Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

@Ilics @Wylozckef @Zarrix @Mottey @Carli @Ramiz_Bandera @Sexon @Shay @Doko @Rajovic @acKo @Aco^

@Princess @Deity @Nodyx @Talic @Tadic  @Zenky_Bellomo, ima još dosta ljudi , al jednostavno mozak u blokadi , ljubi vas brat ❤️

Edited by Khali
On 7/30/2020 at 12:27 PM, Shinigami said:

Da pocnem prvo od @Deity koji ovu zajednicu drzi, i pored svih DDOS napada, i pored svog tog vredjanja i ostalih gluposti.

@Zivac_Zivanovic @Wright @Ivan_Zoricic - Prvi put sam tada bio u GSFu R2, i ako nisam imao neko opsirno znanje o rpu <3

@Stefan_Casteelo - Covek koji mi je ostavio najbolje utiske tokom svog liderstva, uvek je bio pozitivan i za salu

@Jake. - Lik je naaci nema sta da se prica

@Sino - Jedan od najboljih ljudi kojeg sam ikada upoznao na ovoj zajednici, i jedan od najjacih ljudi koji mi je 3 puta odbio konkurs za TS3 Helpera na fiveu <3

Mateja Ivic - Nema forum acc, ali definitivno covek koji je uvek za sprdnju i zezanje, i uvek je bio tu

@Bojan_Suarezz - Moj brat iz RS <3 

@SrdjanTomic - Idalje mu dugujem 10m ali svakako je lik uvek za salu i zabavu i nema nikakvih mana ; )

@Wayne - Sta da se prica o ovom coveku, uvek je i da pomogne uvek je i za salu, pozitivan <3

@Englez. - On je najjaci Englez ali kida i Makedonski, upoznao sam ga u Sheriffu ;D

@Laki_Milovanovic - Bio sa mnom jos davnih davnina u PDu, uvek  za sprdnju i salu.

@Biznismen  - Pajsercina najveca, ali je i dalje najjaci lik

@Aleksa_Cortez - Ako je pravi forum acc, lik koji je bio Busta sa mnom jos 2k18, bio mi je lik najjaci lik od svih Busti

@Sanin_Softic - Ovaj covek ne znam gde je nestao, ali sam isto bio sa njim u Marshallima, kao i sa Cortezom, i uvek je bila sprdnja.

@Delorean - Pre svega jedan veliki gospodin

@Michael_Houston - Bio Captain u PDu kada smo se upoznali, ostavio mi je najbolje utiske u PDu i ako me lik ignorise ;( 

Izvinite ako sam nekog zaostavio, ostali nemaju forum acc ili im nisam mogao naci forum

Veliki pozdrav od Igora Aleksica 

Hvala Zastavniče :soldier:

• Random Access Memories
  • On 7/28/2020 at 9:13 PM, Batak said:

Batak prvi, klasika :P 

pogledaj opet ko je prvi

On 7/30/2020 at 1:16 PM, Nexen said:

Da tagujem najbolje osobe koje sam ikada upoznao ovde i sa kojima sam proveo najljepse trenutke na ovoj zajednici. Hvala vam puno sve vas volim ❤❤❤

@Gajovic @Gajo^ @Rašo@Sava_Corleone @Winston @Lepi @Apis @Beljo^ @Extreme @Sikanjic @Alharone Corleone @Ramiz_Bandera @Sexon @Fuze @Neconji @necko @Masimo_Sa @Ice_King @Izy Montanaaa @Duric @Pirgo @Kadric @KendrickLammar @Semso @Dmer ima vas jos puno punooo sry koga sam zaboravio jos 😀

<3

31 minutes ago, Logan_Toretto said:

eto sto me smaras itd

Jer mi se moze el jasno? 

• 𝓢𝓴𝔂𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
  • On 7/29/2020 at 12:36 PM, dzoni11080 said:

Brat moj najjaci.

2 hours ago, JackTeen said:

Ekipa iz VLA, nadam se da cemo jos nesto zajedno RPati brt.:)

• 𝓢𝓴𝔂𝓜𝓪𝓼𝓽𝓮𝓻
  • ❤️ BMW E30 M3 ❤️
  • [SA] Admin Level 4
  • 1 hour ago, Michael_Mclntyre. said:

Ekipa iz VLA, nadam se da cemo jos nesto zajedno RPati brt.:)

uvek <3

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...