BO$$ Anunnaki. Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 <33333. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3717959 Share on other sites More sharing options...
Tomas Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 @Gusak @Jopa.@Ćamil @Nemacc @Škrbavi @Milos_Millic @Milutin_Djurovic @Deity @Steph @Anastasija_Anci Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3717967 Share on other sites More sharing options...
Aj sase pomerite Radojcin Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 29 minutes ago, Zota. said: @Deity@Dimitrije_Saa @Nikola_Jocicc @Cyrex @Marek @Cekerevac @Trbo @Keyz @Sporet @Rockstar @Mladen_Bajevic @Jovan_Pantovic @MiKe^ @Alfa @Lazar_Cirkovic @Radojcin @Blayze_Dviar @Hamza_Cakic @cruz @Stefan_Casteelo @Stefan_Deep @Kosta @Scott Mitchel @Gorila @Profez @Gabrijel @Escobar @Slatkar @Zabuza @Micko @Enemy @Kozla @Domy @Sija_Dacic @Mahrez @Air @Komandir @Domba @Auslander nmg vise da se setim 7 minutes ago, Kiklop said: Care, de je Mudja ovde? kupuje staro gvozdje Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3717971 Share on other sites More sharing options...
Old School Matey_Smith Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 @Michael_Houston @Berkez_Hrondz @Jovan_Torquez @Blayze_Dviar @Dario_Batak Dimitrije Djordjevic, @Joca_Trtaaa @Kosta @Nikola_Slavkovic @Keyz @Selvir_Elcappone @Laki_Milovanovic @Ismet Babuka2 @Danilo_Katancic @cruz i puno njihh.... Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3717986 Share on other sites More sharing options...
elita Zvrk Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 5 minutes ago, Matey_Smith said: @Michael_Houston @Berkez_Hrondz @Jovan_Torquez @Blayze_Dviar @Dario_Batak Dimitrije Djordjevic, @Joca_Trtaaa @Kosta @Nikola_Slavkovic @Keyz @Selvir_Elcappone @Laki_Milovanovic @Ismet Babuka2 @Danilo_Katancic @cruz i puno njihh.... Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718010 Share on other sites More sharing options...
Vodja Alkosa ! Cele Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 On 7/28/2020 at 9:06 PM, Gorila said: Od kako igram, upozno dosta ljudi s kojima sam u vrh odnosima.@saijan. Brat moj, prvi lik s kojim sam se upozno, uvek bio uz mene, od Liderstva, preko Staffa, do RL-a. @Kosta Veoma gotivan momak, pre svega covek, brat, pa ostalo. @Nikola_Slavkovic Ovog momka reci ne mogu opisati, jedan od najpostenijih, najboljih likova sa cele zajednice. @Xenon Dao mi jednom da vodim Walk u GSFu, tad sam pao u nesvest od srece. <3 Brat moj, kraljina. @Kasapović Promenila ga pozicija, ne prica samnom kad mu trazim potpis na /F. Brat moj, uvjek bio tu <3@Ajdin_Babic Sta reci, od svadje do najboljih ortaka na SA. Nas 2 brata samo nemamo papiri @Marko_Orsolic Brat moj,kupio sam mu bukvar i plakao od srece. Bratina, uvek bio kao podrska i da se sprda. @Vujić. Momak bez greske, jedino mi je zao sto sam se svadjao sa njim zbog Stefana. Odlican lik,za zajebanciju, pricu, vrhunski.@Milos_Ilkee Doktor, bio samnom u Vagosu, od tad se zgotivili. #Farmeri @Basivity Smarao me po FB da skupljam aktivnost ko admin, braturda najveca. @Dzenan_Morelli Vratio mi nostalgiju za Vagosom, posten momak, sve reci hvale. @Axetra Reindeer, odvela me na cevape. Jedna od pristojnijih devojaka sa zajednice. @Thomas_Vendetta Iako smo nedavno poceli da se druzimo, vrlo si gotivan decko, braturda. @Replay Nije mi dao El Bibera u Vagosu, pa je morao Brat, kralj,doktor. @Gagi_Stalone Sila nebeska, ne zna da igra derby, onda udje na SA i pukne mi 100mil.@Marshall Terao me da trcim oko mape za Panel u VLA. Odlican momak, posten prije svega.@Domy Nema dovoljno reci da se momak opise, nikad ga pozicija nije menjala.