Jump to content

Locked [RP EVENT] Club Opening

Recommended Posts

• Početna tačka svakog uspeha je želja
  • Najverovatnije cu ih dovesti , ali sa zakasnjenjem nekim jer imam obaveza , nadam se da RP atmosferu neće uznemiravati i kvariti DMeri i ostali nonRP svet. Hvala na pozivu Martino.

• 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • 3 minutes ago, Djalovic said:

Ne stizem veceras, izvinjavam se, @Till_Weber @Laki Milovanaovic @Matey_Smith @JOVICA @Nikola Prokic ko bude od vas ingame oko 20h nek povede ostale koji budu na serveru na event. 

Idem napolje, probaću da dodjem. 

Edited by Laki Milovanaovic
    1 hour ago, Djalovic said:

Ne stizem veceras, izvinjavam se, @Till_Weber @Laki Milovanaovic @Matey_Smith @JOVICA @Nikola Prokic ko bude od vas ingame oko 20h nek povede ostale koji budu na serveru na event. 

Racunaj na mene <3.

Guest Gordaa.
  • 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • If money is where you find happiness you'll always be poor.
  • Docu da gledam koji ce nigga da opsuje drugom niggeru majku.

• 𝗟𝗲𝗴𝗲𝗻𝗱𝘀 𝗡𝗲𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗶𝗲
  • Event prosao relativno okej, nije bilo ometanja DMera i slicno. Na jednoj tacki je bilo preko cetrdeserak ljudi. 

Nemoj lock dok ne objavimo slike i video, bit ce do sutra, tag cemo te. @Tvrtko_Rimac

Ja lično veću glupost i neboluzu od ovog evenata  nisam vidio do sada,event pun trolla i neozbiljnosti.Ovom porukom neću da uvrijedim osnivača ovog eventa ali brate ako niste u stanju da zavedete red na eventu nemojte ni raditi event "Otvaranje kluba,bara itd" jer će nebulozno proći kao i većina  ostali do sada. 

11 minutes ago, Dzenan_Morelli said:

Ja lično veću glupost i neboluzu od ovog evenata  nisam vidio do sada,event pun trolla i neozbiljnosti.Ovom porukom neću da uvrijedim osnivača ovog eventa ali brate ako niste u stanju da zavedete red na eventu nemojte ni raditi event "Otvaranje kluba,bara itd" jer će nebulozno proći kao i većina  ostali do sada. 

Ja bih te zamolio da ne pricas gluposti druze, hahaha, kakva kontrola kakva neozbiljnost ? Ako niste u stanju da zavedete red cuj to , aj ti zavedi red ovde pored 300 napaljenih crncuga, kojima kad kazes "Skupite se oko podijuma" odmah vidis "Izvlaci Glock45 i puca na lika koji se kurci na podijumu" , to sa nase strane ne mozemo smiriti , mi nismo njihovi vlasnici ,vec vlasnici cluba, prema tome , moras razumet ii nas i sve ostalo, gde se nije mogao pratiti chat od guzve, posle kada su se vecina "dropala" izubijala i ostalo sta jos ne, ne znam ko je tu bio Ballas kao predvodnik smejurije i ostalo, bila je odlicna amosfera ko je ostao video je, gde je bio odlican Role Play... 

g0ByO0h.png

---

pYkqc9w.png

Smiri ti ovo  druze... i dobro je proslo kad pogledas sta ga je ljudi i sve .. 

17 minutes ago, Replay said:

cista prevara, trebo je @Pajo_Sa da pobedi iskr. 

Publika je glasala hah :wat:

6 hours ago, Sifonjer said:

Kolko vidim bolje da sam ovde dosao nego na Ono sudjenje 

I meni je iskreno zao sto sam PD morao voditi na sud koji je bio bez razloga i rezultirao je jedino tvojim Arrest Warrentom, također mogao si ici na RP event jer te nije niti bilo u sudinici pred kraj.

Bar je Ivic ispostovao sve IC lijepo kao i SD i PD za razliku od nekih koji su pusili u sudnici, toliko od mene...

41 minutes ago, Matija_Savovic said:

I meni je iskreno zao sto sam PD morao voditi na sud koji je bio bez razloga i rezultirao je jedino tvojim Arrest Warrentom, također mogao si ici na RP event jer te nije niti bilo u sudinici pred kraj.

Bar je Ivic ispostovao sve IC lijepo kao i SD i PD za razliku od nekih koji su pusili u sudnici, toliko od mene...

Kad se jurimo familijo?

Ajde nadjite me samo bez MDC uhvatite me lepo bez pucanja I sudaranja u mene kao bolesni ispostovacu rp

Guest
    This topic is now closed to further replies.
    • Create New...