Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

Guest Balint
1 hour ago, Castello said:

Zajedno smo krenuli ovdje igrati, vjerojatno ćemo zajedno i završiti ovdje, znaš sve ne trebam ti ništa pričati, ljubi te brat - @Enrico Castello hvala za sve !

Ostali sve vas jednako gotivim i svakim danom uljepšavate atmosferu na ovoj zajednici, hvala vam na tome.

@Deity @Xunder @Sava @Aleksandar @Ahil-Cvetanje♥ @Ray @Noki @Blitz @Celar @Ralphy @Likvidator @Steph @Avenger @Ajdin @Ivan @Omcikus @Hado @Xeon @Nemanja @Keki  @Avdagic @Rile @Enemy @Gladovic @Pogba_Sa @Agresivni @Veljko_Dusic @Mihailo_Sparic @Canja @Dandelion @cruz @Mahrez @Tajriz @Eldo @Skamer @Dumbledore @Sikanjic @Anel_Muminovic @Dzordz_Vandam @Mirda^ @Doko @Micko @Sava_Corleone @necko @Nevena @Kasapović @Aco^ @Hensey @Ena @Mare @UrosIvitz @Diksy @Diego @Selvir_Elcappone

Ako sam nekoga zaboravio slučajno tag, ne zamjerite mi zajednica je i više nego ogromna...

Ljubi brat :>

9 hours ago, Ivan said:

IDEMO KLASIKA ONE A MADAFAKING AGAIN

ASD GENG @Aleksa @Necas @Predrag @Mihajlo @Mladjone zna se koji tetku mu lijepu @Aleksandar @Ray @Monchy @Mladenn @Nemanja @Losmi_Somi @Mateja Bukvic @Zola @Nolevski_Boris^ @Dejan @Yikwo @jacky !!!!!

MOZE I OSTALI SAD AE @Deity @tarik  @Kemi @Sava @daco+vladan jbg @acKo @Noki @Ahil-Cvetanje♥ @Castello @Omcikus @Misic @Godfather @Ghost @Stevic @Sloba. @Xeon @Sino @Keki @Ralphy @Prince @Steph @Xunder @Edin @Velja @Sale @cruz @Lakic @Cipa Corleone^ @Bojan Lekic @Djukanovic_Luka @Hazze @Agresivni @Vaki @Zdravko_Koleginic @Tvrtko_Rimac @Patrik @lamar @Vujić. @necko @Tajriz @Rajovic @Leonardo. 

nz ono sori kog sam zaboravio nek se javi edit cu ga!

po tradiciji moram najta 3 puta tag @Aleksa @Aleksa @Aleksa

i naravno osobu koja me dovela na SA @Ivan

Brat moj :love:

12 hours ago, mc² said:

Baratt moj <3 

• Bro,focus on ca$h not on ass!
  • Poceo sam krajem 2016 sa igrom ovde i dosta se stvari promenilo

Hvala sledecim ljudima!

@Scope jos dok sam igrao na Stefan_Serpent 2017 i 2018 smo dominirali,ako krenes opet javi se!

@Ultimate. hvala ti sto si se setio mene posle toliko dugo ne igranja i svega!

@Hajduk^ takodje jedan od ljudi koji mi je ulepsao igru ovde,svaki komentar za tebe je suvisan!

@Boxer i @Kalibar nemam komentar za ova 2 mentalca <3  <3 

• Its one thing to use a weapon,but another to kill.
  • 13 hours ago, Fuze said:

Mmmm ❤❤❤

• Ne shvataj život previše ozbiljno, i onako neces izaći živ
  • @Degtyarev Jedino koji me nikad nije izdao <3 

52 minutes ago, Nick said:

:>

Edited by Beg.
    16 hours ago, Demir said:

@Odysseus @Laxy_Sa. Moji JacijaRajdersi ❤❤

@Mike_Mahoney @Short_Kulas @Steph @Pazarac @Edin @TRANSPORTER @ACA VM @Gandra @Mare @Bulum @Elnur @Djordje Dimitrijevic @cruz @Kasapović @Ray Mala ekipa ali vrijedna ❤

@Deity Hvala ti na svemu, za sve što si učinio kako za mene, tako i za cijeli GM tim. Od srca smo ti svi zahvalni. 🖤

<333

Svaka cast ovim adminima ( 1. @Noki, @Edin, @Jeca, @Celar, @Blitz, @Steph, @Prince, @Monchy, ima ih jos al zaboravio sam😛

I naravno @Danijela_Savic.