@Arkan_Vukovic Druzimo se od nedavno,zgotivio sam te na prvu, odlican lik. @_k1ng_ Kralj, pored toga sto mi je omogucio Remington, VIP6, odlicnu zabavu u Vagosima, uvek tu za zezanciju. Iduce godine krug u golfu dvojci po Hrvatskoj @Svetislav_Kojic Decko bolji,posteniji od pola skill arene. Znam ga od mog prvog Liderstva, bez greske na sebi. @Marko_Rasinac Dao mi Rank 2 u GSF, i reko mi da neZnam da pisem. Brat najveci. @Vaki Malo je ljudi poput njega, zajebancija, sprdnja, sve vrh. @Smokisha "Kod njega nekad rpamo setnju a nekad Walk. Dosta kvalitetan RP, svi koriste /walk 1 i gledaju film na Televizij." Braturda prije svega, pa onda ostalo <3 @Makisha Preko Saiyana sam te upoznao, a da te nisam upoznao bilo bi mi zao. Covek prvo, pa brat. @Douglas_Vasquez Goveđi brat moj, od VLA 2018, do sad. Kraljina pre svega. @Dusan_Djolic Dao mi rank 5 da CKam lika pa mi skinuo nazad na 2. Brat najveci.@Kimo_Kudryavtsev Prezime ti ne znam procitat, fala bogu jer bi ga sanjao. Da te nisam upoznao, zalio bi za cjeli zivot. Braturda najveca.@Steph Maltretirao me kao GMa, a sad ja njega smaram na FB. Doktor, jedan od retkih koje pozicija ne menja.@Bajrax Pricali 5 minuta, zgotivili se na 3+ mjeseca. Kraljina.@Quattro Od kupovine SC, do dugog prijateljstva. Hvala na svemu <3.Amir_Fajic (obrisan forum) doktor prije svega, uvjek bio kod mene, u svakoj org, gde god ja tu moj brat. Lik za pozeleti.@Lemmy_Escobar upoznali se u Spec Teamu, dan danas se cujemo,doktor najveci. Uvek me nasmeje, nije ga moguce opisati.@Trayvon_Salvatore kralj, doktor, covek, jedan od boljih i postenijih ljudi na celoj zajednici.@Draca Momak u kojeg sam se zabio i prevrnuo mu vatrogasna kola, pa se i dan danas znamo. Uveo me prvi put u Vagos,VLA, uvek bio tu za mene. Kralj,Doktor, prijatelj.@Kabir_Corleone Decko koji je mene zgotivio prvi, pa se idalje znamo. Od staffa do obicnog igraca Deni_Squad (nzm mu tag foruma) nismo se dugo culi,ali brat moj, svugde me je pratio,u svaku org.@Mateja_Miljkoviccc kralj, doktor, bio kod mene u VLA, i drago mi je da sam ga upoznao.@Quenzy brat, upoznao sam ga preko skroz druge price, i slobodno mogu reci da je jedan od gotivnijih likova.Jack_Johnson (nzm tag) Kralj,momak kojeg sam upoznao skroz slucajno,iako ga nema vise na sampu,idalje ga gotivim.@Medin_Vejo nasa pjevacica na ts, doktor, uvjek za zajebanciju i smjeh tu. @Bratislav_Smith nema puno da se prica, momak medju gotivnijima na SA. Uvek smo RPali do 2 ujutro.@Cele^ braturda najveca, pre vodje Gma ga znam, da ga nema,trebalo bi ga izmisliti.@Mickey iako si napustio SAMP, znaj da te brat voli, od Staffa do sad <3.@Odysseus doktor, zgotivili se veoma brzo u staffu, i dan danas se znamo.@Duric nema sta, brat najveci, doktor, kralj, sve. Zgotivili se iz prve, pa evo do sad.@Komandir. brat, dosao da mi pomogne dok je bio Test Admin, slozio se i podrzao me da doniram i ja za T.A, od tad se znamo. Kralj,kralj,kralj, i tako u nedogled.@Murphy upoznali smo se skroz slucajno, dosla je cela ekipa u Cripse, i evo do sad se gotivimo.@Ivan_Zoricic zbog tebe sam brate zavoleo RP i GSF, pao sam test, nisam nista znao, /attempt preci cestu, do dobitka lidera, sve zahvaljujuci tebi.@Wright Isto kao zoricic, omogucili mi ucenje RPa do dobitka lidera. Pored toga, drugar najveci, uvjek bio da me savjetuje i pomogne.@Uros_Pandurov ne druzimo se dugo,ali si gotivan momak, zeznacija vrh, sve pohvale za tebe burazeru moj.@Balsa ucinio dosta toga za mene, iako se nismo odavno druzili,idalje je on za mene brat, bio,ostao,uvek.@Sava_Stevanovic kralj,doktor, veoma gotivan momak, sve pohvale brate.Stefan_Castellano (nzm tag) momak vrh,pao test za lidera da bi ostao s nama u VLA, doktor.Erik_Wright (doktor zaporavio sifru) iako nismo prijateljstvo nismo poceli kako treba, sada smo zajebancija na max. Momka treba shvatiti i to je to, lik za pohvale. @Agresivni doktor, kralj, brat. Zezancija na max, guraj do a6 da sredis promotera. Ima ih jos dosta, sami ce se pronaci. Moja braca, jednostavno receno. Kad sam krenuo da igram bio sam 4 razred, sad srednja. Odrasto uz Skill Arenu jeb'ga <3 Brate <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718031 Share on other sites More sharing options...
