Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

• Family, God, Training.
  • Hvala svima koji su me tag ovdje.

@Blitz @Mare @Demir @Agresivni @Bulum @tarik  @Turbo @Extraction@Velja @Alen @Enemy @Fico @Dino_Capone @Doko @Rockstar  @Ristov_Adrijan@Gorila @Quattro @Walker^ @Duric

I svu ex BL i BCC ekipu

Edited by Bajrax
    1 hour ago, Hajduk^ said:

Na Skill Areninom CSu je igrao moj brat, te sam ja prvi put krajem 2013 zaigrao sam pored legendarne igre PES 13 

Hvala sledecim ljudima koji su me ucili da igram i uzivam u igri na SA: @Dzemaili_Sa, @Grandov 

Hvala momcima iz BDTa za najlepsi period proveden u Organizaciji: @Velja @Quentin_Tarantino(promenio je ime profila) @Elnur @Kallu @Tipser @Toxic @Heineken @Zoro. @Miroslav_Cappone i ostali.

Hvala momcima iz perioda kada smo bili u BULLSu: @Deks @Matix. @Tipser @Vlaqan. @Ramo @Balint @Andrej_Radulovic @Mirda^

Hvala onima koji su me ucili da RPam i onima od kojih sam krao fore tokom ucinja, pa i sada: @Zero @Raoul @Aloysius @Kainnen @Vujić.(zbog kojeg sam zgotivio sam Hispanic RP).

Hvala momcima iz CRIPSa, a i samim statosedeocima iz istog: @Batak @Mima_Boss @Marko_Zuber @Mirda^ @Kainnen @Aloysius @Cvejić @Vasilije Draskov @ostali 

Hvala momcima sa TSa koji mi svakodnevno igru cine lepsom: @Aleksandar_Calzano @Matthew @Metallica( nazalost na BL su sada oboje ) @Quavo @Auslander (nekada) @Replay @Douglas_Vasquez @Pukislav @Dzenan_Mulavdic. @Karlo_Robertson @Paradox_Sa @Snake @Djukanovic_Luka

I najvece hvala mojim ortacima sa kojima sam stalno : @Kojot. @Penezic_Sa @Mirda^ @Dzenan_Mulavdic. @Vela_Sa. @Suvad

Stopostotno ima neko koga sam izostavio, naravno hvala svima ostalima sa kojima sam bio okej/sam okej.

Takodje, veliko hvala sledecim clanovina staff teama koji su mi izasli u susret kada mi je trebalo: @Edin @Prince @Kika @Castello @Ajdin @Sava @Monchy @Aleksandar @Ray @acKo @Nexus @Danijela_Savic(pre).

Najvece hvala @Edin zbog toliko pomoci dok sam bio Gamemaster, toliko odgovora na pitanja i toliko saveta, isto tako @Ray s kojim je uvek bilo ludio i zanimljivo dok on drzi rec u GM RooMu, takodje ogromno hvala @Deity za prelepih 6 odigranih godina na skillareni.

Edit(dodajem one kojih se setim): @Djuka° @Manojlović @Angelica_Massey  @Marko_Zarizecevic @Mahrez @Afrodita

Brat moj, samo gazi i ne odustaj. Bilo sta da zatreba samo cimajte.

• from rajvosa with hate
  • Moja braca ce se pronaci odje!

@DamjanP @Keen @Ivan_Potok @Sava @Okawfor_Gergentya @Slada @Xeon @Amko_Amkic @necko @Malone @Wyatt. @Milan_Popovic @Wright @Peskir @Milos_Kacar @Laki_Gloza^ Nikic Spencer @Sasha Milorad Kostunica

mnogo ih ima ovih sam se sjetio

Edited by idk
  • ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • 7 minutes ago, idk said:

Moja braca ce se pronaci odje!

