Jump to content

Locked Zahtev za CK - Ridjoti_Pavaroti, Ivan_Xandi [ODBIJENO]

Recommended Posts

Učesnici: (Vaše ime, ili ukoliko je CK napravljen u društvu, imena svih počinioca) DeShawn ( Ja ) , Connor ( Vukasin ) , Trayvon ( Urkec ) , Maksim ( Edi )

Meta: (Ime karaktera igrača kojeg ste ubili) Ridjoti_Pavaroti , Ivan_Xandi

Objašnjenje: (Objasnite jasno i precizno; šta, kako i zbog čega): Nastali su problemi unutar familije IC , Ballas iskoristava tu priliku i napada nasu teritoriju to jest Idlewood Motel , ubija apsolutno sve , odrasle / klince , sve ih potamanjuje i postavlja tu teritoriju kao svoj kraj, odredjena lica koja su prezivela ispricala su koji su to ljudi bili .... Uopste ne misleci da ce biti tamo ... Trayvon i DeShawn odlaze kod Maksima kuci gde zaticu "Ridjotija i Xandija" i odmah ih prepoznaju , prvih par minuta ih ignorisu, onda jedan drugom pisu sms i dogovaraju se da obore dva razlicita coveka, Trayvon obara Xandija , dok DeShawn obarao Ridjotija .... Nastaju problemi i cela prica se nastavlja na snimku 

Dokazi: (Ukoliko su vam dokazi slike, poželjno je da date kraći opis pored slika kako se mi koji čitamo ne bi pogubili, slike ni u kom slučaju ne smeju biti editovane na bilo koji način već originalne sa servera) 

https://www.sarp.gg/forum/topic/690299-zahtev-za-ck-ridjoti_pavaroti-ivan_xandi-odbijeno/

I da posjekli ste mi organ koliko znam to je zabranjeno,plus kada ste usli rekli ste evo ih glave jeffersona uradili ste MG skin jasno se na slici vidi svaka akcija je uradjena sa kacigama kad je bio napad na F-13,nemam sto dalje da pricam ni Edi nije znao da smo glave Jeffersona,a ne vi tako da to je od mene necu dalje nista da pricam.

Ammmmm. Ajde da obrazlozim... Na fon sam pa necu pisat dugacko... I pisacu nepovezano

Kada sm oduzeo Ridjotiju Fon, NJEGOV telefon sam ugasio i stavio u dzep da me ne bi locirali....

Urke je Ediju rekao da otk jer je kuca IC otkljucana, a edi ju je Lock OOC da neko ne upadne i prekine nam RP/DVLP, jer ovo je trebao biti obicsn RP a ne CK, i on se pripremio da DVLP i zaklj kucu, sto moze i sam @Edi_Eclipse potvrditi.

Malo je funny sto si rekao da citiras je glupost. Ja u zivotu rekao nisam "prcam" ..... Ako si hteo da ispadnes fin onda to nije citiranje, ali svakako ako bude trebalo poslacu i snimak gde ti OOCas u sred RPa, to sam Cut jer je nepotrebno lol , @Peskirako bude trebao snimak gde oni OOCaju vrlo rado cu poslati... Sve sto je izneto u OOCu je bila sala da podignemo atmosferu i ne posvadjamo se, i ti si sam OOC na cut delu, poslacu i njega ako bude trebalo

A sto se tice "polnog organa" sto bi se reklo... Znate sta je zabranjeno, zabranjeno je osakatiti necijeg karaktera , seces mu prste i slicno I OSTAVIS ZA ZIVOG, e to je zabranjeno, sakacenje, masakriranje dok si MRTAV je dozvoljeno....

A sto se tice ovih slika, ja sam mislio na Idlewood motel kad ste ga "zauzeli" niko nije nosio kacige, ti ako imas sliku da nosite kacige ISPRED IDLEWOOD MOTELA , stavljam svoju glavu na panj... a znam da nemas jer niste imali kacige... Ovo sto si poslao slike uopste ni ooc niti IC znam sta se desilo....