Vodja Alkosa ! Cele Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 22 hours ago, Komla said: @Deity hvala! Bez vas mi ovaj server ne bi bio isti... @Mico @Kasapović @Anastasija_Anci @Bulum @Bajrax @Faster_Sa @Niksy_Sa @Blitz @Steph @Marijan_Corleone @Agresivni @Smicalo @Omcikus @Sale @Degtyarev @Lexa_Zdravkovic @Prince @Tihovic @TRANSPORTER @Mahrez @Nile I sad braća koja su obilježila najljepše vrijeme u BCC ( i još neki ) Ex nick Nikola_Komlenovic ako ne znate ko sam @Dino_Capone @Fico @Semso @Ristov_Adrijan @Athlone @Tonic @Mc_Gregor @Sasic Milan @Mici @Lepi @Tonic @Quattro @Kalamar @Laxon @Macola @Polat. @Rio Gangster @Maserati. @Miroslav_Cappone @Fuze @Keki @Walker^ @Cvejić @Jovanovic_Sa @Damir Habibovic @Jovan_Sasic. @Cele^ @Slade @Pusica @Darkness @Velja @Pavlle @Stojic @Duric @Lale Corleone @Marley. @Lazar_Corleone @Emir @Micro @Alessandro @Jason_Makaveli <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718033 Share on other sites More sharing options...
Very Important Player Speedy. Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Wow,vec 10 god prosloo Po meni najbolje godine 2k14-2k16 <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718044 Share on other sites More sharing options...
Loading... Turbo Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 (edited) Eh, posto prosli reply je bio veoma skracen, sada cu malo opsirnije uz opis, znam da ce faliti dosta ali eto, bice i ovih sto nismo u komunikaciji, ali pomoli ste dosta to je bitno @Ajdin_Husic - Najbolji prijatelj u RL, ujedno i osoba sa kojom sam poceo da igram samp, i sve ostale igrice koje sam ikad igrao @Haris_Ukic - Pored svega prijatelj iz RL, veoma dobar lik USPOMENA @Beatrex ex Cone Suarez - "prvi prijatelj" na skill areni USPOMEN@Radovic - Osoba koja mi je bila Vodja Spec Teama, ujedno i dobar prijatelj svima nama nije nas gledao kao clanove vec kao prijatelje, big respect za ovog momka, i ako odavno nije tu@Cira @Nervozni @Despot Ex Vodje GameMastera, sa kojima sam bio u extra mega ultra giga dobrim odnosima USPOMENA@Sava - Ludak iz Sarajeva, bratina od lika !@Noki - Prije smo stalno rokali zajedno, nema dana da nismo zajedno DMali, ali eto izgleda da je pozicija malo uticala na to da se nema vremena ili neka viša sila, al dobar si ti bio tako da voli brat USPOMENA USPOMENA USPOMENA @Kimi_Raikkonen - Gospodin, Brat prije svega koji je prestao da igra ovo sve ali dobri smo bili i ostali na IG trenutno !@Parker Papak iz Travnika, znas sve da ti nista ne pricam, pamtim onaj respect "ako neces ti necu ni ja" @Grandov @Marko_Radic @Burn @Freestyler @Reaper. @Destroyer @Deny_Capone @Cortez @Edward @Ciki @Sirena Braca sa Plaze heheh, ima vas jos ali neki su odavno otpisani sa foruma, ali eto USPOMENA USPOMENA USPOMENA@Edin Cak i ako smo u trenutnom ''konfliktu'' i svemu tome, sjecam se kada sam bio admin 2018, dosta si mi toga pomogo, dao, to pamtim i cjenim izmedju svega.@Mire Mali vodja Admina !