Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

Guest Lucijus

@Deity @Blitz @Lovokradica @Sivido @Stolar @Haris Brkić @Miske_Original. @Milos_Novak @Crnogorac  @Petar_Lashley @Bad_Angel @Pecko @Emil_Arifi @Zile_Boss @Dalibor_Floric @Raka_Boss@Anja Popovic @Lucas_Hernandez @VaskoDegama @Veseli Scott i mnogi drugi, koje ne mogu tagovati jer nemaju forum acc, koji su napustili serwer ili koji su na BL srw.

Pozz za sve clanove staffa i ostale igrace❤️

• [SA] Honorary GFX
  • "Nothing is achieved without effort."
  • 7 hours ago, Ramiz_Bandera said:

Sve je pocelo preko igrice Clash of Clan gdje sam upoznao jednu raju koji su me i doveli ovde, a to su : @John_Vercetti @Jack_Vercetti @Akumulator @Abaz_King @Sakee @Unexcepted @Nightbringer @Exotic kada sam tek poceo igrati nisam imao pojma,oni su mi pomogli pogurali s parama i uputili u igricu i za to imaju jedno veliko HVALA i RESPEKT od mene.Igrajuci sam upoznao jos raje : @Replay @Hadzi  @Sajo. @Exzc_Czxe‚ @Bombass @Juba @Diego @Layz. @Kristijan_Sa @Nexen @Terror @Keyz @Anakonda @Reper @Nighter @Neca @Swaž @Englez. @Rile @Zabuza @Polat. @Yasuo @Goldman @Gladovic @Snezni @Jovicich @Kico @Doko @Bmw @Ljašim_Sa @Ubbe @Rizzla @Sava @El_Bugi @Steph @Kosta @Pajser @Nemanja_Stanojevicc

Ima vas jos puno nemojte zamjeriti koga nisam tag mozak je zablokirao klk vas ima valja sve tagovat :D ,da se  ne uvrijedite znate da vas necu zaboravit hvala vam na svemu ❤ STAFF TIMU hvala na svemu ❤ Jednog dana vas napustam a kad je taj dan jos se ne zna :D ❤ Uglavnom cu vas obavjestiti i pozdraviti se ❤

<3

za svu bracu veliko srce, @Armada @Gaiberkov @becko @Faris_Uchiha @Aladin Gottiii @Losmi_Somi @Hasanagic @Carnage @Dome_Utoka @Protonix_Dzo @Wolf @Somi_Galaxy @36p @Mihailo_Castello @Velja @Markan. @Mire @Anonimus. Enzo, Pavle_Eskobar, Black_Cody, Salvatore_Reina, @Zyprex, @Don_Alert, Dime_Klisa, @Isipho, @Kiks, @Insayder, @Coomewescomme, i jos mnogo brace ne mogu sad da se setim ❤️

bgang!

• Life is not a matter of milestones.
  • Prvo da navedemo moju ekipu iz Sheriffa koja ce mi ostati zauvek u srcu. @Djalovic @Laki_Milovanovic @Rista. @Jokic. @Englez. @Shinigami @Mrca_Peric @James_Peric @Biznismen  @Jake. @Wayne @Dzoni_Castello @Matke_Corleone @Harvey_Murray  i mnogi drugi.

Drugo bih hteo da navedem Lidere LAW fakcija koji su me naucili prvenstveno o RolePlayanju a posle o LAW RP-u.

@Jokic. @Rista. @Vladimir Hrushev @Pacijent @Jefta_Salvatore @Matija_Savovic i drugi.

Trece bih hteo navesti moje kolege Helpere sa kojima dobro saradjujem.

Pre svega hteo bih da se zahvalim @TRANSPORTER  coveku koji mi je pruzio priliku da postanem Helper, dosta Helpera koji su me naucili kako treba raditi @ACA VM @Bailoo @Auslander @Soprano. @.Queen. @Afrodita @Mitevski @Kasapović @Nikola_Aleksic @Hidic @Pucke @Arnel_Joldic @Goldman @Shoone @Nikola_Slavkovic @Pop Korleone ima ih jos.