A to sto sam te vukao, na nekom delu Urke te pita klk kila imas i ti si ODG na to, u nesvesti si tako sa se ne mozes opirati, najjednostanije receno, opusten u snu, u moguce je vuci tako...

Sto se tice edita, cutovan je deo samo voznje gde ti OOCas, em jer je smorno gledati voznju, em smo se sprdali OOC tokom voznje da odmorimo od RPa, cim smo bili blizu lokacije mi smo isli Keep Ic i nastavili RP tamo na smetlistu...

Ridjoti, na neki deo snimka se vidi gde ja pitam, jel su ovo Jeff govna, i ti si pokrenuo pricu o Jeffreyu ( Domyu ) i ja sam znao da je to on... Xandi je vidjen na idlewood motel pucnjavi kada ste dosli BEZ KACIGE i oni koji nisu zavrsili dropani su to preneli, ti si se IC za nas smatrao glavom... Momci, glupirate se u prazno, Edi , Urkec i Ja smo imali ovo u planu dugo i dogovarali se na priv sastncima, cak i sklopili savez da pohvatamo Jefferson likove koje nam smetaju svima... @Ivan_Xandi @Ridjoti_Pavaroti

Edited by Ukisa_Capone
2 hours ago, Ivan_Xandi said:

Dobro onda ja sam mislio tvoj

Ionako sre izmgali da ste bas mene videli od 25 ljudi pa onda nesto reci.Nemate nikakve ama bas nilakve dokaze IC pre ovoga a na rec vam nece niko verovati.

@Ukisa_Capone posalji slike ko vam je ic reko da sam ja bio tamo Mgercine hahah naravno da nemate sliku nego cete verovatno naknadno izrpati i postaviti

MG su uradili  i okinuli su mi polni organ to je dovoljno necemo sire pusti neka odluce sto ce bit

Ništa od ovog napisanog ja neću pročitati ali kao označeni i kao sudionik napisati ću par riječi.

Ja sam sve ovo započeo u svojoj kući, prvo konverzaciju sa Ballasima a zatim razgovor na telefon sa Cripsima pod našim šiframa. 

Mrsko mi više pisati zaista ali ovo je čisto kao suza. 

Interesanto i najzanimljivije od svega što je sve to bilo spontano, sasvim slučajno. 

Čist CaracterKill jedne osobe koja je ušetala u kuću čovjeka za kojeg su mislili da ga IC dobro poznaju. 

Šta se dalje dešavalo ne znam, otišli su iz moje kuće bez mene. 

@Ivan_Xandividjen si ti, Paradox, Rusell, Trayvon od tih jer ste vi ulazili u kafic kada ste ubijali i snimila vas je kamera 

@Ridjoti_Pavaroti ja sam rekao da je zabranjeno secirati i unistavati karaktera i ostaviti ga zivog ... Vec sam naveo tipaaa, izvadis mu Oko, odseces prst i ostavis ga zivog.... Da si ti vec mrtav, onda ti mogu vaditi i bubreg i sve. *logik*

Edited by Ukisa_Capone

To je to sto se tice mene.

Pokazali ste da ne umete da gubite u RPu , sto sam oduvek i pricao, a sada imamo cist dokaz.

Anyway, @Uros_Pandurov @Vukasin Ristic@Johnny_Suarezz. ako zelite nesto dodajte, ali uglavnom sam sve objasnio.

16 minutes ago, Ukisa_Capone said:

vidjen si ti, Paradox, Rusell, Trayvon od tih jer ste vi ulazili u kafic kada ste ubijali i snimila vas je kamera 

u koj kafic? 

11 minutes ago, Ukisa_Capone said:

Pokazali ste da ne umete da gubite u RPu , sto sam oduvek i pricao, a sada imamo cist dokaz.

cekaj sta si sa time postigao? 

@Bogdanovic.

Prvi odgovor na pitanje "Koji kafic?" :

Pri ulasku na Idlewood motel, ima sa desne strane kafic i tu je uslo vas nekoliko , ja sam svojim ocima to video.