@Lazar_Tatomir Brat iz FBI, bili smo vrlo vrlo vrlo vrlo dobri USPOMENA@Celar isto kao za Tatomira, samo sto smo mi ostali i poslije toga svega hehe @Zion @Shorty @Sodi iskreno se nadam da je ovo onaj stari zion kojeg sam tag, toliko ok momci da to nije humano, trenutno sam u kontaktu sa Melekom USPOMENA@Patrik @Haze @Lisicar_Sa @Elnur @Policeman Braća po Minecraft liniji @Smith Mato jadnik, lidercina mi biJo 2kšesnes, sjecam se kad si mi skino onaj R4 kad sebi vene nisam presjeko @Cobra. ex Seval Basic veoma dobar lik ali eto banned je pa zao mi je Ima vas jos pre pre pre vise ali ne mogu da se sjetim toliko. To bi bilo sve do 2019. Sada 2020 Ekipa, i ekipa sa kojima se trenutno druzim, i nadam se da ce ostati tako.@Agresivni Mali Brat@Alen Onaj kad bleimo na TS brt, a da.@El_Bugi Voli te brat sve u fullu @Bulum VolimTe kaoTi mojuSestru, lose ti drustvo pogotovu onaj sa tenkom@Diego Burazengija, driftas li mi jos uvjek ?@Jovicic Vrati se vrati srce mi patii@Kico KID MALII@Mare Loše društvo imaš !@Mihailo_Sparic Tuzlanski Pilsner4Win@Nevena "Oprastam ti zlatiborske zore mjesecinu iznad mora CRNE GORE"@Shaw. SHAW ZVANI GEDORA@Canja Dirty samperka @Bajrax tebi cu da izlomim noge dizalicom@Velja_Vasquez TOKSICNA KIDARA @tarik Znam da me nikad nisi mogo kaznit na forumu jer sam jaci od tebe i znas da bi za mene moro da prodajes cigle da prezivis ! Ima vas jos mnogo, ali eto ne mogu da se sjetim svih!!!!!!!!!! Edit: @Steph - Poznajemo se od GameMastera, nekad sam ja bio na visoj poziciji ali pretice me, fata bolje krivine !!!< @#EMOKHALIFA On nema veze sa ovim al je bratina !@Nodyx Elektricar moj spoji ti plus i minus izgoris ko maturska sveska Edited July 30, 2020 by Turbo Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718051 Share on other sites More sharing options...
Alen Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 3 minutes ago, Turbo said: @Alen Onaj kad bleimo na TS brt, a da. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718073 Share on other sites More sharing options...
Bog da me ter'o da pijem ne bih toliko, ne bih toliko .$_S33N_BRK@_$. Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 (edited) Da i ja tagam @Walker^ @Andrej_Maestro @Triplex_Saa1 @Kozla @Miki @Sonic @Skuby @Latic @Lovokradica @Zekovic. @Manojlović @Hugo. @Menace @Ivan @Martin_White @Stevanovic_Nenad @Ensar_Alvarez @Ana Savic itd.. blokiran mi mozak ne mogu mislit E sad najjaci staff @Celar @Agresivni @Castello@Hado @Edin @Jeca Sry one što sam zaboravio Edited July 30, 2020 by Kubura Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718116 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Pozz za brata @Fejsan. Naravno poz za bracu iz starog BDT-a i trenutnog BL-a, voli vas brate sve u fullu. i pozdrav jos za bleklistovanu bracu xd. kuca casti. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718151 Share on other sites More sharing options...
日本 Latic Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 @Lynch @Foxy @Lovokradica @Kahriman @Lazar_Cosic @Eda @Cekerevac @Liberty @Kubura @Vardy @Demon @Hausic. @Snix Ima jos njih ali oni su posebni Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718175 Share on other sites More sharing options...