@DamjanP @Keen @Ivan_Potok @Sava @Okawfor_Gergentya @Slada @Xeon @Amko_Amkic @necko @Malone @Wyatt. @Milan_Popovic @Wright @Peskir @Milos_Kacar @Laki_Gloza^ Nikic Spencer @Sasha Milorad Kostunica

mnogo ih ima ovih sam se sjetio

Ljubi brat :>

• Ne pricaj lazi o meni,nikom necu reci istinu o tebi.
  • @Skill Arena @Deity @Prince @Princess @Nick Vasquez @Nick  @North. @Beg @Faki @Eman_Boss @Xunder @Ajdin @Kovarbasic. @L4zar @Nikola @NikolaHD @Tacchini @T4d!ć™ @Killer @Sava @Sava_Corleone @Miroslav_Cappone @Apis @Mr_Zabo @Kico @Veljko_Dusic @Velja_Vasquez @Hektor_Corleonee @F.Bureau of Investigation @F$de.cs @W@lkerr @Afrodita @Kika @Nexus @Kapic_Dani @Goldfinger @A.Vasiliev @Adnan_Smailhodzic @Mihailo_Sparic  @Profke. @Profke @Andrija_Milutinovic  @Ajdox_Sa @girlpower @Ninna @Monika_Quin @Eli_Santini @Ogisaa @Hadis_Hodzic @Neca @Nemanja @Neco @Kristijan @Jeca @Edin @Antic @Anta03 @Leksa @Crnogorac @Miske_Original @Ludi @Sivido @Celar @Ivan_Renz @Ivan @Omcikus @Aleksandar @Mare @Strumf @Demir @Danc @Nikola_Aleksic @Monchy @Dzejla_Sa @Ledeni @Snezni @TRANSPORTER @Hidic @Hinic @Paradox_Sa @Coa_Cappone @Mica @Mici @Mico @Micko @Miki @Doko @Diego @Said_Corleone @Petar_Simicc @Ajdin_Husic @Steph @Lignjoslav @Ex_Lux @Ex_Max @Executer @Extraction @Stefan_Tubex. @Jovicic @Jovicich @Demon. @Nadir_Nadirovic @Demon @Kerozin @Milenkovic @_$CORPION.exe @_Sarc3v1c @Anunnaki @Huby_Sa @Laki_Boban  @Kimac @Sikanjic @Aca Ciric @ACA VM @Niki_Stevic @Zenta @Pecko @Kiseli @Stefke! @Atomic @David_Escobar @Gargamel. @Nile @Toma @Fudji @Nergal @ilija @Boxer. @Deep. @Jerka @Dario_Batak @Bratislav_Nikolic @HaZaaRD @Aky_Suljovic @Noki @Mire @Makisha_Walker @Jace_Norman @Nikolic  @Volkswagen. @Escalibur @Stefanovic @Zlocko @Bob_Marlley @Vardy @Nikola_Aleksic @Hado @Balkanac. @Zekovic. HVALA SVIMA NA PODRSCI I UKAZANOJ PRILICI VOLIM VAS SVE IMA JOS MNOGO NJIH KOJIH SAM IZOSTAVIO NE MOGU SVE DA POPAMTIM ETO VOLIM VAS OD SRCA !!!! 

POSEBNO: @Kika @Deity @Xunder <33333333 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NnEmGfj.png

IMAM PREVISE OBAVEZA RL I ZAVRSIO SAM SA SAMPOM MOZDA SE VISE NIKAD NECU NI VRACATI ALI NEBITNO JE TO.BITNO JE DA VI UZIVATE U IGRI I GL DALJE U RL I OSTALO ETO TY OD MENE SRECNO SVIMA.......