❤️❤️❤️❤️❤️

• Sit the fuck down !
  • 14 hours ago, Nikola_Slavkovic said:

@Xenon @saijan. @Danilo Bojcetic @Marko_Stoja @Ajdin_Babic @Kosta@Marko_Orsolic @Adamovic @Gorila ljudi sa kojima sam proveo najvise vremena

@cruz @Mahrez @Bastovan. @Kasapović @Keki  @Xeon @mc² @Vaki @Dandelion @Afrodita @Ubbe @Vujić. @Dzenan_Morelli @Murphy @Kobje @Draca @Raca @Replay @Jovan_Sasic.

najbolji ljudi koje sam ovde upoznao, zajedno sa ovima gore

takodje i sve kolege helperi

zatecen sam malo sa ovim nabrajanjem pa sam sigurno dosta njih zaboravio ali ako se setim napisacu ne zamerite

Brt moj naaci, voli brat.

• Family, God, Training.
  • Hvala svima koji su me tag ovdje.

@Blitz @Mare @Demir @Agresivni @Bulum @tarik  @Turbo @Extraction@Velja @Alen @Enemy @Fico @Dino_Capone @Doko @Rockstar  @Ristov_Adrijan@Gorila @Quattro @Walker^ @Duric

I svu ex BL i BCC ekipu

Edited by Bajrax
    1 hour ago, Hajduk^ said:

Na Skill Areninom CSu je igrao moj brat, te sam ja prvi put krajem 2013 zaigrao sam pored legendarne igre PES 13 

Hvala sledecim ljudima koji su me ucili da igram i uzivam u igri na SA: @Dzemaili_Sa, @Grandov 

Hvala momcima iz BDTa za najlepsi period proveden u Organizaciji: @Velja @Quentin_Tarantino(promenio je ime profila) @Elnur @Kallu @Tipser @Toxic @Heineken @Zoro. @Miroslav_Cappone i ostali.

Hvala momcima iz perioda kada smo bili u BULLSu: @Deks @Matix. @Tipser @Vlaqan. @Ramo @Balint @Andrej_Radulovic @Mirda^

Hvala onima koji su me ucili da RPam i onima od kojih sam krao fore tokom ucinja, pa i sada: @Zero @Raoul @Aloysius @Kainnen @Vujić.(zbog kojeg sam zgotivio sam Hispanic RP).

Hvala momcima iz CRIPSa, a i samim statosedeocima iz istog: @Batak @Mima_Boss @Marko_Zuber @Mirda^ @Kainnen @Aloysius @Cvejić @Vasilije Draskov @ostali 

Hvala momcima sa TSa koji mi svakodnevno igru cine lepsom: @Aleksandar_Calzano @Matthew @Metallica( nazalost na BL su sada oboje ) @Quavo @Auslander (nekada) @Replay @Douglas_Vasquez @Pukislav @Dzenan_Mulavdic. @Karlo_Robertson @Paradox_Sa @Snake @Djukanovic_Luka

I najvece hvala mojim ortacima sa kojima sam stalno : @Kojot. @Penezic_Sa @Mirda^ @Dzenan_Mulavdic. @Vela_Sa. @Suvad

Stopostotno ima neko koga sam izostavio, naravno hvala svima ostalima sa kojima sam bio okej/sam okej.

Takodje, veliko hvala sledecim clanovina staff teama koji su mi izasli u susret kada mi je trebalo: @Edin @Prince @Kika @Castello @Ajdin @Sava @Monchy @Aleksandar @Ray @acKo @Nexus @Danijela_Savic(pre).

Najvece hvala @Edin zbog toliko pomoci dok sam bio Gamemaster, toliko odgovora na pitanja i toliko saveta, isto tako @Ray s kojim je uvek bilo ludio i zanimljivo dok on drzi rec u GM RooMu, takodje ogromno hvala @Deity za prelepih 6 odigranih godina na skillareni.

Edit(dodajem one kojih se setim): @Djuka° @Manojlović @Angelica_Massey  @Marko_Zarizecevic @Mahrez @Afrodita

Brat moj, samo gazi i ne odustaj. Bilo sta da zatreba samo cimajte.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...