Kico reko ne moze. Kico Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 38 minutes ago, Turbo said: Eh, posto prosli reply je bio veoma skracen, sada cu malo opsirnije uz opis, znam da ce faliti dosta ali eto, bice i ovih sto nismo u komunikaciji, ali pomoli ste dosta to je bitno @Ajdin_Husic - Najbolji prijatelj u RL, ujedno i osoba sa kojom sam poceo da igram samp, i sve ostale igrice koje sam ikad igrao @Haris_Ukic - Pored svega prijatelj iz RL, veoma dobar lik USPOMENA @Beatrex ex Cone Suarez - "prvi prijatelj" na skill areni USPOMEN@Radovic - Osoba koja mi je bila Vodja Spec Teama, ujedno i dobar prijatelj svima nama nije nas gledao kao clanove vec kao prijatelje, big respect za ovog momka, i ako odavno nije tu@Cira @Nervozni @Despot Ex Vodje GameMastera, sa kojima sam bio u extra mega ultra giga dobrim odnosima USPOMENA@Sava - Ludak iz Sarajeva, bratina od lika !@Noki - Prije smo stalno rokali zajedno, nema dana da nismo zajedno DMali, ali eto izgleda da je pozicija malo uticala na to da se nema vremena ili neka viša sila, al dobar si ti bio tako da voli brat USPOMENA USPOMENA USPOMENA @Kimi_Raikkonen - Gospodin, Brat prije svega koji je prestao da igra ovo sve ali dobri smo bili i ostali na IG trenutno !@Parker Papak iz Travnika, znas sve da ti nista ne pricam, pamtim onaj respect "ako neces ti necu ni ja" @Grandov @Marko_Radic @Burn @Freestyler @Reaper. @Destroyer @Deny_Capone @Cortez @Edward @Ciki @Sirena Braca sa Plaze heheh, ima vas jos ali neki su odavno otpisani sa foruma, ali eto USPOMENA USPOMENA USPOMENA@Edin Cak i ako smo u trenutnom ''konfliktu'' i svemu tome, sjecam se kada sam bio admin 2018, dosta si mi toga pomogo, dao, to pamtim i cjenim izmedju svega.@Mire Mali vodja Admina !@Lazar_Tatomir Brat iz FBI, bili smo vrlo vrlo vrlo vrlo dobri USPOMENA@Celar isto kao za Tatomira, samo sto smo mi ostali i poslije toga svega hehe @Zion @Shorty @Sodi iskreno se nadam da je ovo onaj stari zion kojeg sam tag, toliko ok momci da to nije humano, trenutno sam u kontaktu sa Melekom USPOMENA@Patrik @Haze @Lisicar_Sa @Elnur @Policeman Braća po Minecraft liniji @Smith Mato jadnik, lidercina mi biJo 2kšesnes, sjecam se kad si mi skino onaj R4 kad sebi vene nisam presjeko @Cobra. ex Seval Basic veoma dobar lik ali eto banned je pa zao mi je Ima vas jos pre pre pre vise ali ne mogu da se sjetim toliko. To bi bilo sve do 2019. Sada 2020 Ekipa, i ekipa sa kojima se trenutno druzim, i nadam se da ce ostati tako.@Agresivni Mali Brat@Alen Onaj kad bleimo na TS brt, a da.@El_Bugi Voli te brat sve u fullu @Bulum VolimTe kaoTi mojuSestru, lose ti drustvo pogotovu onaj sa tenkom@Diego Burazengija, driftas li mi jos uvjek ?@Jovicic Vrati se vrati srce mi patii@Kico KID MALII@Mare Loše društvo imaš !@Mihailo_Sparic Tuzlanski Pilsner4Win@Nevena "Oprastam ti zlatiborske zore mjesecinu iznad mora CRNE GORE"@Shaw. SHAW ZVANI GEDORA@Canja Dirty samperka @Bajrax tebi cu da izlomim noge dizalicom@Velja_Vasquez TOKSICNA KIDARA @tarik Znam da me nikad nisi mogo kaznit na forumu jer sam jaci od tebe i znas da bi za mene moro da prodajes cigle da prezivis ! Ima vas jos mnogo, ali eto ne mogu da se sjetim svih!!!!!!!!!! Edit: Soon BRAT MOJ TURBINA.❤ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718179 Share on other sites More sharing options...
Coyg Dino_Capone Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 2 hours ago, Anonimus. said: Najbolji trenuci definitivno sa @Pindzi @Hensey@Grandov @Aladin Gottiii @36p@Enzo @Gaiberkov@Savo_Kos @Heineken @Assassin. @Zivkovic @Parker @Rio Gangster @Dino_Capone @Noki @Ahil-Cvetanje♥ @Emilya🦋 @Velja i citava ekipa iz bdta, al bdta od prije dvije godine. Ima ih jos, ne mogu sad sa se setim mozak mi stao vrv <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718180 Share on other sites More sharing options...