MOZDA SE VISE NIKAD NECEMO CUTI,VIDETI NAOUSTAM SAMP NAPUSTAM SVE UZIVAJTE U IGRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Atom
    12 hours ago, Liberty said:

Ne bih počeo da nije bilo @Nenad_Bosteriix, zahvalan sam mu za sve do sada. Drugare koje sam stekao u DM, pa u RP organizacijama, uzivo i ovako na serveru ću dugo pamtiti. A to su: @Suvad @Dumbledore @Nemanja_Radic @Goku^ @Gargamel. @Fenix @Vanja_Stetakk @Ralphy_Capone @Mahrez @Antunovic @Deckard_Shawn @Latic @Santic @Lynch @Lazar_Cosic @Utikac @Kozla @Gajovic @George @Mire @Insane_Sa @Uki @Beba 
    Ako sam nekoga izostavio ja se izvinjavam, ali to je moj krug drugara sa ove zajednice. 
    Zahvalan sam i tebi @Deity jer si mi nekoliko puta izašao u susret (u smislu odlaganja za donaciju par dana, nekoliko popusta i par odobrenja i ostalih stvari). Sve u svemu hvala ti. 
    Takođe hvala i tebi @Aven jer si mi i ti izlazio u susret par puta dok sam bio lider organizacija.
    Hvala ti @Skill Arena što postojiš.  <3

<3333

1 hour ago, Nikola_Panteliccc said:

@Gargamel. @Ralphy_Capone @Fenix @Liberty @Sikanjic @Mdma. @Aleksandar_Zeroo @Vanja_Stetakk Uvek i zauvek u srcu :love: Naleti tu i @Fico Dobar lik 

<333

18 hours ago, Gargamel. said:

Zivece Skill Arena jos dugooo !!!

:love:

Zbog njih sam poceo da igram na SA:

@Dumbledore 

@Fenix

Ekipu koju sam vrlo brzo upoznao i doziveo lepe uspomene:

@Goku^

@Vanja_Stetakk

@Ralphy_Capone

@Liberty

@Pejovic_Branislav.

@Diego

Molly_City 

@Sava_Corleone

@Somi

@Ognjen_Stijakovic

@Fuccboi 

@Nikola_Panteliccc

@Nemanjaa_Ciric

Ekipa sa ts3:

@Nile

@Vukasin_Sa

@Nikola

@Frizider

@Bratislav_Nikolic

@Thron

@Fudji

@Toma

@Electro

@Extreme

@Crveni

@Strumf

<33333

1 hour ago, Tipser said:

Poceo sam krajem 2016 sa igrom ovde i dosta se stvari promenilo

Hvala sledecim ljudima!

@Scope jos dok sam igrao na Stefan_Serpent 2017 i 2018 smo dominirali,ako krenes opet javi se!

@Ultimate. hvala ti sto si se setio mene posle toliko dugo ne igranja i svega!

@Hajduk^ takodje jedan od ljudi koji mi je ulepsao igru ovde,svaki komentar za tebe je suvisan!

@Boxer i @Kalibar nemam komentar za ova 2 mentalca <3  <3 

Volim i ja tebe :love:

• 𝖌𝖗𝖆𝖕𝖍𝖎𝖈 𝖉𝖊𝖘𝖎𝖌𝖓𝖊𝖗
  • 10 minutes ago, Atom said:

@Skill Arena @Deity @Prince @Princess @Nick Vasquez @Nick  @North. @Beg @Faki @Eman_Boss @Xunder @Ajdin @Kovarbasic. @L4zar @Nikola @NikolaHD @Tacchini @T4d!ć™ @Killer @Sava @Sava_Corleone @Miroslav_Cappone @Apis @Mr_Zabo @Kico @Veljko_Dusic @Velja_Vasquez @Hektor_Corleonee @F.Bureau of Investigation @F$de.cs @W@lkerr @Afrodita @Kika @Nexus @Kapic_Dani @Goldfinger @A.Vasiliev @Adnan_Smailhodzic @Mihailo_Sparic  @Profke. @Profke @Andrija_Milutinovic  @Ajdox_Sa @girlpower @Ninna @Monika_Quin @Eli_Santini @Ogisaa @Hadis_Hodzic @Neca @Nemanja @Neco @Kristijan @Jeca @Edin @Antic @Anta03 @Leksa @Crnogorac @Miske_Original @Ludi @Sivido @Celar @Ivan_Renz @Ivan @Omcikus @Aleksandar @Mare @Strumf @Demir @Danc @Nikola_Aleksic @Monchy @Dzejla_Sa @Ledeni @Snezni @TRANSPORTER @Hidic @Hinic @Paradox_Sa @Coa_Cappone @Mica @Mici @Mico @Micko @Miki @Doko @Diego @Said_Corleone @Petar_Simicc @Ajdin_Husic @Steph @Lignjoslav @Ex_Lux @Ex_Max @Executer @Extraction @Stefan_Tubex. @Jovicic @Jovicich @Demon. @Nadir_Nadirovic @Demon @Kerozin @Milenkovic @_$CORPION.exe @_Sarc3v1c @Anunnaki @Huby_Sa @Laki_Boban  @Kimac @Sikanjic @Aca Ciric @ACA VM @Niki_Stevic @Zenta @Pecko @Kiseli @Stefke! @Atomic @David_Escobar @Gargamel. @Nile @Toma @Fudji @Nergal @ilija @Boxer. @Deep. @Jerka @Dario_Batak @Bratislav_Nikolic @HaZaaRD @Aky_Suljovic @Noki @Mire @Makisha_Walker @Jace_Norman @Nikolic  @Volkswagen. @Escalibur @Stefanovic @Zlocko @Bob_Marlley @Vardy @Nikola_Aleksic @Hado @Balkanac. @Zekovic. HVALA SVIMA NA PODRSCI I UKAZANOJ PRILICI VOLIM VAS SVE IMA JOS MNOGO NJIH KOJIH SAM IZOSTAVIO NE MOGU SVE DA POPAMTIM ETO VOLIM VAS OD SRCA !!!! 

POSEBNO: @Kika @Deity @Xunder <33333333 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NnEmGfj.png

IMAM PREVISE OBAVEZA RL I ZAVRSIO SAM SA SAMPOM MOZDA SE VISE NIKAD NECU NI VRACATI ALI NEBITNO JE TO.BITNO JE DA VI UZIVATE U IGRI I GL DALJE U RL I OSTALO ETO TY OD MENE SRECNO SVIMA.......

MOZDA SE VISE NIKAD NECEMO CUTI,VIDETI NAOUSTAM SAMP NAPUSTAM SVE UZIVAJTE U IGRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srecno rode, volimo tee <3

1 hour ago, Tipser said:

Poceo sam krajem 2016 sa igrom ovde i dosta se stvari promenilo

Hvala sledecim ljudima!

@Scope jos dok sam igrao na Stefan_Serpent 2017 i 2018 smo dominirali,ako krenes opet javi se!

@Ultimate. hvala ti sto si se setio mene posle toliko dugo ne igranja i svega!

@Hajduk^ takodje jedan od ljudi koji mi je ulepsao igru ovde,svaki komentar za tebe je suvisan!

@Boxer i @Kalibar nemam komentar za ova 2 mentalca <3  <3 

:kiss:

• "Nothing is achieved without effort."
  • 14 hours ago, Nerko said:

Da spomenem i ja svoje bracale koji mi moje smor dane ucine jos gore al et <3 :D

@Semso-najjaki lider i velika budala

@Mozarti jedan od jacih glava zajednice sigurno

@Fizz Teska napacena kidara al brat moj

@Garcii-za tebe neam komentara

@Mare-Neki nebitan lik al eto stavio sam ga volim ga zezat po TS

@Fuze isto jean od jakih lidera

@Stranger- bio dobar valjda ce obrisat aim

@Anel_Muminovic brat mojjj alo 

@Assassin.-isto fin decko

@Juzna Tribina u inat svima isto jak 

@Terror fin covjek

@Rocketman Isto jako kulturan i pobozan decko

@Hausic.nedavno upoznat fin tip.

@Protonix_Dzo moze u bdt ?.<3

Ima vas sad jos al trenutno mi je mozak blokiran 

:swagdab::uwu:

<3

• "Nothing is achieved without effort."
  • Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...