Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

Guest Balint
1 hour ago, Castello said:

Zajedno smo krenuli ovdje igrati, vjerojatno ćemo zajedno i završiti ovdje, znaš sve ne trebam ti ništa pričati, ljubi te brat - @Enrico Castello hvala za sve !

Ostali sve vas jednako gotivim i svakim danom uljepšavate atmosferu na ovoj zajednici, hvala vam na tome.

@Deity @Xunder @Sava @Aleksandar @Ahil-Cvetanje♥ @Ray @Noki @Blitz @Celar @Ralphy @Likvidator @Steph @Avenger @Ajdin @Ivan @Omcikus @Hado @Xeon @Nemanja @Keki  @Avdagic @Rile @Enemy @Gladovic @Pogba_Sa @Agresivni @Veljko_Dusic @Mihailo_Sparic @Canja @Dandelion @cruz @Mahrez @Tajriz @Eldo @Skamer @Dumbledore @Sikanjic @Anel_Muminovic @Dzordz_Vandam @Mirda^ @Doko @Micko @Sava_Corleone @necko @Nevena @Kasapović @Aco^ @Hensey @Ena @Mare @UrosIvitz @Diksy @Diego @Selvir_Elcappone

Ako sam nekoga zaboravio slučajno tag, ne zamjerite mi zajednica je i više nego ogromna...

Ljubi brat :>

9 hours ago, Ivan said:

IDEMO KLASIKA ONE A MADAFAKING AGAIN

ASD GENG @Aleksa @Necas @Predrag @Mihajlo @Mladjone zna se koji tetku mu lijepu @Aleksandar @Ray @Monchy @Mladenn @Nemanja @Losmi_Somi @Mateja Bukvic @Zola @Nolevski_Boris^ @Dejan @Yikwo @jacky !!!!!

MOZE I OSTALI SAD AE @Deity @tarik  @Kemi @Sava @daco+vladan jbg @acKo @Noki @Ahil-Cvetanje♥ @Castello @Omcikus @Misic @Godfather @Ghost @Stevic @Sloba. @Xeon @Sino @Keki @Ralphy @Prince @Steph @Xunder @Edin @Velja @Sale @cruz @Lakic @Cipa Corleone^ @Bojan Lekic @Djukanovic_Luka @Hazze @Agresivni @Vaki @Zdravko_Koleginic @Tvrtko_Rimac @Patrik @lamar @Vujić. @necko @Tajriz @Rajovic @Leonardo. 

nz ono sori kog sam zaboravio nek se javi edit cu ga!

po tradiciji moram najta 3 puta tag @Aleksa @Aleksa @Aleksa

i naravno osobu koja me dovela na SA @Ivan

Brat moj :love:

12 hours ago, mc² said:

Baratt moj <3 

• Bro,focus on ca$h not on ass!
  • Poceo sam krajem 2016 sa igrom ovde i dosta se stvari promenilo

Hvala sledecim ljudima!

@Scope jos dok sam igrao na Stefan_Serpent 2017 i 2018 smo dominirali,ako krenes opet javi se!

@Ultimate. hvala ti sto si se setio mene posle toliko dugo ne igranja i svega!

@Hajduk^ takodje jedan od ljudi koji mi je ulepsao igru ovde,svaki komentar za tebe je suvisan!

@Boxer i @Kalibar nemam komentar za ova 2 mentalca <3  <3 

• Its one thing to use a weapon,but another to kill.
  • 13 hours ago, Fuze said:

Mmmm ❤❤❤

• Ne shvataj život previše ozbiljno, i onako neces izaći živ
  • @Degtyarev Jedino koji me nikad nije izdao <3 

52 minutes ago, Nick said:

:>

Edited by Beg.
    16 hours ago, Demir said:

@Odysseus @Laxy_Sa. Moji JacijaRajdersi ❤❤

@Mike_Mahoney @Short_Kulas @Steph @Pazarac @Edin @TRANSPORTER @ACA VM @Gandra @Mare @Bulum @Elnur @Djordje Dimitrijevic @cruz @Kasapović @Ray Mala ekipa ali vrijedna ❤

@Deity Hvala ti na svemu, za sve što si učinio kako za mene, tako i za cijeli GM tim. Od srca smo ti svi zahvalni. 🖤

<333

Svaka cast ovim adminima ( 1. @Noki, @Edin, @Jeca, @Celar, @Blitz, @Steph, @Prince, @Monchy, ima ih jos al zaboravio sam😛

I naravno @Danijela_Savic.

❤️❤️❤️❤️❤️

• Sit the fuck down !
  • 14 hours ago, Nikola_Slavkovic said:

@Xenon @saijan. @Danilo Bojcetic @Marko_Stoja @Ajdin_Babic @Kosta@Marko_Orsolic @Adamovic @Gorila ljudi sa kojima sam proveo najvise vremena

@cruz @Mahrez @Bastovan. @Kasapović @Keki  @Xeon @mc² @Vaki @Dandelion @Afrodita @Ubbe @Vujić. @Dzenan_Morelli @Murphy @Kobje @Draca @Raca @Replay @Jovan_Sasic.

najbolji ljudi koje sam ovde upoznao, zajedno sa ovima gore

takodje i sve kolege helperi

zatecen sam malo sa ovim nabrajanjem pa sam sigurno dosta njih zaboravio ali ako se setim napisacu ne zamerite

Brt moj naaci, voli brat.

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...