Coyg Dino_Capone Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 1 hour ago, Patrik said: Hvala svima na tagovima, vjerovatno cu zaboravit nekoga, bez uvredeee /; @Kasapović @Jokic. @Xeon @Atlas @Balsa @Peskir @Peter_Rogers @Blayze_Dviar @Beha_Torquez @Aven @Sava @Celar @Noki@Ralphy @Neco @Kristijan @Ivan @tarik @Tvrtko_Rimac @Johny Jackson @Zdravko_Koleginic @Sino @Han. @Turbo @Hazze @Elnur @Odysseus @necko @Milica. @cruz @Murphy @Prince @Cigla @Zero @Raul_Duke @Admir_Bojic @Zlicic @Nemanja_Turopoljac @Wright @Dzoni_Ristic @Dzony_Jefferson @Adin_Costello @Rista. @Matija_Savovic @Soprano. @Vladimir Hrushev @Michael_Houston @Nemanja_Radic @Drejka. @Milos_Kacar @Keen @Dawkins @Amko_Amkic @Cvejić @Aloysius @necko @Godfather @Milica. @Rista. @mc² @Jevta @Martin_White @Tarik_Mahmutovic. @Freakz @Blagojevic @Veselinović @Kiklop @Okawfor_Gergentya @Vujić. @Dusan_Djolic @Borna_Savage @Berkez_Hrondz @Misic @Velja @Dino_Capone @Rio Gangster @Sebi_Sa @Milosx_Bartek @Dejan_Cukarski @Kemi @tarik @Richard_Corleone @Milan_Pesut @Moff_Wizz @Marko_Egredzija @Colins_Keno @Collins_Keno @Princess @Dusan_Zaric. @Laki_Gloza^ @Luka_Karanovic @Scout @Zivac_Zivanovic @Ivan_Zoricic @Xandi @girlpower @Mire @Deity @Xunder @Gujdic @Jure_Dalmatinac @Stefan_Casteelo @Nikola_Francuski @Dzenan_Morelli @Baltazar Johnson @Radojcin @Witcher. @Marko_Rasinac @Xentony @Mario @Darko_Stanojevic @Ahil-Cvetanje♥ @Sweet Jeffeerson @Afrodita @Rajovic @Mahrez <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718188 Share on other sites More sharing options...
Guest Rio Gangster Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 Banovali, blovali skoro sve vrijedne pomena Ostali su prestali igrat, jbg Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718225 Share on other sites More sharing options...
Retired Legendary AC-T Bulum Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 55 minutes ago, Turbo said: Eh, posto prosli reply je bio veoma skracen, sada cu malo opsirnije uz opis, znam da ce faliti dosta ali eto, bice i ovih sto nismo u komunikaciji, ali pomoli ste dosta to je bitno @Ajdin_Husic - Najbolji prijatelj u RL, ujedno i osoba sa kojom sam poceo da igram samp, i sve ostale igrice koje sam ikad igrao @Haris_Ukic - Pored svega prijatelj iz RL, veoma dobar lik USPOMENA @Beatrex ex Cone Suarez - "prvi prijatelj" na skill areni USPOMEN@Radovic - Osoba koja mi je bila Vodja Spec Teama, ujedno i dobar prijatelj svima nama nije nas gledao kao clanove vec kao prijatelje, big respect za ovog momka, i ako odavno nije tu@Cira @Nervozni @Despot Ex Vodje GameMastera, sa kojima sam bio u extra mega ultra giga dobrim odnosima USPOMENA@Sava - Ludak iz Sarajeva, bratina od lika !@Noki - Prije smo stalno rokali zajedno, nema dana da nismo zajedno DMali, ali eto izgleda da je pozicija malo uticala na to da se nema vremena ili neka viša sila, al dobar si ti bio tako da voli brat USPOMENA USPOMENA USPOMENA @Kimi_Raikkonen - Gospodin, Brat prije svega koji je prestao da igra ovo sve ali dobri smo bili i ostali na IG trenutno !