Jump to content

Locked Decenija imena i brenda "Skill Arena"

Recommended Posts

Guest Ramiz_Bandera

Sve je pocelo preko igrice Clash of Clan gdje sam upoznao jednu raju koji su me i doveli ovde, a to su : @John_Vercetti @Jack_Vercetti @Akumulator @Abaz_King @Sakee @Unexcepted @Nightbringer @Exotic kada sam tek poceo igrati nisam imao pojma,oni su mi pomogli pogurali s parama i uputili u igricu i za to imaju jedno veliko HVALA i RESPEKT od mene.Igrajuci sam upoznao jos raje : @Replay @Hadzi  @Sajo. @Exzc_Czxe‚ @Bombass @Juba @Diego @Layz. @Kristijan_Sa @Nexen @Terror @Keyz @Anakonda @Reper @Nighter @Neca @Swaž @Englez. @Rile @Zabuza @Polat. @Yasuo @Goldman @Gladovic @Snezni @Jovicich @Kico @Doko @Bmw @Ljašim_Sa @Ubbe @Rizzla @Sava @El_Bugi @Steph @Kosta @Pajser @Nemanja_Stanojevicc

Ima vas jos puno nemojte zamjeriti koga nisam tag mozak je zablokirao klk vas ima valja sve tagovat :D ,da se  ne uvrijedite znate da vas necu zaboravit hvala vam na svemu ❤ STAFF TIMU hvala na svemu ❤ Jednog dana vas napustam a kad je taj dan jos se ne zna :D ❤ Uglavnom cu vas obavjestiti i pozdraviti se ❤

Edited by Ramiz_Bandera
  • Air Max Triple Black
  • Guest Ramiz_Bandera
    Guest Ramiz_Bandera
    On 7/28/2020 at 11:28 PM, Replay said:

❤❤

Guest Ramiz_Bandera
    23 hours ago, Nemanja_Stanojevicc said:

❤❤

evo ima ovde par drugara hahha @Jordanco@Dspee@Gmazo@Spartanac@Saki@Exit@Mirza_Sehic@Mirza Petterson@Gale_Hawkins@ViktorTebrax@Pakleni@Had.@Andrej_Teslic@Radule Filipovic@Michael_Schofield@Skull.@Dr_Mri najbolji admin @Sarcevic ima tu jos dosta vas sry ako nekog nisam tagovao :D

Edited by Viktor_Nikolic
  • "Just have a little faith."
  • 8 hours ago, Sivido said:

:love: @Crnogorac mene si zaboravio šutko:mad:

@Fico ribar

@Dino_Capone nije hteo vratiti r4

@Jovan_Sasic.

@Miskovic_Luka

@Jovanovic_Sa zvijezda

@Draca uvek bio na zonk

@Eman_Boss isao protiv nas I ubijao

@Protonix_Dzo

@Omcikus

• "Just have a little faith."
  • Ovako prvi čovek koji me je doveo ovde je bio @Bastovan., zajedno sa drugarima smo igrali @Senid_Resic, @hyprex @Ilke_Castello (malo kraće) i @Diontray_Griffin, zajedno sa njima smo se sprdali i ostalo, naravno tu je i moj brat @Veljko_Cappone, zajedno sa vama već 2 godine kako vreme brzo leti. Tu su i ostali šilibajzeri @Crnogorac, @Sivido, @Miske_Original,  @Martin_White(iz rm brat xd), @Burzuji (šef, komanduje), @Thomas_Vendetta (moli za raputaciju), a tu je i jedan pandur @Uros_Pandurov, a sad staff, naravno tu je ćofi @Celar i @Neco koji su mi bili najbolje vođe, @Kemi(brat dao unbun), @Faster_Sa, flaster na oči i za kraj omča @Omcikus, to bi bilo to, LIKE, SHARE I SUBSCRIBE, NARAVNO ZAZVONI GA!:pewpew: 

I @Sifonjer, @Karlo_Robertson, @Drašković (čevu), i ceo diskord server

Za dlaku da zaboravim @TRANSPORTER, @Ray, @Aleksandar JEDNO VELIKO HVALA ŠTO SU MI VRATILI ACC, NEMAM REČI, MALO JE OVO ŠTO PIŠEM, U 4 UJUTRU SU MI IZAŠLI U SISRET PA SVE DO 5 SU REŠAVALI, :>

Edited by Stolar
  • [SA] Admin Level 4
  • [SA] Admin Level 4
  • 1 hour ago, Viktor_Nikolic said:

❤❤👈

• 💙 roba leti frizbi frizbi 💜
  • 36 minutes ago, Stolar said:

Ovako prvi čovek koji me je doveo ovde je bio @Bastovan., zajedno sa drugarima smo igrali @Senid_Resic, @hyprex @Ilke_Castello (malo kraće) i @Diontray_Griffin, zajedno sa njima smo se sprdali i ostalo, naravno tu je i moj brat @Veljko_Cappone, zajedno sa vama već 2 godine kako vreme brzo leti. Tu su i ostali šilibajzeri @Crnogorac, @Sivido, @Miske_Original,  @Martin_White(iz rm brat xd), @Burzuji (šef, komanduje), @Thomas_Vendetta (moli za raputaciju), a tu je i jedan pandur @Uros_Pandurov, a sad staff, naravno tu je ćofi @Celar i @Neco koji su mi bili najbolje vođe, @Kemi(brat dao unbun), @Faster_Sa, flaster na oči i za kraj omča @Omcikus, to bi bilo to, LIKE, SHARE I SUBSCRIBE, NARAVNO ZAZVONI GA!:pewpew: 