Momci iz Staffa: @Prince @Castello @Hado @Rile @Likvidator @Celar @Noki @Ralphy @Kristijan  i dosta njih.

• Cijeni moju pažnju ne dajem ja to svakome.
  • 1 hour ago, Lucijus said:

@Deity @Blitz @Lovokradica @Sivido @Stolar @Haris Brkić @Miske_Original. @Milos_Novak @Crnogorac  @Petar_Lashley @Bad_Angel @Pecko @Emil_Arifi @Zile_Boss @Dalibor_Floric @Raka_Boss@Anja Popovic @Lucas_Hernandez @VaskoDegama @Veseli Scott i mnogi drugi, koje ne mogu tagovati jer nemaju forum acc, koji su napustili serwer ili koji su na BL srw.

:love:

• Cijeni moju pažnju ne dajem ja to svakome.
  • 3 hours ago, Kahriman said:

NAJJACA EKIPA TEC-A I UJEDNO SA..

@Latic  Definitivno najjači čovjek sto sam upozno na SA <333

@Lovokradica  Ma dobar je i on....

@Mahir_Bro Brat navuko me na samp 

@Foxy  Ma dobar je foxara

@Wylozckef  Propali dm-er svaki put 5 od 5

@Lynch Najjaci lider skill arene

@Santic  Dobar momak aka krimi rad #nohate

@Erko  Propala r5 a sad gm

@Eldo pi*ka al et da i njeg stavim mozda se promijeni 

Ima tu jos ljudi....

@Gehen @Balint @Robert_Stanic

Ako sam nekog zaboravio jbg.....

Staff:

@Eldo_Fazlinovic najjaci admin skill arene

@Prince 

@Hado @Rile @Ajdin 

POZDRAV ZA NAJJACU EKIPU SKILL ARENE ... mozda nekad mi se vrati volja za samp .. srce,srce za sve <3333

:love:

• pevaj mi o njoj, prijatelju stari
  • Da pocnem prvo od @Deity koji ovu zajednicu drzi, i pored svih DDOS napada, i pored svog tog vredjanja i ostalih gluposti.

@Zivac_Zivanovic @Wright @Ivan_Zoricic - Prvi put sam tada bio u GSFu R2, i ako nisam imao neko opsirno znanje o rpu <3

@Stefan_Casteelo - Covek koji mi je ostavio najbolje utiske tokom svog liderstva, uvek je bio pozitivan i za salu

@Jake. - Lik je naaci nema sta da se prica

@Sino - Jedan od najboljih ljudi kojeg sam ikada upoznao na ovoj zajednici, i jedan od najjacih ljudi koji mi je 3 puta odbio konkurs za TS3 Helpera na fiveu <3

Mateja Ivic - Nema forum acc, ali definitivno covek koji je uvek za sprdnju i zezanje, i uvek je bio tu

@Bojan_Suarezz - Moj brat iz RS <3 

@SrdjanTomic - Idalje mu dugujem 10m ali svakako je lik uvek za salu i zabavu i nema nikakvih mana ; )

@Wayne - Sta da se prica o ovom coveku, uvek je i da pomogne uvek je i za salu, pozitivan <3

@Englez. - On je najjaci Englez ali kida i Makedonski, upoznao sam ga u Sheriffu ;D

@Laki_Milovanovic - Bio sa mnom jos davnih davnina u PDu, uvek  za sprdnju i salu.

@Biznismen  - Pajsercina najveca, ali je i dalje najjaci lik

@Aleksa_Cortez - Ako je pravi forum acc, lik koji je bio Busta sa mnom jos 2k18, bio mi je lik najjaci lik od svih Busti

@Sanin_Softic - Ovaj covek ne znam gde je nestao, ali sam isto bio sa njim u Marshallima, kao i sa Cortezom, i uvek je bila sprdnja.