@Parker Papak iz Travnika, znas sve da ti nista ne pricam, pamtim onaj respect "ako neces ti necu ni ja" @Grandov @Marko_Radic @Burn @Freestyler @Reaper. @Destroyer @Deny_Capone @Cortez @Edward @Ciki @Sirena Braca sa Plaze heheh, ima vas jos ali neki su odavno otpisani sa foruma, ali eto USPOMENA USPOMENA USPOMENA@Edin Cak i ako smo u trenutnom ''konfliktu'' i svemu tome, sjecam se kada sam bio admin 2018, dosta si mi toga pomogo, dao, to pamtim i cjenim izmedju svega.@Mire Mali vodja Admina !@Lazar_Tatomir Brat iz FBI, bili smo vrlo vrlo vrlo vrlo dobri USPOMENA@Celar isto kao za Tatomira, samo sto smo mi ostali i poslije toga svega hehe @Zion @Shorty @Sodi iskreno se nadam da je ovo onaj stari zion kojeg sam tag, toliko ok momci da to nije humano, trenutno sam u kontaktu sa Melekom USPOMENA@Patrik @Haze @Lisicar_Sa @Elnur @Policeman Braća po Minecraft liniji @Smith Mato jadnik, lidercina mi biJo 2kšesnes, sjecam se kad si mi skino onaj R4 kad sebi vene nisam presjeko @Cobra. ex Seval Basic veoma dobar lik ali eto banned je pa zao mi je Ima vas jos pre pre pre vise ali ne mogu da se sjetim toliko. To bi bilo sve do 2019. Sada 2020 Ekipa, i ekipa sa kojima se trenutno druzim, i nadam se da ce ostati tako.@Agresivni Mali Brat@Alen Onaj kad bleimo na TS brt, a da.@El_Bugi Voli te brat sve u fullu @Bulum VolimTe kaoTi mojuSestru, lose ti drustvo pogotovu onaj sa tenkom@Diego Burazengija, driftas li mi jos uvjek ?@Jovicic Vrati se vrati srce mi patii@Kico KID MALII@Mare Loše društvo imaš !@Mihailo_Sparic Tuzlanski Pilsner4Win@Nevena "Oprastam ti zlatiborske zore mjesecinu iznad mora CRNE GORE"@Shaw. SHAW ZVANI GEDORA@Canja Dirty samperka @Bajrax tebi cu da izlomim noge dizalicom@Velja_Vasquez TOKSICNA KIDARA @tarik Znam da me nikad nisi mogo kaznit na forumu jer sam jaci od tebe i znas da bi za mene moro da prodajes cigle da prezivis ! Ima vas jos mnogo, ali eto ne mogu da se sjetim svih!!!!!!!!!! Edit: Soon sad mogu mirno zaspat Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718261 Share on other sites More sharing options...
Some people feel the rain. Others just feel the wet... Villa Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 4 hours ago, Lovac_Sa said: Pozdravko,drago mi je sto sam odredjeno vreme proveo sa dole ljudima koje cete videti,jako mi je bilo lepo pored njih i to su moja braca najveca koja zasluzuju sve najbolje ! Koga sam zab neka mi se javi u pm na frm,izvinjavam se ako ima nekog koga sam zaboravio a da je bratina @Dzoni_Gallardo @Derac @Suvad @Lanna @Sikanjic @Zaki @Fuze @Daka @Zakurai_Utoka @Simple @Kadric @Dejavu @Eskobar @Fizz @Vaki @Angel @Janzyso_Giyovinnco @Markovic_Sa @Mozarti @Voldemort @Pejovic_Branislav. @Blizzard @Faris_Uchiha Gotti @Xunder @Deity @Gladovic @Kaletina Andrija @Goldfinger @Gegara @Aca Ciric @Balint @Petreski_Bozidar @Rockstar Hvala brate moj takodje sve za tebe ! <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718305 Share on other sites More sharing options...
Some people feel the rain. Others just feel the wet... Villa Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 5 hours ago, Alem_Nukic said: Moj brat <3 Tako je braso <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718319 Share on other sites More sharing options...