Drugi odgovor na pitanje "Cekaj sta si ti time postigao":

Ne zanima me ko je sta rekao dal se palim na igricu ili ne, sjebacu apsolutno svaki vas karakter ako budem imao mogucnosti za to ICly , tjst ako budete nastavili da se kurcite i da glumite da ste najjaci.... Evo ja cu da ti skratim razmisljanje.... Niste.... Vecina tvojih clanova, znaci iz dana u dan sve vam vise i vise pljackamo karaktere ... To dokazuje da ne znate uopste zaobici RPS kao sto je Bugzi uradio time sto je dosao sa 900g Kokaina da nam proda hahahaha, wtf?

Ko ne bi iskoristio tu priliku da mu to uzme ajde reci mi??? Kurcite mi se IC, em OOC... Bilo kad da sam bio DROPan od strane vas ja sam RPao da se ne secam i sve ostalo, ali ostatak dobijem ili kada prezivim ili kada mi se isprica.... Kratko i jasno, sjebacu vas iz IC razloga, vi ste i dalje za mene OOC braca i ljudi sa kojima sam se smejao i sprdao, ali granice IC postoje i ja cu ih spreciti i dokrajciti... Obavestim clanove sta cemo uraditi OOC , oni upadaju DB zbog toga jer su to saznali OOC? Funny najiskrenije...

Necemo se svadjati u ovom TOPICu, odgovorio sam ti na pitanja i dao dodatna doznanja sta ti rade ljudi... Nikakav hate za tebe  , ti si i dalje za mene dobar covek, brat za druzenje uvek. Ali ovo je bezobrazno sta oni sve rade.

Edited by Ukisa_Capone
14 minutes ago, Ukisa_Capone said:

Pri ulasku na Idlewood motel, ima sa desne strane kafic i tu je uslo vas nekoliko , ja sam svojim ocima to video.

ja nisam usao cak se i nisam znao da je tu kafic 

15 minutes ago, Ukisa_Capone said:

Ne zanima me ko je sta rekao dal se palim na igricu ili ne, sjebacu apsolutno svaki vas karakter ako budem imao mogucnosti za to ICly , tjst ako budete nastavili da se kurcite i da glumite da ste najjaci.... Evo ja cu da ti skratim razmisljanje.... Niste.... Vecina tvojih clanova, znaci iz dana u dan sve vam vise i vise pljackamo karaktere ... To dokazuje da ne znate uopste zaobici RPS kao sto je Bugzi uradio time sto je dosao sa 900g Kokaina da nam proda hahahaha, wtf?

ovo je samp

drugo mi smo uzeli kokain od nekih likova,i bugzi je uzeo 900g i teo da saradjuje ko covek 

16 minutes ago, Ukisa_Capone said:

Ko ne bi iskoristio tu priliku da mu to uzme ajde reci mi??? Kurcite mi se IC, em OOC... Bilo kad da sam bio DROPan od strane vas ja sam RPao da se ne secam i sve ostalo, ali ostatak dobijem ili kada prezivim ili kada mi se isprica.... Kratko i jasno, sjebacu vas iz IC razloga, vi ste i dalje za mene OOC braca i ljudi sa kojima sam se smejao i sprdao, ali granice IC postoje i ja cu ih spreciti i dokrajciti... Obavestim clanove sta cemo uraditi OOC , oni upadaju DB zbog toga jer su to saznali OOC? Funny najiskrenije..

opet kazem ovo je samp,drugo karakter im lako tako nece otici,mogu ja sad da uletim u f-13 da te kidnapujem i da snimam/slikam sve i da te koljem i da ubijam boga oca u tebi,tako da ono,ovo bi moglo da se racuna kao drop 

29 minutes ago, Ukisa_Capone said:

@Bogdanovic.

Prvi odgovor na pitanje "Koji kafic?" :

Drugi odgovor na pitanje "Cekaj sta si ti time postigao":

Ko ne bi iskoristio tu priliku da mu to uzme ajde reci mi??? Kurcite mi se IC, em OOC... Bilo kad da sam bio DROPan od strane vas ja sam RPao da se ne secam i sve ostalo, ali ostatak dobijem ili kada prezivim ili kada mi se isprica.... Kratko i jasno, sjebacu vas iz IC razloga, vi ste i dalje za mene OOC braca i ljudi sa kojima sam se smejao i sprdao, ali granice IC postoje i ja cu ih spreciti i dokrajciti... Obavestim clanove sta cemo uraditi OOC , oni upadaju DB zbog toga jer su to saznali OOC? Funny najiskrenije...

Necemo se svadjati u ovom TOPICu, odgovorio sam ti na pitanja i dao dodatna doznanja sta ti rade ljudi... Nikakav hate za tebe  , ti si i dalje za mene dobar covek, brat za druzenje uvek. Ali ovo je bezobrazno sta oni sve rade.

Daj develope za taj kafic i da imaju kamere

plus ako nemate ooc slike ispada rp2win

Eh ovako, evo i ja cu da se umesam posto vidim da ovde stvari ne idu kako trebaju, kao prvo Ukisa, mi smo vas koliko puta vec dropali prije nego sto ste " CKali Xandia i Ridjotija ", naravno pod navodnike, onda, pola vas u organizaciji glumi nekog TERMINATORA, ispalim rafal u njega, naravno niti crack, nego nastavi pucat i trcat, Rockstar mi je inace uradio LTA neku noc i skako sa 20 metara IC i prezivio sto je nerealno...

Onda

15 hours ago, Ivan_Xandi said:

mogo si makar da nas tagujes @Ridjoti_Pavaroti

Screenshot_20200811-021835_Chrome.thumb.jpg.5801f8ca21249b86e7790bdef3bc060a.jpg

Na 3:48 se vidi Johnnyev OOC na /Do

Screenshot_20200811-023645_Chrome.thumb.jpg.e34f2bec574cc5499d2e0b33122305b6.jpg

Na 6:26 se vidi kako RPas da Ridjotiju oduzimas fon te kako gasis tvoj fon te posle RPas kako saljes poruku a nisi rpo kako opet palis fon sto se moze videti i na tvom videu 

Screenshot_20200811-023941_Chrome.thumb.jpg.385dcf4bd8ed2c78441fe0594bb3e269.jpg

Eto ovde na 10:32 se vidi kako si izrpo da saljes poruku na ugasenom fonu.. 

Screenshot_20200811-022043_Chrome.thumb.jpg.135444bafdd6ca13bfc9199e856a76be.jpg

Na 7:18 se mozete videti kako ovaj kralj Johnny pise Ediju u OOC chat da otkljuca IC kucu kako bi uso ovaj hahahah necu komentiratu dalje sve jasno

Screenshot_20200811-031816_Chrome.thumb.jpg.47793b0258dbf24847dc4166fb4ec203.jpg

Na 12:07 se vidi kako u jednoj ruci drziz Shotgun a RPas kako me hvatas za obe ruke i vuces me po podu.Nema logike i nema sanse da to uradis u RLu

Screenshot_20200811-030150_Chrome.thumb.jpg.dc0d359338b4c46e6af5c455535c0072.jpg

Na 17:27 ovaj RPa kako reze Ridjotiju spolovilo a to je zabranjeno na serveru pritom ne znam jel bio troll ovo sto je napiso ''ako ga ima''-misli na spolovilo

Screenshot_20200811-030347_Chrome.thumb.jpg.8a91ec619230391f741a3807615ee3fe.jpg

Na 18:40 se moze videti u Ukisinom videu kako ovaj opet ooca u /Do i opet troluje tako sto pise cekaj imas spolovilo? Pa posle toga pise citiram:ma imas zajeban si prcas mnogo.