@Delorean - Pre svega jedan veliki gospodin

@Michael_Houston - Bio Captain u PDu kada smo se upoznali, ostavio mi je najbolje utiske u PDu i ako me lik ignorise ;( 

Izvinite ako sam nekog zaostavio, ostali nemaju forum acc ili im nisam mogao naci forum

Veliki pozdrav od Igora Aleksica 

24 minutes ago, Shinigami said:

Da pocnem prvo od @Deity koji ovu zajednicu drzi, i pored svih DDOS napada, i pored svog tog vredjanja i ostalih gluposti.

@Zivac_Zivanovic @Wright @Ivan_Zoricic - Prvi put sam tada bio u GSFu R2, i ako nisam imao neko opsirno znanje o rpu <3

@Stefan_Casteelo - Covek koji mi je ostavio najbolje utiske tokom svog liderstva, uvek je bio pozitivan i za salu

@Jake. - Lik je naaci nema sta da se prica

@Sino - Jedan od najboljih ljudi kojeg sam ikada upoznao na ovoj zajednici, i jedan od najjacih ljudi koji mi je 3 puta odbio konkurs za TS3 Helpera na fiveu <3

Mateja Ivic - Nema forum acc, ali definitivno covek koji je uvek za sprdnju i zezanje, i uvek je bio tu

@Bojan_Suarezz - Moj brat iz RS <3 

@SrdjanTomic - Idalje mu dugujem 10m ali svakako je lik uvek za salu i zabavu i nema nikakvih mana ; )

@Wayne - Sta da se prica o ovom coveku, uvek je i da pomogne uvek je i za salu, pozitivan <3

@Englez. - On je najjaci Englez ali kida i Makedonski, upoznao sam ga u Sheriffu ;D

@Laki_Milovanovic - Bio sa mnom jos davnih davnina u PDu, uvek  za sprdnju i salu.

@Biznismen  - Pajsercina najveca, ali je i dalje najjaci lik

@Aleksa_Cortez - Ako je pravi forum acc, lik koji je bio Busta sa mnom jos 2k18, bio mi je lik najjaci lik od svih Busti

@Sanin_Softic - Ovaj covek ne znam gde je nestao, ali sam isto bio sa njim u Marshallima, kao i sa Cortezom, i uvek je bila sprdnja.

@Delorean - Pre svega jedan veliki gospodin

@Michael_Houston - Bio Captain u PDu kada smo se upoznali, ostavio mi je najbolje utiske u PDu i ako me lik ignorise ;( 

Izvinite ako sam nekog zaostavio, ostali nemaju forum acc ili im nisam mogao naci forum

Veliki pozdrav od Igora Aleksica 

gospodin covek cetnik

Guest Ramiz_Bandera
    4 hours ago, Englez. said:

Ajde i ja da oznacim moju ekipu.. @Swaž - Sa njim sam se upoznao na ovu zajednicu i napravio mi je igru zabavniju.

@Dzoni_Castello, @Laki_Milovanovic, @Wayne, @Mrca_Peric, @Inspektor, @Rista., @Jokic., @Jake.s, @Matke_Corleone, @Biznismen  i jos dosta njih - Braca iz Sheriffa.

@Pajser, @Ramiz_Bandera, @Neca(ako je taj Neca), @Steph, @Kosta - Padaju price na TS svaki dan.

I jos mnogo njih sa kojima sam proveo vreme na SA.. 

(Izvinite ako vas nisam tag pisem u 8h, tek ustao.)

• "Just have a little faith."
  • 2 hours ago, Lucijus said:

:>

Da tagujem najbolje osobe koje sam ikada upoznao ovde i sa kojima sam proveo najljepse trenutke na ovoj zajednici. Hvala vam puno sve vas volim ❤❤❤

@Gajovic @Gajo^ @Rašo@Sava_Corleone @Winston @Lepi @Apis @Beljo^ @Extreme @Sikanjic @Alharone Corleone @Ramiz_Bandera @Sexon @Fuze @Neconji @necko @Masimo_Sa @Ice_King @Izy Montanaaa @Duric @Pirgo @Kadric @KendrickLammar @Semso @Dmer ima vas jos puno punooo sry koga sam zaboravio jos 😀

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...