[SA] Legendary Leader Arkan Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 21 hours ago, Draca said: Da krenemo od najjacih shaka @Dawkins @Keen puder @Pitwylozcnidrca @Kadric @Gallardo @Cvejić @Aleksa_Cortez @Claudie @Scott Mitchel @Stiven_Sa @Slada @Menace @Jovan_Sasic. @Gordaa. @Okawfor_Gergentya @Milos_Kacar djon @Nemanja Lekovik. @Shad_Corleone @Amko_Amkic @Jack_Davies @Doughboy. @Muhamed_Neslanovic @Gorila@Ubbe @Nikola_Slavkovic @Xenon @Arkan. @Trayvon_Salvatore @Pqanskov_Kayberkovin @Zivkovic @Zivkovic_Vasquez @Petar_Maxim@Jalen Washington @Dusan_Markovic @Nikola Radovic. @Muki_Milaimi @Dzony_Jefferson @Deshawn_Hudson @Michael_Schofield @Sino @Vladimir Hrushev @Vujić. @saijan. @Makaweli_Tannenbaumedit cu ako se setim jos koga <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718346 Share on other sites More sharing options...
[SA] Legendary Leader Arkan Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 10 hours ago, Ubbe said: @Makaweli_Tannenbaum @Dzoni_Ristic @Sikanjic @saijan. @Dzenan_Morelli @Kasapović @Frizider @Forever @Madzar. @Rampage @Aco_Vilimonovic @Dule. @Jake. @Stefyx @Luka_Karanovic @Bane_Prokopijevic @Helimen_Djoric @Joseph_Hillson @Menace @Jack_Davies @Draca @Skrillex Sa @Martin_White @Fuze @Mahrez @cruz @Stefan_Deep @Invictus @Aleksandar_Calzano @Eldo @Extreme @Cvejić @Keyz @Kobje @Arkan. @Dame_Zhao @Jurisic @Jerka @Milosx_Bartek @Trojanac @Wylozckef @Darkness @Pirgo @Miroslav_Cappone @Viktor_Nenadovic @Kadric @Voldemort @Tajkun @Hedovina @Radojcin @Radovan. @Nikola_Slavkovic @Toma @Manijak! @Bokser @James_Peric @Dizel_Sa i mnogiiiii ! Voli vas Ubbe sve ljubi blek listovani brat <3 Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718348 Share on other sites More sharing options...
Laki_Boban Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 @Blagojevic @Soprano. @Jokic. @Celar @Neco @Regojevic @Antunovic @Jovan_Torquez @Maid_Halilovic @Djalovic @Milos_Savic @Rey_Kingston @Eso @Ristic. @Pacijent @Bozidar_Knezevic @Peter_Rogers @Murphy @Dusan_Zaric. @Kasapović @Blayze_Dviar @Matey_Smith @Wayne @Witcher. @Raoul @Laki_Milovanovic ima jos dosta samo se ne mogu setim jbg... Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718367 Share on other sites More sharing options...
Kovarbasic Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 (edited) Eto i ja da napisem .. veliko hvala ovoj braci .. @Toma @Stranger @Atom @Zekovic. @Deity @Pepi @Tadicc @Hazze @Ilics @Crveni @Tornjak @Rile tjt u najkracim crtama, hvala svima sa liste,ima ih mnogo al ovi su mi najbitniji .. poz! Edited July 29, 2020 by Kovarbasic. Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718404 Share on other sites More sharing options...
Athlone Posted July 29, 2020 Share Posted July 29, 2020 23 hours ago, Komla said: @Deity hvala! Bez vas mi ovaj server ne bi bio isti... @Mico @Kasapović @Anastasija_Anci @Bulum @Bajrax @Faster_Sa @Niksy_Sa @Blitz @Steph @Marijan_Corleone @Agresivni @Smicalo @Omcikus @Sale @Degtyarev @Lexa_Zdravkovic @Prince @Tihovic @TRANSPORTER @Mahrez @Nile I sad braća koja su obilježila najljepše vrijeme u BCC ( i još neki ) Ex nick Nikola_Komlenovic ako ne znate ko sam @Dino_Capone @Fico @Semso @Ristov_Adrijan @Athlone @Tonic @Mc_Gregor @Sasic Milan @Mici @Lepi @Tonic @Quattro @Kalamar @Laxon @Macola @Polat. @Rio Gangster @Maserati. @Miroslav_Cappone @Fuze @Keki @Walker^ @Cvejić @Jovanovic_Sa @Damir Habibovic @Jovan_Sasic. @Cele^ @Slade @Pusica @Darkness @Velja @Pavlle @Stojic @Duric @Lale Corleone @Marley. @Lazar_Corleone @Emir @Micro @Alessandro @Jason_Makaveli 💪💪❤ Link to comment https://www.sarp.gg/forum/topic/682188-decenija-imena-i-brenda-skill-arena/page/27/#findComment-3718447 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts