - naaca ekipa iz buljasa

@Pinki @Xeon @Sprizy @Firmas @Vaki @^Hyprex. @El Padre @Danilo Bojcetic @Jokic. @Uki_Milenkovic - naaci vlja, ima ih jos...

@Vujić. @Delorean znate sto aaxaxaxaxax

Edited by Raoul_Carrasco
  • Did you forget who I am ? 🐒
  • Zajedno smo krenuli ovdje igrati, vjerojatno ćemo zajedno i završiti ovdje, znaš sve ne trebam ti ništa pričati, ljubi te brat - @Enrico Castello hvala za sve !

Ostali sve vas jednako gotivim i svakim danom uljepšavate atmosferu na ovoj zajednici, hvala vam na tome.

@Deity @Xunder @Sava @Aleksandar @Ahil-Cvetanje♥ @Ray @Noki @Blitz @Celar @Ralphy @Likvidator @Steph @Avenger @Ajdin @Ivan @Omcikus @Hado @Xeon @Nemanja @Keki  @Avdagic @Rile @Enemy @Gladovic @Pogba_Sa @Agresivni @Veljko_Dusic @Mihailo_Sparic @Canja @Dandelion @cruz @Mahrez @Tajriz @Eldo @Skamer @Dumbledore @Sikanjic @Anel_Muminovic @Dzordz_Vandam @Mirda^ @Doko @Micko @Sava_Corleone @necko @Nevena @Kasapović @Aco^ @Hensey @Ena @Mare @UrosIvitz @Diksy @Diego @Selvir_Elcappone @Blayze_Dviar @Anastasija

Ako sam nekoga zaboravio slučajno tag, ne zamjerite mi zajednica je i više nego ogromna...

1 minute ago, Castello said:

Zajedno smo krenuli ovdje igrati, vjerojatno ćemo zajedno i završiti ovdje, znaš sve ne trebam ti ništa pričati, ljubi te brat - @Enrico Castello hvala za sve !

Ostali sve vas jednako gotivim i svakim danom uljepšavate atmosferu na ovoj zajednici, hvala vam na tome.

@Deity @Xunder @Sava @Aleksandar @Ahil-Cvetanje♥ @Ray @Noki @Blitz @Celar @Ralphy @Likvidator @Steph @Avenger @Ajdin @Ivan @Omcikus @Hado @Xeon @Nemanja @Keki  @Avdagic @Rile @Enemy @Gladovic @Pogba_Sa @Agresivni @Veljko_Dusic @Mihailo_Sparic @Canja @Dandelion @cruz @Mahrez @Tajriz @Eldo @Skamer @Dumbledore @Sikanjic @Anel_Muminovic @Dzordz_Vandam @Mirda^ @Doko @Micko @Sava_Corleone @necko @Nevena @Kasapović @Aco^ @Ajdin @Hensey @Ena @Mare @UrosIvitz @Diksy @Diego @Selvir_Elcappone

Ako sam nekoga zaboravio slučajno tag, ne zamjerite mi zajednica je i više nego ogromna...

:love:

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...