I @Sifonjer, @Karlo_Robertson, @Drašković (čevu), i ceo diskord server

<33333

12 hours ago, Velja_Vasquez said:

Sretan sam sto mogu reci da sam odraso uz Skill Arenu te da sam provodio vreme na njoj noc i  dan, pritom uz to zelim se zahvaliti pre svega @Deity koji nam svima omogucio da se upoznamo ovde.  Pa nakon toga nekim ljudima koji su ulepsali vreme na ovoj zajednici @Jovan_Pantovic koji me prati jos iz karijere dok sam bio u PD, pritom @Turbo brat moj koji me docekao u STAFF-u te mi tu svaki put digao raspolozenje na najbolji nivo, @David_Escobar Ljubi brat ne druzimo se puno ali zahvaljujem na ukazanom vremenu!!! @Jokic @Tihovic @Xeon Hvala vam na svemu ljudi ne znam sta reci osim reci hvale!! pritom @Pacijent brat koji neozbiljan 24/7.... @Kasapović burazeru nemam ti sta pricati znas i sam sta mislim o tebi <3333, @Soprano.[Nadam se da sam dobrog tagovao SARAJEVO!!!] burazeru svadjali smo se nebrojan broj puta, ali ipak nakon toga ostali smo na kraju dobri, zelim ti se zahvaliti na svemu!!! @Diksy @Queen_Latifah@Afrodita @Canja Veliko HVALA sto sam vas upoznao!!! @Peter_Rogers  Najbolji lider po meni za LAW organizacije, veliki trud za organizaciju kad mu je to omoguceno.... @Atom<3333  @Jefta_Salvatore Ne moram naglasavat .... @Pepi Sve najbolje brate moj!!! @Diego ima jos masa ljudi koji su bili tu, izvinjavam se ako sam nekog zaboravio ne moze se sve tagovati Zahvaljujem svima!!!!

❤️❤️

4 hours ago, Ramiz_Bandera said:

Sve je pocelo preko igrice Clash of Clan gdje sam upoznao jednu raju koji su me i doveli ovde, a to su : @John_Vercetti @Jack_Vercetti @Akumulator @Abaz_King @Sakee @Unexcepted @Nightbringer @Exotic kada sam tek poceo igrati nisam imao pojma,oni su mi pomogli pogurali s parama i uputili u igricu i za to imaju jedno veliko HVALA i RESPEKT od mene.Igrajuci sam upoznao jos raje : @Replay @Hadzi  @Sajo. @Exzc_Czxe‚ @Bombass @Juba @Diego @Layz. @Kristijan_Sa @Nexen @Terror @Keyz @Anakonda @Reper @Nighter @Neca @Swaž @Englez. @Rile @Zabuza @Polat. @Yasuo @Goldman @Gladovic @Snezni @Jovicich @Kico @Doko @Bmw @Ljašim_Sa @Ubbe @Rizzla @Sava @El_Bugi @Steph @Kosta @Pajser @Nemanja_Stanojevicc

Ima vas jos puno nemojte zamjeriti koga nisam tag mozak je zablokirao klk vas ima valja sve tagovat :D ,da se  ne uvrijedite znate da vas necu zaboravit hvala vam na svemu ❤ STAFF TIMU hvala na svemu ❤ Jednog dana vas napustam a kad je taj dan jos se ne zna :D ❤ Uglavnom cu vas obavjestiti i pozdraviti se ❤

Brat moj

Ajde i ja da oznacim moju ekipu.. @Swaž - Sa njim sam se upoznao na ovu zajednicu i napravio mi je igru zabavniju.

@Dzoni_Castello, @Laki_Milovanovic, @Wayne, @Mrca_Peric, @Inspektor, @Rista., @Jokic., @Jake.s, @Matke_Corleone, @Biznismen  , @Shinigami i jos dosta njih - Braca iz Sheriffa.

@Pajser, @Ramiz_Bandera, @Neca(ako je taj Neca), @Steph, @Kosta - Padaju price na TS svaki dan.

I jos mnogo njih sa kojima sam proveo vreme na SA.. 

(Izvinite ako vas nisam tag pisem u 8h, tek ustao.)

Edited by Englez.

NAJJACA EKIPA TEC-A I UJEDNO SA..

@Latic  Definitivno najjači čovjek sto sam upozno na SA <333

@Lovokradica  Ma dobar je i on....

@Mahir_Bro Brat navuko me na samp 

@Foxy  Ma dobar je foxara

@Wylozckef  Propali dm-er svaki put 5 od 5

@Lynch Najjaci lider skill arene

@Santic  Dobar momak aka krimi rad #nohate

@Erko  Propala r5 a sad gm

@Eldo pi*ka al et da i njeg stavim mozda se promijeni 

Ima tu jos ljudi....

@Gehen @Balint @Robert_Stanic

Ako sam nekog zaboravio jbg.....

Staff:

@Eldo_Fazlinovic najjaci admin skill arene

@Prince 

@Hado @Rile @Ajdin 

POZDRAV ZA NAJJACU EKIPU SKILL ARENE ... mozda nekad mi se vrati volja za samp .. srce,srce za sve <3333

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...