Ovde se vidi kako kad smo vas napadali i upali vam u kraj imamo kaciga

20200811_030829.thumb.jpg.306f83383b6fc754009bc546c581773d.jpg

Eto i jos jedne slike gde se jasno vidi da imamo kacige

20200811_031115.thumb.jpg.2c8fb98df5267e165841843b3b897e3d.jpg

To je bilo prvi put kad smo upali a drugi put je kad smo vas proterali tamo sa motela iza Pizza Stacka u Idlewoodu.Bukvalno @Bogdanovic. i likovi iz gsfa mogu potvrditi ovo za kacige.Nemate nikakve slike rpa od pre nego samo kad ste nas oteli.Skipovan je RP kako su nas vodili do onog mesta u kanalima jer su verovatno skontali da su jos nesto prekrsili haha.slike ni u kom slučaju ne smeju biti editovane na bilo koji način već originalne sa servera) ovako pise u Kako Izvrsiti CK,a tvoj video je editovan

Sve u svemu lose odradjeno tjt od mene poz

vidimo ovde sve, nas upad u vas set gdje smo pola vasih clanova izrokali, onda ti clanovi ne RPaju apsolutno nikakve ama bas nikakve povrede niti da se ne secaju niceg, ti @Ukisa_Capone licno i Keresevic ste mene dropali masu puta, ja sam vam svaki RP ispostovo i odradio i cak dvlpo kako sam u bolnici i RPo povrede da ne bi bilo bujdz baj i slicnih svadja...

Problem je sto ste vi Cripsi utripovali da mozete zauzet cjeli Ganton i Jefferson, ne kontam logiku, posebno tvoju Ukisa i Milose, nista protiv vas dobri ste momci, al zasto IC ste toliki da kazem agresivci, cak i danas sam vas pola dropo, i Keresevica sam dropo isto nadam se da ce RPat povrede kao sto sam i ja RPo, ne znam stvarno, i odakle vam da su Xandi I Ridjoti glave kraja ( vodje ), i reko si da Ridjoti je odruko mene @Ukisa_Capone, a covek reko samo da ce Front Yard Ballas vas rasturit, i odakle si ti automtski znao da sam ja vodja Frontovca, ne kontam sta vi ocete vise od nas?!, odakle znate odma ko su Frontovci?!

Edited by Daka

Znam da nisam tagovan, ali jasno se vidi da nosimo kacige.

Prva akcija gdje smo vas razorili s GSF vidi se gore na slikama.

onda druga akcija kod Pizza Stacka mote, unistili smo vas i tu. mozda ima gore slike.

Vukasin_Ristic par puta dropan, pa eto i danas sam ga dropao..

tako da ja zahtevam da se CK odbije.

CIST MG SKIN !

DODATNO:

Danas "Front Yard Ballas" se okuplja u dva auta te krecu ka takozvanoj "F-13 ulici" izlecu iz kola rafalaju po doticnima, ubijaju iste (Vukasin_Ristic,Filip_Georgiev i ostala ekipa.)

Front se povlaci nazad u kraj.

PONAVLJAM CIST MG SKIN !!!

najjače mi ovo, kaze Paradox, Russel u kaficu bla bla, da ima samo više izgovora lmao, ja u kafić nisam ulazio, a kao drugo lagano vidio na forumu da je Ridjoti lider, samo mi reci kako si ti IC znao da je on " vodja " majke ti, vi poMGate da bi vam RP bio zabavniji iskr

6.25sec odradjen RP2WIN za telefon.[Uredu za gasenje telefona moze se pregledat kroz prste,ali otvaras plastiku pozadi?]

7.23 MG -Otkljucavanje kuce preko OOC-a vidljiv MG. [Sve je to moglo IC da se izrpa da se zakljucava,kasnije kad  stignu momci mogli su da posalju poruku te da otvorite vrata]

12.05 PG - Remington u desnoj ruci pritom rpas kako hvatas Xandia za "RUKE".

OOC u /do chatu nidje veze to necu ni da komentarisam 20 minuta jail ide za to...

-Takodje za kraj da dodam da si zapoceo snimak kako leze u kuci, a nisi mi objasnio [SLIKAMA/VIDEOM] kako je pocelo sve i kako su zavrsili dole.Na rec ne mogu da vjerujem nikom.

CK ODBIJEN.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...